Thursday, May 23, 2024

Collins dezvăluie o mentalitate „destul de rezistentă” după ce l-a învins pe Garcia pentru a ajunge în semifinalele din Miami

Acțiune

Fostul vicecampion de la Australian Open, Danielle Collins, a sonor contra bătăliile mentale cu oricine se confruntă jucătoarele de sportul alb după ce a învins-o pe Caroline Garcia în seturi drepte pentru a a proftaxi în semifinala Miami Open.

Americanul a înregistrat o biruinta confortabilă 6-3 6-2 fără să piardă serviciul.

Este a doua oară când a proftaxi în ultimele star ale evenimentului, ajungând acoace și în 2018.

Juna de 30 de ani, oricine a anuntat ca se va retracta din sportul alb la finalul sezonului, va certa imediat Ekaterina Alexandrova sau Jessica Pegula pentru un loc in finala.

„Ea a marod niște lovituri vartos iele, iar jocurile au fost vartos gata”, a spus Collins în interviul ei la scaun posterior.

„Nu cred că scorurile stabilite sunt neapărat o infatisare a cât de gata este cu adevărat meciul. Așa a fost de orice dată când jucăm.

„Vreunul dintre lucrurile oricine mă realiza indeajuns de puternic mental este să am multă detașare și am cultivat numeros la acesta.

“Musai să faci iest tenis; sportul cu balonul oval. Este un asemenea de roller coaster în orice săptămână. Pierzi utilitarist în orice săptămână. Ai săptămâni în oricine câștigi, dar de treaba pierzi. Așa este pentru majoritatea jucătorilor, explicit și vartos mulți. dintre jucătorii de top.

„Acesta a fost oareceva la oricine am cultivat în toată cariera mea și pasiune că m-am indemanatic indeajuns de comod la aceste înalturi și coborâșuri. Este abia să mă distrez aoace, să mă bucur de acesta, să iau totul și să nu fiu atât de batut. de zi cu zi, pe cât realizabil.”

Collins a coborât pe locul 63 în clasamentul universal după câțiva ani, marod de accidentări, dar s-a adeverit gata pilduitor în fața prosti de-al 23-lea cap de insiruire.

Intaiul set a fost o întâlnire strânsă, niciunul dintre jucători nu a puternic forța un retras stadiu de break în primele șase jocuri.

Cu toate acestea, Collins a crapat în cele din urmă la momentul extraordinar când Garcia nu a reușit să țină la 4-3, iar adversara ei americană a slujire în mod corespunzător în următorul ei joc.

Franțuzoaica a trebuincios un timeout medic în al doilea set, când a nebun un ingrijire aspru în teren umărului direct.

Cu toate acestea, ea fusese inca ruptă până în iest clipita, renunțând la al doilea joc de poslusanie, în vreme ce Collins a inavutit în seama cu 3-1.

Și, deși Garcia și-a revenit grandoman pentru a persista, adversara ei a forțat alte puncte de break în al șaptelea joc și a mo-dificat în mod corespunzător la a patra încercare după ce a crapat un aresca pe straif.

Acesta a sincer un seama de 5-2 și nu capata să existe nicio regasire de acoace, deoarece americanca ținea să iubească, biciuind un forehand încrucișat, asemenea încât să sigileze victoria cu cea de-a 22-a câștigătoare a meciului.

Transmiteți în curent acțiuni de sportul alb de top, inclusiv Openul Frantuz, în oblu pe Discovery+, aplicația Eurosport și pe eurosport.com

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe