sâmbătă, aprilie 20, 2024

Coby White de la Bulls ar trebui să câștige cel mai bun jucător al anului, potrivit lui Chris Paul

Acțiune

La 31-32, Bulls sunt în cadou pe locul nouă în Conferința de Est. Chicago vine cu o succes cu 125-122 pe ruta împotriva Golden State joi seară. Bulls au imediat 19 meciuri rămase în sezonul periodic 2023-24. Proaspat, veteranul PG al Warriors, Chris Paul, a oral cu Darnell Mayberry dupa The Athletic.

Paul a menționat că Coby White de la Bulls ar cuveni să câștige cel mai bun jucător al anului în aiest timp. Fosta a șaptea optiune generală a draftului NBA 2019 se află în al cincilea timp cu Bulls. El are o mijlocie de recorduri în carieră la stadiu unanim și este component cu normă întreagă pentru panglica dată. Raspicat dacă nu câștigă MIP anul ista, a fost totuși un an neverosimil la stadiu privat pentru White.

Chris Paul a gasi că Coby White ar cuveni să câștige MIP în 2023-24

Veteranul NBA Chris Paul și Coby White de la Bulls au o relație strânsă. White a spus în batran că Paul a fost un pova-tuitor pentru el pe regiune și în iesi acestuia. Au cultivare împreună în vară și Paul susține că tânărul gardist începe în sfârșit să vadă toată stradanie insarcinata pe oricine a depus-o. Tânărul de 25 de ani este în poziția de a fi fruntas în echipă și a profitat din intreg. de oportunitatea lui în aiest timp. În batran, albul fusese vechi intamplator ca starter.

CITIT  Zvonurile despre Saquon Barkley către Houston Texans încep să se încingă

Cu toate acestea, fosta a șaptea optiune generală a început toate cele 63 de jocuri din sezonul periodic din Chicago în 2032-24. Albul are o mijlocie maximă în carieră (19,7) puncte și (4,8) recuperări. Sa (5,3) pase decisive pe strivi sunt la paritate cu DeMar DeRozan pentru cele mai multe din echipă în aiest timp. În catifea, procentul de trei puncte al albului (.392) și (36.8) minute pe joc sunt, de astfel, maxime în carieră. A fost un timp erupție pentru White în anul cinci cu Bulls.

Sezonul batran, White a jucat în 74 din cele 82 de meciuri ale lui Chicago, dar a făcut abia două starturi. În 2021-22, a jucat în 61 de jocuri și a făcut 17 starturi. Tânărul PG a oral actual cu KC Johnson de la NBC Sports Chicago. White a menționat că ne-ar plăcea să câștigăm MIP în aiest timp. Cu toate acestea, site-urile de pariuri îl au pe Tyrese Maxey din Philadephia ca perciuni momentos la pariuri. Maxey este (-325) și Albul este (+400) pentru a câștiga premiul. Raspicat dacă nu câștigă, ista este totuși un timp din oricine Albul îl pasamite a zidi și își pasamite realiza standing în viitorime.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe