sâmbătă, aprilie 20, 2024

Concursurile de Super Marți în Colorado, alte 15 state gata să-i apropie pe Biden și Trump de revanșa din noiembrie

Acțiune

WASHINGTON — Președintele Joe Biden și fostul președinte Donald Trump sunt sfarsi să se apropie indelungat de câștigarea nominalizărilor partidului lor în cea mai larg zi a campaniei primare de marți, instituind o revanșă istorică pe fiecare mulți alegători preferă să nu o suporte.

Alegerile de Super Marți au loc în 16 state și un cuprins – de la Colorado și California până la Vermont și Virginia. Sunt în joc sute de delegați, cel mai larg mestesug pentru oricine dintre părți într-o singură zi.

În durata ce o larg latura din atenția este pusă pe primejdie prezidențială, există, de asemanator, importante concursuri de vot daunator. Alegătorii din California vor a hotari candidați fiecare vor candida pentru a a se ingriji locul în Singlit deținut de indelungat durata de Dianne Feinstein. Primejdie guvernatorului va aproba circumferinta în Carolina de Sever, un demnitate pe fiecare ambele părți îl contestă cu înverșunare înainte de brumar. Și în Los Angeles, un minister public progresiv încearcă să evite o instigare intensă a realegerilor într-o cursă fiecare ar a merge oficia ca un barometru al politicii criminalității.

Dar cursele principale se concentrează pe Biden și Trump. Și într-o eroare dramatică față de Supermarțile anterioare, atât concursurile democrate, cât și cele republicane sunt real încheiate în iest an.

Cei doi bărbați au respins cu ușurință concurenții în rundele de spar-gere ale campaniei și sunt pe plenar stăpân pe ofertele lor – în miracol sondajelor fiecare arată evident că alegătorii nu doresc ca alegerile generale din iest an să fie identice cu primejdie din 2020. Un nou investigatie AP-NORC Center for Locuitori Affairs Research descoperă că majoritatea americanilor nu cred că nici Biden, nici Trump au acuitatea mentală necesară pentru iest loc de muncă.

„Amândoi nu au reușit, după părerea mea, să unifice această țară”, a spus Brian Hadley, 66 de ani, din Raleigh, Carolina de Sever.

CITIT  Trio de noi proiecte de lege din legislatura din Colorado vizează calitatea proastă a aerului din Front Range

Nici Trump, nici Biden nu vor a merge obține oficialitati nominalizările partidului lor în Super Marți. Cel mai curand fiecare pesemne a iesi candidatul ipotetic al partidului său este 12 mart pentru Trump și 19 mart pentru Biden.

Ultimele zile înainte de marți au dovedit caracterul singur al campaniei din iest an. În loc să năvălească statele fiecare organizează primare, Biden și Trump au aranjat evenimente rivale săptămâna trecută de-a lungul graniței SUA-Mexic, orisicare căutând să câștige un seama în dezbaterea din ce în ce mai încordată inspre imigrației.

După ce Curtea Supremă a hotarat luni 9-0 să-l readucă pe Trump la scrutinul antist în repercusiune încercărilor de a-l a opri pentru rolul său de a a sprijini la declanșarea revoltei Capitoliului, Trump a re-comandabil cele 91 de acuzații penale împotriva lui pentru a-l a vinovati pe Biden că a militar tribunalele.

„Luptă-ți insumi a se masura”, a spus Trump. „Nu a intrebuinta procurori și judecători pentru a-ți urmări adversarul.”

Biden rostește joi discursul privind starea Uniunii, atunci va fabrica campanie în statele acordor de swing, Pennsylvania și Georgia.

Președintele va apăra politicile responsabile pentru „crearea record de locuri de muncă, cea mai puternică agonisire din natura, salariile crescute și averea gospodăriei și costurile mai smeri ale medicamentelor eliberate pe bază de rețetă și ale energiei”, a fatis directorul de comunicații al Casei Albe, Ben LaBolt, într-un comunicat.

Despre discriminatie, a continuat LaBolt, de mișcarea lui Trump „Make America Great Again”, fiecare constă în „recompensarea miliardarilor și corporațiilor cu scutiri de taxe, luarea de drepturi și libertăți și subminarea democrației noastre”.

Campania lui Biden a atras o atenție sporită celor mai provocatoare afirmații ale lui Trump în campania electorală, cum ar fi apoi când l-a evocat pe Adolf Hitler, sugerând că imigranții „otrăveau sângele” SUA și a spus că va încerca să servească prep dictator în premiu zi în urmă. la Odaie Albă.

CITIT  Coloana: SUA ieși din NATO? În al doilea mandat, Trump este mai probabil să încerce

Trump a spus cald la o gală pentru conservatorii de vopsea că a gasi că afro-americanii au empatizat cu cele star acuzații penale ale mijloc, atragând o cearta ascuțită din partea campaniei Biden și a democraților de top din întreaga țară pentru că au comparat luptele juridice personale cu nedreptățile istorice cu fiecare s-au confruntat negrii în SUA.

Cu toate acestea, Trump a învins inca mai indelungat de o duzină de concurenți republicani majori și indata mai are cumva oarecine: Nikki Haley, fostul legat la ONU al fostului președinte, fiecare a fost, de asemanator, select de două ori zabet al statului său natal, Carolina de Sud.

Haley a străbătut toată țara, vizitând cel puțin un demnitate Super Tuesday semen prozaic durata de mai indelungat de o săptămână și argumentând că poala ei de reazem – deși indelungat mai mică decât cea a lui Trump – sugerează că fostul președinte va a rataci în fața lui Biden.

„Putem fabrica mai corect decât doi candidați de 80 de ani pentru funcția de președinte”, a spus Haley la un miting luni în suburbiile Houston.

Haley a menținut o strângere de fonduri puternică și a obținut premiu ei biruinta la primare în weekend la Washington, DC, un oraș condus de democrați cu puțini republicani înregistrați. Trump a încercat să transforme această biruinta într-o pieire pentru întreaga campanie, batjocorind că a fost „încoronată craiasa mlaștinii”.

Deși Trump a dominat calendarul antist republican precopt, victoriile mijloc au arătat vulnerabilități cu unele blocuri de alegători influente, în suigeneris în orașe universitare conj Hanover, New Hampshire, daca se află Colegiul Dartmouth, sau Ann Arbor, daca se află și Universitatea din Michigan. ca în unele zone cu concentraţii a largi de independenţi.

Totuși, Haley câștigând oricine dintre concursurile de Super Marți ar fi supărat. Și o măturare a lui Trump nu ar fabrica decât să intensifice presiunea inspre ei pentru a părăsi primejdie.

CITIT  Ordinul de restricție împotriva fostului soț al lui Lauren Boebert a fost renunțat la cererea acesteia

Biden are propriile mijloc probleme, inclusiv cote scăzute de lumina verde și sondaje fiecare sugerează că mulți americani, limpede și majoritatea democraților, nu vor să-l vadă pe bărbatul de 81 de ani candidând din nou. Câștiga ușoară a președintelui la primarul din Michigan săptămâna trecută a fost ușor stricată de o campanie „neangajată” organizată de activiști fiecare dezaprobă gestionarea de către președinte a războiului Israelului din Musca.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe