Wednesday, July 24, 2024

Contractul lui Tyron Smith cu The Jets are stimulente în valoare de 13,5 milioane de dolari

Acțiune

New York Jets a făcut premiu lor noian detonatie de agenție liberă săptămâna trecută, când l-au cocosat pe Tyron Smith. S-a raportat că afacerea a fost una uimitoare, în nivel de 20 de milioane de dolari pentru un doar an de poslusanie. Dar, privind detaliile contractului, se pare că New York-ul ar a se cuveni să-l aducă pe Smith la oarecare de locma, mai select dacă nu se descurcă așa cum speră ei.

Contractul lui Smith cu avioane pe bază de stimulente

Vreunul dintre cei mai buni jucători de aliniament ofensiv pe oricine i-am văzut în ultimul decada, Smith a fost predispus la accidentări încă din 2020. El a jucat în exclusiv 17 meciuri într-un distanta de trei sezoane în ritmica ce s-a confruntat cu probleme la gât, ischio-coarbe și glezne și nu a făcut-o. Am jucat mai indelungat de 13 meciuri într-un panc din 2015.

Și-a inconstient întreaga carieră de 13 ani cu Dallas Cowboys. Smith s-a autorizat pentru 8 selecții Pro Bowl în acea perioadă și a fost madular All-Pro de 5 ori și a devenit cinevasilea dintre cei oricine blochează marcajul de la sfârșitul anilor 2010.

Jets își asumă cu siguranță un rizie prin adăugarea lui, mai select având în fantasma că au fost victimele unor accidentări dure în ultimii doi ani. Dar afacerea de 20 de milioane de dolari oricine a fost raportată are puțini bani garantați, iar Smith va a se cere să câștige o molecula din ei ca stimulente.

Smith probabil câștiga până la 13,5 milioane USD în surplus în stimulente

Banii garantați sunt de 6,5 milioane de dolari. Asta este ceea ce Smith va a infaptui apatic și sună convenabil pentru o vedetă în vârstă oricine s-a confruntat cu rănile. Dar restul contractului se bazează pe stimulente, dintre oricine o noian molecula are de-a a infaptui cu numărul de instantanee și disponibilitatea lui.

Cel mai noian pornire este Pro Bowl. Dacă Smith este vestit cinevasilea dintre participanți pentru a 9-a oară în carieră, va lua acasă 500.000 USD în surplus. Pentru oricare succes în playoff de oricine se bucură imbraca, Smith va câștiga 250.000 USD cu un maximal de 1 milion USD dacă baga la Super Bowl. În ceea ce privește numărul de snap, el va începe să câștige când va induiosa 38%. El va a vedea 750.000 USD pentru atingerea acestui grad și va câștiga încă 1 milion USD pentru oricare creștere de 6%. Dacă induiosa 74%, apoi va câștiga 1,25 milioane USD pentru oricare creștere de 6% de colo.

Tyron Smith a jucat în 13 meciuri anul vechi pentru Dallas și a fost avizat să se califice ca a doua echipă All-Pro, premiu sa apariție All-Pro de orisice fel din 2016.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe