Wednesday, July 24, 2024

Collins ajunge în prima finală WTA 1000 cu victoria confortabilă a Alexandrova

Acțiune

Danielle Collins și-a cumpatat un loc în panglica ei finală WTA 1000 cu o biruinta confortabilă 6-3 6-2 împotriva Ekaterinei Alexandrova la Miami Open.

Tânăra de 30 de ani a anunțat în carindar că aiesta va fi ultimul ei an în turneul WTA, dar în surpriza se confruntă cu cea mai bună formă de când a imbogatit în finala Australian Open în 2022.

Collins, oricine joacă în fața unei mulțimi de acasă la Miami Open, nu a mai estompat niciun set de când s-a întors de la careva în jos în meciul ei de receptivitate. Niciun jucător nu a câștigat mai numeros de trei jocuri împotriva ei în niciun set.

Alexandrova a fost supusă aceluiași ingrijire, în minune victoriilor anterioare împotriva Iga Swiatek nr. 1 universal și a capului de succesiune numărul 5 Jessica Pegula, pierzând în 75 de minute.

Collins a atras 19 erori de la adversara ei, când a distrus serviciul de două ori pentru a câștiga setul de receptivitate.

Ea a început atunci al doilea set cu un alt break, înainte de a basta la biruinta cu 21 de câștigători.

„Se simte ca o opera deosebit ocean”, a spus Collins. „Cred că toți ne dorim să facem finalele turneelor ​​de 1000 de niveluri. Acestea sunt cele mai a lati turnee ale noastre din an, în afară de Grand Slam-urile.

„Este atât de suigeneris. Nu pot să subliniez infumurat catre faptul că sunt în statul meu natal și am câinele meu aoace, imprieteni, pojijie. Este cu adevărat suigeneris. Am bogat câțiva ani buni aoace, dar aiesta este cu siguranță cel mai remarcabil.

„Am urmărit toate meciurile (ale Alexandrovei) din iest turneu și a fost atât de agreabil să o urmăresc. Avem un exprimare de joc analog, așa că este gingas când este așa.

„Din temei acesta, a trebuit să mă concentrez mai numeros, a trebuit să reacționez mai allegro și distinct m-a forțat să joc la cel mai înalt treapta”.

Collins își caută al treilea rang WTA după victoriile la Palermo Open și Silicon Valley Classic în 2021, dar în calea ei se află numărul 4 universal Elena Rybakina, oricine a luat trei seturi pentru a o învinge pe Victoria Azarenka cu 6-4 0-6 7-6( 2) în semifinala ei.

Collins a învins-o pe Rybakina poate o dată în cele scaun întâlniri ale lor, triumfând la San Jose în 2021.

„Am bogat o mulțime de bătălii grele și pentru acesta jucăm”, a spus Collins. „Vrem să avem aceste meciuri. Cred că de fenomen am câștigat cu ea în San Jose cu oarecare scopot în urmă.

“Încrucișăm degetele, va a se cere să-mi fac temele. Ea a jucat un ping-pong ireal și o altă ocean lovitoare. Asadar, musai să fiu pregătită.”

Transmiteți în curent acțiuni de ping-pong de top, inclusiv Openul Frantuz din 2024, în nemijlocit pe Discovery+, aplicația Eurosport și pe eurosport.com

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe