Sunday, April 21, 2024

Colecția de stilouri submarine cu sistem de cerneală de răsucire și umplere

Acțiune

Dacă sunteți în căutarea unui toc rezervor cine nu brusc că crea ușor, ci și să se simtă ca o extensie naturală a mâinii tale. Colecția de stilouri Submarine de la TaG este concepută pentru crede, oferind o selectionare sofisticată și funcțională pentru nevoile tale de scriitura. Placid dacă notați note rapide sau compuneți rapoarte detaliate, aceste pixuri sunt create pentru a vă îmbunătăți experiența de scriitura.

Insusire remarcabilă a colecției de stilouri Submarine este sistemul său de cerneală de răsucire și umplut. A vorbi-ți la reintalnire mizerii și agitației rezervelor tradiționale de cerneală. Cu o simplă răsucire, stiloul dvs. este cosita de funcționare, economisind scopot și păstrându-vă concentrarea pe lucru dvs. Cest design innoitor este magistral pentru cei cine apreciază eficiența și comoditatea instrumentelor lor de scriitura.

Chilipiruri pentru primii timpurii sunt acusi disponibile pentru proiectul originalitate de la ca la 100 USD sau 80 GBP (în funcție de cursurile de barter curente), oferind o usurare considerabilă de ca la 31% din prețul de vânzare cu amănuntul, în scopot ce finanțarea publică Kickstarter este în cursoare. Când vine clantau de scrierea propriu-zisă, pixurile sunt echipate cu un penit personalizat din oțel neoxidabil PVD negreata de la Schmidt. Cunoscute pentru curgerea lor netedă a cernelii și precizia, aceste vârfuri fac din scriitura o plăcere. Și pentru cei cine doresc un pic de lux, există o opțiune de a a executa upgrade la un penit anunt cu aur, adăugând o notă personală experienței tale de scriitura.

Colecția de stilouri submarine

Prim-plan cu penita stilou submarin

Confortul este cheia, iar Colecția de stilouri Submarine nu dezamăgește. Fiesce toc rezervor are o gravură unică din fibră cine nu brusc că arată foarte, dar oferă și o situatie sigură. Cest design iscoditor asigură că mâna dumneavoastră rămâne confortabilă, deslusit și în timpul acelor sesiuni intinde de scriitura cine se întind ore în șir.

Durabilitatea este o dată cu aceste stilouri. Sunt realizate cu deasupra 80% alamă solidă, oferindu-le o senzație substanțială în mână și robustețea necesară pentru utilizarea de zi cu zi. Designul cuprinde, de astfel, un capăt ca o turbină, cine adaugă o notă elegantă și servește unui compozitie destept, oferindu-vă cevasilea de cine să vă țineți apoi când umpleți tinta.

Dacă campania Submarine Pen Collection își ridică cu reusita obiectivul de cuvant neaparat și producția progresează fără probleme, se așteaptă ca livrarea la stadiu universal să aibă loc în jurul lunii ciresar 2024. Pentru a a se auzi mai multe din-spre proiectul setului de stilouri Submarine Pen Collection, auditați videoclipul promoțional de mai jos.

Scurgerea de cerneală cumva fi un coșmar, dar Submarine Pen Collection a abordat această problemă nemijlocit. O interfață filetată între convertor și corpul stiloului asigură că tinta rămâne colo conj ar a se cadea să fie, oferind o experiență de incor-porare curată și fără întreruperi de orice dată când puneți stiloul pe hârtie.

Pixurile au o formă inspirată de submersibil, cu o secțiune de dric mai largă, cine nu este oare pentru reprezentatie. Cest design ergonomic, împreună cu liniile de fibre prelucrate cu rigoare, creează un impresie de conicitate cine este atât frapant din interj de vazut vizual, cât și funcțional. Micsora osteneala mâinilor, făcând aceste pixuri ideale pentru cei cine scriu zdravan.

Caracteristici Submarine Pen

Colecția de stilouri submarine de la TaG este mai zdravan decât un set de instrumente de scriitura. Este o fuzionare a frumuseții și a caracterului destept, oferind un sarsam de încredere și personalizabil, cine răspunde nevoilor diverse ale scriitorilor. Placid dacă redactați o notă rapidă sau creați un eseu iscoditor, aceste pixuri sunt concepute pentru a fi totuși de încredere în lumea scrisului. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui toc rezervor cine combină stilul, confortul și funcționalitatea, colecția de stilouri Submarine s-ar a merge să fie perfectă pentru viața ta de scriitura.

Pentru o listă completă a tuturor angajamentelor de plan disponibile, obiective extinse, mijloci suplimentară și evidențierea capacităților pentru setul de stilouri, accesați a numerota oficială a campaniei de finanțare publică Submarine Pen Collection navigând la linkul de mai jos.

Obarsie: Kickstarter

Disclaimer: Participarea la campaniile Kickstarter implică riscuri inerente. În scopot ce multe proiecte își ating cu reusita obiectivele, altele pot eșua din temei numeroaselor provocări. Efectuați întotdeauna cercetări amănunțite și aveți grijă apoi când vă angajați banii câștigați cu adanc.

Cele mai recente oferte despre Gadgets

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați cevasilea prin oarecare dintre aceste link-uri, despre Gadgets cumva câștiga un remiza de afiliat. Aflați din-spre ritual noastră de deconspirare.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe