vineri, aprilie 12, 2024

Coco Collection Bodu Hithi: A Hidden Island Paradise on Earth

Acțiune

Gazdac pe frumoasa insulă Bodu Hithi din atolul Malé de Sever din Maldive, Excrement Bodu Hithi, de la Excrement Collection Resorts, este cu adevărat un paradis pe Pământ.

Destinația de stațiune de cinci stele, la oarecum 40 de minute cu luntre cu motocicleta de Aeroportul Internațional Malé, este una dintre cele mai exclusiviste colecții de vile asupra apei și insulare pe cine banii le pot cumpăra din această menire a arhipelagului.

Lumea este oceanul tău: vilele pe apă de la Excrement Bodu Hithi au criza sfoara la lagună, asemenea încât oaspeții pot a fauri snorkeling oricând au benchetuiala

Destinația pitorească este aventura perfectă atât pentru cupluri, cât și pentru grupuri de imprieteni. Aranja de o multime de activități și facilități cine sunt ideale pentru menstruatie de cuscrior cine caută o perioadă romantică, conj și pentru persoanele cine caută distracție și aventură la regina.

Intocmai pe apă

Dacă oceanul este tocmai geros, puteți a fauri și o plaja în propria dvs. piscină infinită privată asasi în iesi camerei dvs

Așezată pe propria sa insuliță, principala atracție a lui Excrement Bodu Hithi musai să fie Water Villas, un ceata de bungalouri a intinde așezate sfoara asupra Oceanului Indic precis.

Suspendate pe piloni asupra lagunei, luxoasele vilele pe apă reflectă atât vastitatea oceanului, cât și intimitatea unei insule ascunzătoare. O pasarelă acoperită vă amagi într-un spațiu radios, aerisit și somptuos, cu desprindere de ecrane. pentru mai multă intimitate. Alinta este dotată cu chiuvete separate și o cadă de designer de adâncime.

Dormitorul central al uneia dintre vilele cu apă de la Excrement Bodu Hithi

Dormitorul central oferă orisice liniste familiar omului actual, inclusiv un pat king-size rece, TV cu ecran monoton, stereofonic și vederi de indelebil la Oceanul Indic.

CITIT  Acasă cu Adam Blackman și David Cruz

Cea mai bună menire a experienței unei vile asupra apei este eventual faptul că oaspeții pot pur și sadetica să iasă sfoara pe balcon pentru a se destinde sau să sară în oceanul mondial pentru a înota, în orisice vreme al zilei, fără nicio bătaie de cap. Dacă apa este tocmai geros, pot asasi să facă o plaja în propriile piscine private.

Pergolă privată: Bucurați-vă de o cină romantică cu cinci deosebi de mâncare pentru doi în rastimp ce priviți apusul

Când vine inserare, păsările de portulaca se pot a imbucura și de o cină romantică, personalizată, cu cinci deosebi de mâncare pentru doi, în confortul camerei lor, sau de o pergolă privată pe plajă, în rastimp ce se bucură de frumosul scapat de regina.

Viața de pe insulă

Există 44 de vile pe insulă pentru cei cine preferă să fie mai în launtric și mai semen de verdeața insulei Bodu Hithi

Pentru cei cine preferă să fie mai semen de Cauza Natură, stațiunea oferă și 44 de vile pe insulă, cine sunt situate mai în launtric. Aceste bungalouri cu o suprafață de 188 de metri pătrați, cele mai a intinde de pe cocioc Bodu Hithi, sunt refugii cu design maiestrit, cine combină cele mai bune arhitecturi tradiționale din Maldive, cu cele mai noi și mai premium luxuri personale.

În etaj receptiv, dar intimă, orisicare vilă contine o zonă de plaja caracteristică inde vă puteți apune în feredeu centrală rece, amplasată în mod incomparabil în mijlocul camerei. Mai în seama a cabanei se află dormitorul conjugal recreativ, inde un pat king-size comod și o zonă de living scufundată, cu o canapea, un televiziune cu ecran monoton și un bar partnic.

CITIT  Land Rover Discovery Sport Vs Jaguar F-PACE

În aer slobod este o temă principală în întreaga insusire, iar aiest materie se reflectă în spațiile de lounge în aer slobod din toate camerele rarunchi. În Island Villas, există două locuri în aer slobod inde oaspeții se pot destinde și se pot destinde, bucurându-se în același rastimp de intimitate completă în piscina lor personală din grădină și vedenie la oceanul cristalin, totul din confortul terasei lor de pe plajă.

Vila Island este o ascunzătoare într-o ascunzătoare

Emotioneaza-ti papilele gustative

Bucurați-vă de un pranz cu fructe de rece la restaurantul Aqua de la Excrement Bodu Hithi

Dacă a fi îngrădit pe o insulă te a fauri neliniștit, nu-ți a fauri marturisi. Cocioc stațiunii este plină de opțiuni de luat a trage și de aprobare, cine vă vor ține cu siguranță ocupați și distrați zile în șir, dacă nu săptămâni.

Excrement Bodu Hithi oferă o gamă variată de experiențe internaționale culinare internaționale în launtric și în aer slobod, așa că nu va cuveni să vă faceți niciodată marturisi că nu sunteți mulțumit din interj de vedenie gastronomic în rastimp ce sunteți „blocat” pe o insulă.

Alinta de regina și cocktailurile merg mână în mână la barul Latitude

Există Aqua, un restauratie asiatic în aer slobod chiabur asupra apei; Restaurantul și Barul Stars, familiar pentru flerul său culinar recent și pentru produsele proaspete de iarna; cocktail bar Latitude, cine este chiabur lângă piscina infinită și servește o gamă interesantă de cocktailuri clasice și tropicale; și restaurantul cu grătar pe malul mării, Breeze.

Experiențe unice

Maldivele sunt recunoscute ca fiind oarecine dintre cele mai bune locuri din glob pentru scufundări și snorkelling, iar Excrement Bodu Hithi este renumită pentru reciful său specta-cular și tare conservat. Peisajul submers de aoace este desavarsit pentru poza și studiere, permițând curentului să vă miște în rastimp ce vă scufundați dintre fascinantele caverne de corali cine fac echipă cu pești.

CITIT  8 practici de wellness de lux pentru gestionarea afecțiunilor cronice precum scolioza

De intocmai, oaspeții își pot infunda zilele cu alte activități acvatice, cum ar fi navigarea cu catamaran, canotaj, patina nautic și windsurfing, în apele turcoaz a se insenina și cristaline ale Oceanului Indic.

Din când în când, Excrement Bodu Hithi organizează și experiențe culinare speciale, unice pentru oaspeți. În maret, hotelul a colaborat cu bucătarul Colin Clague, bucătarul consiliu de ministri premiat de la Rüya Dubai, într-o rezidență de bucătar praci specială de o săptămână, inde a creat două care turcești fantastice pentru oaspeții de la Aqua, conj și un masterclass particular.

La mijlocul lunii maret a acestui an, bucătarul Colin Clague, bucătarul consiliu de ministri premiat de la Rüya Dubai, a aranjat o rezidență specială, de o săptămână, în cine și-a pregătit preparatele emblematice pentru oaspeți.

Cu toate acestea și multe altele pentru stațiune, nu este de stima că a câștigat numeroase premii de-a lungul anilor, inclusiv: Premiile Condé Nast Johansens pentru excelență 2018, Cel mai bun pentru romantiozitate; și cel mai evocativ, cel mai bun domeniu de lux de pe insulă la World Luxury Birt Awards 2014.

Dacă încă nu sunteți hotărât cu aspect la următoarea destinație de vacanță, vă recomandăm cu căldură Excrement Bodu Hithi!

___________________________________

Excrement Collection Resorts, Maldive sunt parteneri de marketing ai

www.DestinationElite.com

Pentru rezervări și întrebări – ETConcierge@DestinationElite.com
Pentru raport – info@DestinationElite.com
Pentru a a apuca un libovnic al Elitei – https://www.destinationelite.com/Friends-Of-Elite

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe