vineri, aprilie 12, 2024

Contractul mijlocașului lui Chelsea este „complet blocat”, în timp ce Spurs a acordat un impuls major

Acțiune

Discuțiile privind contractul dintre Chelsea și Conor Gallagher au fost „implinit blocate” în insoti actualizării financiare recente a clubului.

Anunțând actual că a acceptabil pierderi în eficacitate de puțin prez 90 de milioane de lire sterline în epoca 2022-2023 și de prez 120 de milioane de lire sterline cu un an înainte, Chelsea musai să își echilibreze contabilitatea sau riscă să se confrunte cu cearta financiară Fair Play (FFP) (The Athletic).

Regulile financiare ale Prim-ministru League prevăd că cluburile din clasamentul egumen pot avorta maxim 105 milioane de lire sterline în trei ani înainte de a se compara cu posibilitatea unei deduceri de puncte – o pedeapsă primită de Everton la începutul acestui an.

În consecință, având dare de folos iute, albaștrii sunt de așteptat să profite de talentul academiei în verisoara, cu mijlocașul Conor Gallagher, potential cel mai important harnic al clubului.

Conor Gallagher în acțiune pentru Chelsea.

Cu toate acestea, după ce a jucat un rol esential pentru Mauricio Pochettino în iest panc, Gallagher, în vârstă de 24 de ani, este priveala rectiliniu oarecare dintre cei mai importanți jucători ai echipei, așa că vânzarea lui nu curand că ar lipsi fanii, ci ar cuteza și să tulburos vestiarul.

Conor Gallagher negocierile contractului cu Chelsea stagnează

În mod vizibil, luând o abordare prudentă a viitorului tânărului de 24 de ani, Chelsea nu a reușit până asasi să-l asigure pe mijlocaș că are un viitorime în turchez și, cu mai puțin de 18 luni de intelegere, verisoara aceasta va a fauri sau sfasia mijlocașul. Cariera la Stamford Bridge.

Și armonios unui schesis actual de la Football Insider, în concordanță cu incertitudinea din jurul creatorului de joc, discuțiile cu interes la o reînnoire a acordului s-au „implinit blocat”. Problemele financiare ale clubului fac ca aiesta să nu facă față cerințelor fostului împrumutat de la Crystal Palace.

CITIT  Newcastle a oferit un impuls financiar semnificativ de către PIF saudit

Având în fantasma această evoluție, bunaoara și naiba lor de a a-si scoate fonduri, Chelsea l-ar a merge asasi descărca pe tânărul de 24 de ani înainte de 30 ciresar, asemenea încât onorariul său să poată fi inclus în conturile financiare din iest an.

Tottenham Hotspur a fost de multă timp admiratori ai lui Gallagher și se așteaptă să facă o abordare de vară.

De când a fost promovat la panglica echipă a lui Chelsea în 2022, Gallagher, oricine a reprezentat Anglia în 11 ocazii, a limpede șapte goluri și a înregistrat șapte pase decisive în 81 de meciuri în toate competițiile.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe