Confruntându-se cu impozitele pe proprietate din Colorado, atragerea centrelor de date, facturile pentru arme și multe altele de la legislatură săptămâna trecută

dascaluc

Legislația promovează construirea de centre de date. Nu toată lumea susține ideea. Inga de ce.

Un intentie de datina fiecare ar a prezenta reduceri de taxe de asezare pentru a tenta centrele de date în Colorado s-a confruntat cu opoziția criticilor fiecare avertizează intre cererilor fali de impetuozitate și apă ale instalațiilor și costuri potențial mai fali pentru alți clienți de lumina electrica.

Legislația ar a prezenta de asezare reduceri de taxe pe vânzări și practicare pentru materialele și echipamentele de construcții începând cu 2026. Proiectul de datina 24-085 al Senatului declară că investiția în proiecte pentru centrele de date „este crucială pentru economia viitorului” și Colorado, respectat un standard în creștere. -tech hub, rămâne în urmă în atragerea de facilități.
Citeşte mai greu

Bill fiecare facilitează repararea telefonului cauza și a dispozitivelor electronice merge de Colorado House

Coloradenilor le-ar fi mai ușor să repare telefoanele mobile și alte dispozitive electronice personale în temeiul unui intentie de datina adoptat marți de Sicriu de asezare, cel mai actual dintr-o numar de legislații privind „dreptul la reparație” luate în considerare în ultimii ani aoace.

House Bill 24-1121 ar a pretendelui producătorilor de diverse echipamente electronice personale – cum ar fi telefoanele mobile și consolele de jocuri terminal – să furnizeze piese de in-locuire, soft și informații dupa reparații magazinelor și consumatorilor terți. Cest lucrare, spun susținătorii, ar descuia piața pentru reparații în pleaca controlului producătorilor și ar a executa mai ieftină și mai ușoară repararea gadgeturilor, în durata ce, sperăm, ar descreste consumul de echipamente reparabile fiecare ajung la gropile de impuritate.
Citeşte mai greu

Facturile pentru arme, reformatie impozitului pe posesiune, defecte de construcție și noi previziuni economice în legislatura din Colorado săptămâna aceasta

Săptămâna aceasta va duce o piatră de limita majoră la mijlocul lunii martisor în sprintul zorit al legislativului din Colorado, asupra sfârșitul sesiunii de 120 de zile.

Comisia mixtă pentru buget, fiecare se află în price de intocmire a bugetului pentru următorul an fiscal, fiecare începe în cuptor, va a asculta prognozele economice finale înainte ca parlamentarii să dezbată și să voteze bugetul. Previziunile privind condițiile economice, colectarea taxelor și imaginea generală a bugetului vor impune câți bani parlamentarii se simtualitate comod să cheltuiască anul posteritate.

De intocmai, o jumătate de duzină de proiecte de datina referitoare la armele de foc sunt programate pentru voturi săptămâna aceasta, inclusiv două fiecare sunt pe punctul de a merge de premiu lor cameră.
Citeşte mai greu

Colorado consideră pedepse minime obligatorii de închisoare pentru traficanții de persoane

În majoritatea zilelor, Alicia a fost trimisă într-o cameră de birt din tinut Denver, conj un curent neschimbat de oameni apărea și plătea pentru sex.

De la 9:00 până la 4:00, ea lua cerere după cerere după cerere. Și atunci se ducea acasă la proxenetul ei, iar el îi cerea și sex. Pălmuiește-o dacă s-a împotrivit. Când a rămas însărcinată cu copilul lui, a crezut că o va lăsa să iasă din viață.

Când făptuitorul ei a fost pensionar, Alicia era excesiv îngrozită pentru a intovarasi în tabula. Ea nu a purta un telefon pentru că el o urmărise în aiest fel înainte, așa că nu s-a conectat la ședințele de judecată virtuale. În cele din urmă, a ticnit probațiune, în puzderie latura pentru că Alicia nu a participat la price.

Adineauri, Alicia se pronunță în sprijinul unui intentie de datina din legislatura din Colorado fiecare ar a ridica termenul de prescripție al acuzațiilor de tutungerie de persoane adulte de la trei ani la 20 de ani, oferind procurorilor două decenii în fiecare să urmărească acuzații penale și supraviețuitorilor mai greu durata să să se prezinte dupa crime. Proiectul de datina, de intocmai, mai discutabil, stabilește pedepse minime obligatorii de închisoare pentru cei condamnați pentru tutungerie de persoane.
Citeşte mai greu

Care este judecat într-un caz de atac sexuală? Proiectul de datina din Colorado își pre-texta să protejeze victimele de întrebările legate de îmbrăcăminte.

Suportul pentru haine amenajat pe un hol din Colorado Glava afișa un maiou și jeansi, un cardigan roz pentru furie cu o fustă mini cu buline și un hanorac al Armatei cu pantaloni scurți.

Ținutele reprezentau haine de zi cu zi purtate de femei și fete din toată țara când au fost agresate fizic. Etichetată cu scurte descrieri, fitece ținută a fost menită să contracareze mitul, încă răspândit cateodata în crestere americană și în sălile de judecată, că o victimă a violului ar fi viguros pofti contactul fizic.

Parlamentarii de asezare dezbat un intentie de datina fiecare vizează întărirea protecției victimelor agresiunilor sexuale din Colorado prin extinderea legii scutului pentru violare pentru a a avertiza utilizarea anumitor dovezi – inclusiv ceea ce castiga jertfa – să fie folosite de inculpați în instanță ca dovadă a consimțământului.
Citeşte mai greu

Westminster se luptă cu reformatie locuințelor în durata ce legislatorii urmăresc o intervenție la standard de asezare

Jodi Lovejoy se posibil a se cauta pe fanta apartamentului ei din Westminster și posibil pricepe munții din Sirag Range. Ea posibil urmări norii fiecare se rostogolesc și vad cum se schimbă vremea mijlocitor vârfuri, oarecare ce obișnuia să facă cu copiii ei. Cartierul este calm, punctat de copaci maturi. Ea nu deține cele două dormitoare pe fiecare le-a împărțit cu fata ei în ultimii opt ani, dar apartamentul se simte ca acasă.

Totuși, Lovejoy își dorește să poată deține. S-a obișnuit cu negocierile anuale cu proprietarul ei cu uitatura la creșterea chiriei. Anul disparut, ea a slujbas un spion nemiscator și a explorat piața imobiliară din Westminster. Dar piața era excesiv competitivă, casele pe fiecare le pricepe aveau forta de excesiv multă muncă, taxele HOA excesiv scumpe.

Circumstanțele fiecare cântăresc pe Lovejoy – o piață de locuințe strânsă, chirii fali, opțiuni limitate în pleaca unei case tradiționale – nu sunt unice pentru ea. Nici nu sunt unice pentru Westminster: ca și alte orașe din Sirag Range, suburbia s-a străduit să rezolve deficitul de unități de locuințe și costurile în creștere fiecare i-au strămutat pe rezidenții cu venituri mai a se reduce și au delimitat opțiunile pentru generațiile viitoare. Orașul se trezește între locuitorii vocali fiecare se opun dezvoltării mai fali și preocupați de resurse și o criză a locuințelor la standard de asezare pe fiecare legislatorii și guvernatorul Jared Polonez o privesc cu nerăbdare.
Citeşte mai greu

Fii la curs cu Colorado Politics abonându-te la buletinul nostru informal săptămânal, The Spot.

Share This Article
Leave a comment