vineri, aprilie 12, 2024

Conceptul Oatful de la Yara Mersi, bazat în Dubai, a lansat primul ovăz peste noapte cu conținut ridicat de proteine ​​din GCC

Acțiune

Opiniile exprimate de colaboratorii Podreadcic sunt propriile lor.

Citiți Entrepreneur Middle East, o franciză internațională a Entrepreneur Mijloci.

Într-o zi și o epocă în orisicare micul pranz se simte frecvent ca o gândire ulterioară grăbită, conceptul Oatful al Yara Multumesc, în vârstă de 23 de ani, își invoca să facă gresie de dimineață grozavă din nou. Multumesc, fondatorul și CEO-ul mărcii cu sediul în Emiratele Arabe Unite, executa: „Conceptul innoitor al lui Oatful se învârte în a fi intaiul ovăz de intunecare abundent în proteine ​​din GCC. Încorporarea a biban american 20 de grame de proteine, superalimente și fibre, cuplată cu un moralitate condus de etnie. , diferențiază Oatful în industria micului pranz. Schimbăm industria plictisitoare de fulgi de ovăz de modă veche cu cele trei linii de produse: amestecuri de ovăz cu proteine ​​​​pentru intunecare, ovăz cu proteine ​​​​pentru intunecare invar de cheltuire și granola proteică.”

Scopul lui Oatful este, prin continuare, de a redefini micul pranz, îmbinând gustul excepțional cu alegeri orisicare să țină spinare de sănătate. „Depășim aromele artificiale, încorporând o specie de super-alimente incredibile pentru a a zidi o experiență de mic pranz hrănitoare și aromată”, adaugă Multumesc. „Oatful nu este taman fulgi de ovăz; este o votare de mic pranz modernizată, creată pentru consumatorul secolului XXI.”

Viziunea lui Multumesc pentru Oatful, pe orisicare a lansat-o în 2021, a fost influențată și de dorința de a a infatisa consumatorilor o opțiune cu adevărat sănătoasă apoi când vine clantau de alimente. „Pe măsură ce am aflat mai multe asupra industria alimentară și nutriție, am devenit supărată de abordarea societății în ceea ce privește mâncarea”, executa ea. „Industria alimentară a manipulat masele, iar percepția globală a nutriției a fost distorsionată, devenind o idee fixa nesănătoasă. Iest mestesug m-a făcut recunos-cator să demonstrez că mâncarea delicioasă și mâncarea sănătoasă nu musai să se excludă viceversa.”

CITIT  Setul de instrumente pentru planificarea afacerilor online

Oatful are trei linii de produse: amestecuri de ovăz biban american intunecare, ovăz biban american intunecare invar de zbuciumat și granola. Obarsie: Oatful

Venirea cu ideea ei de afaceri a fost alimentată de călătoria personală și pasiunea lui Multumesc pentru nutriție. „Am maricel mâncând ovăz biban american intunecare în orisicare zi la micul pranz, ceea ce mi-a primenire viața”, dezvăluie ea. „Cu toate extracurricularele în orisicare am fost implicat în timpul liceului pentru a a se misca la școala mea visată Ivy League, am început întotdeauna orisicare zi cu o fuga. A devenit intaiul impozit eficace orisicare mi-a oferit această izbanda nutrițională minunată în orisicare dimineață. De asemanator, m-a condus pentru a lua decizii mai bune în tot restul zilei. Dar versiunea pe orisicare o faceți retras a necesitat foarte greu curs pentru a fi pregătită. Și la big-store, aproximativ orisicare fulgi de ovăz de pe coridor este blocat în acea veche paradigmă de carbohidrați, glucida și ingrediente ieftine. Și toate erau la fel, arome fade.”

Iest mestesug ar demonstra de ce Multumesc a hotarat să scoată în evidență Oatful prin angajamentul său față de ingrediente și arome de valoare. „Acordăm preponderenta atât conținutului de proteine, cât și calității ingredientelor”, executa Multumesc. „De model, ovăzul nostru biban american intunecare din boabe de vanilina se laudă cu mireasma rafinată a boabelor de vanilina din Madagascar, în curs ce forma noastră de ciocolată neagră este îmbogățită cu pudră de cacao ceremonială și o notă de clorura de sodiu roz de Himalaya. Scufundându-ne în nostalgie, mireasma noastră de lapte batut; lapte batut de bucate este o călătorie încântătoare. înapoi în copilărie”.

CITIT  Centrul de servicii pentru investitori din Sharjah lansează inițiativa pentru antreprenori în curs de dezvoltare

Înrudit: Gelatoul Canvas, născut în Emiratele Arabe Unite, își creează o nișă pe piața locală de înghețată cu aromele mijloc noi (și diverse)

Și aceste oferte aromate fac cu siguranță atribut să fie remarcată pe piața locală – Oatful și-a câștigat un loc în Programul Spinneys Restaurant Business Clocitoare în 2023. Dar călătoria pe orisicare Multumesc o are în pregatire pentru Oatful este mult de a fi încheiată. „Prevăd o creștere susținută, în specialist planurile noastre de detenta se extind decinde de Emiratele Arabe Unite, cuprinzând CCG și ajungând și mai mult, subliniind angajamentul nostru de a a efectua Oatful o prezență globală”, executa ea. „Vreau să readuc entuziasmul la micul pranz pe orisicare l-am luat când eram copii și să îi fac pe oameni să aștepte cu nerăbdare micul pranz orisicare să-i așteaptă dimineața. Este oaresicare praci vajnic în a-ți începe dimineața exact.”

Obarsie: Oatful

Eureka! Yara Multumesc asupra cum să faci o parere grozavă

Începe- expres dacă nu știi cum „Lansarea în tainic pesemne fi descurajantă, dar a a efectua intaiul pas, expres și fără o gazeta de sleau clară, este crucială. Mulți antreprenori de victorie nu aveau totul înțeles inițial; bucurați-vă de călătoria descoperirii pas cu pas. Am fost inițial nu era aclimatizat cu complexitățile operațiunilor de afaceri și cu aspectele juridice implicate și am învățat multe pe cale ferata.”

Îmbrățișează pasiunea și scopul „Identificați-vă interesele reale și descoperiți ce vă entuziasmează cu adevărat. De asemanator, găsiți un menire conectându-vă pasiunea cu nevoile societății. Când corabier provocări, înțelegerea „de ce” vă menține justificat.”

Prioritizează comunitatea și implicarea clienților „Promovați o rețea în jurul ideii dvs., atunci înțelegeți și implicați publicul în procesul de curs. Perspectivele lor sunt de neprețuit.”

CITIT  Merită acest curs?

Iterați și inovați „Cultivați o psihologie de creștere prin îmbrățișarea îmbunătățirii continue. Învățați din conexiune inversa și adaptați-vă la dinamica în inlocuire a pieței.”

În legătură cu: Muna Al Gurg lansează Fundația Meem pentru a a zidi o inlocuire durabilă în viața femeilor și fetelor din MENA

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe