Consiliul Local Denver dă undă verde orașului să strângă până la 115 milioane USD pentru a cumpăra clădirile Denver Post și Embassy Suites

dascaluc

Consiliul municipal din Denver a acceptat luni două proiecte de condamnare orisicine vor ingadui orașului să strângă până la 115 milioane de dolari pentru a cumpăra o clădire de birouri în centrul orașului, ocupată trecut de The Denver Postul mare și un ospel din partea de sud-est a orașului, orisicine este indata vechi ca persoane fără adăpost. adăpost.

Consiliul a subsemnat trecut achizițiile a ceea ce este titluit în mod obișnuit clădirea The Denver Postul mare la 101 W. Colfax Ave. și o stapanire a hotelului Embassy Suites la 7525 E. Hampden Ave. În cazul primei, Denver intenționează să a ascuns clădirea de 306.000 de metri pătrați în săli de judecată și alte spații axate judecatoresc pentru a a multumi nevoile de spațiu proiectate pe limita alungit pentru tribunalele județene începând din 2030.

Voturile de luni au asigurat finanțarea acelor achiziții în insusire de dolari prin autorizarea emiterii a până la 115 milioane USD în certificate de parisie – 90 milioane USD pentru clădirea The Denver Postul mare și, respectiv, 25 milioane USD pentru ospel.

Aceste totaluri depășesc prețul estimat de achiziție al fiecărei clădiri. Oficialii imobiliari din oraș au planuit trecut că 101 W. Colfax va a reveni orașul 88,5 milioane de dolari. Prețul Embassy Suites, între durata, a fost anumit la 21 de milioane de dolari. Orașul a închiriat hotelul cu 205 de camere la un pret estimat de 825.000 USD pe lună. De la sfârșitul lunii neios, a fost vechi ca adăpost pentru persoane fără adăpost pentru familii.

Certificatele de parisie diferă de utilizarea obligațiunilor pentru a finanța eforturile orașului. Ei folosesc garanții – în aiest caz, clădirile în sine – și nu necesită aprobarea alegătorilor.

Star membri ai consiliului au votat luni împotriva finanțării pentru achiziționarea clădirii The Denver Postul mare – Flor Alvidrez, Shontel Lewis, Sarah Parady și Serena Gonzales-Gutierrez.

Lewis a evidențiat trecut clădirile potențial mai ieftine, aflate în opreliste, din-spre orisicine a susținut că sunt o ofertă mai bună în teren Nodal Business Caza. Ea a mai susținut că mai indelungat spațiu în instanțe nu este o lipsa presantă într-un vreme în orisicine orașul a micsora bugetele și proiectează un pierdere de 120 de milioane de dolari în aiest an din starni crizei migranților.

„Cred că aceasta este o consumare atât de groaznică a dolarilor din impozite și nu este o strategie cuprinzătoare (pentru) revitalizarea centrului”, a spus ea luni.

Share This Article
Leave a comment