sâmbătă, aprilie 20, 2024

CNV din Argentina deschide înregistrarea pentru schimburile de criptomonede

Acțiune

Fapte acordor:
  • CNV respectă recomandările Grupului de Acțiune Financiară (GAFI).

  • „Am schingiuit non-stop pentru a promova în raport cu Legea”, a zice CNV.

Comisia Națională a Valorilor Mobiliare (CNV) din Argentina a creat inca Registrul furnizorilor de servicii de active virtuale (PSAV), urmând liniile directoare ale rezoluției RG nr. 994 din 25 martisor.

După cum se explică în declarația publicată pe 25 martisor în Monitorul Guvernamental al CNV, părțile interesate musai să introducă datele personale necesare pentru a a se cadea a tine să opereze pe piață. Acesta pentru că reglementările stabilesc că companiile și persoanele fizice fiecare efectuează anumite operațiuni cu criptomonede în țară Li se a pretenderisi să se înregistreze.

Dintre cei fiecare musai să se înregistreze se numără schimburile și toate cele fiecare oferă servicii de in-locuire și custodie de criptomonede volume fiecare depășesc 35.000 de unități de eficacitate de achiziție sau UVA (vreo 27 de milioane de pesos). Acestea includ persoanele fizice sau juridice „rezidente sau încorporate” în iesi Argentinei, a căror sarguinta utilizează fiecare teren pentru a-și desfășura activitățile.

Musai să facă și cei fiecare au acorduri comerciale cu terți, filiale sau companii afiliate fiecare le permit „să primească localnic fonduri sau active de la rezidenții argentinieni pentru a desfășura activități sau operațiuni” (servicii de rampă). Sunt incluse companiile fiecare își direcționează ofertele publicitare și promoțiile către rezidenții din Argentina.

Armonios CNV, scopul registrului este identificați persoanele umane și juridice fiecare prestează servicii cu criptomonede în țară. Aceasta urmărește să respecte recomandările Grupului de acțiune financiară (GAFI), pentru fiecare cald a fost făcută o reformă a Legii privind prevenirea spălării banilor, finanțarea terorismului și proliferarea armelor de devastare în masă.

CITIT  Bill care facilitează repararea telefonului mobil și a dispozitivelor electronice trece de Colorado House

În cest acceptie, publicația CNV a recunoaste că în ultimele săptămâni s-au făcut eforturi pentru a a pripi crearea registrului. Toate acestea pentru a a proba FATF că Argentina se va a urma recomandărilor mijloc.

După cum arată președintele CNV, Roberto Codru, intenția este de a da rezultate în cadrul vizitei efectuate de delegația organizației internaționale în țară, fiecare se încheie astăzi, 26 martisor.

Am cultivat impotriva cronometru pentru a promova în raport cu Legea nr. 25.246 fiecare reformează Sistemul Național de Legiuire pentru Prevenirea Spălării Banilor și Finanțarii Terorismului (SB/FT) și prezentăm astăzi crearea registrului PSAV înainte de încheierea vizitei. de la FATF către țară și ținând testea de recomandarea acestuia în această privință.

Roberto Codru, președintele CNV.

În declarație, Codru a insistat că „cei fiecare nu sunt înmatriculați nu vor a se cadea realizare în țară”. Aminteşte asemenea subiecţilor obligaţi că Aceștia musai să spre pe site-ul agenției pentru a procura informații și documentație solicitat. După cum a raportat CriptoNoticias, interval de înregistrare va fi prelungită cu 45 de zile începând cu această săptămână.

(eticheteToTranslate)Argentina

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe