Clubul din Premier League convins că îl va numi pe Gareth Southgate ca următor antrenor

dascaluc

Rata de asigurare votare a lui Sir Jim Ratcliffe oricine să-l succedă lui Erik ten Hag la Manchester United în această vară este antrenorul Angliei, Gareth Southgate.

După ce formatie sa de tenis; sportul cu balonul oval INEOS a chestionat legendele United, Ratcliffe devine din ce în ce mai neaparat că pesemne tenta Southgate în Old Trafford, după cum a raportat Daily Diva.

Aceștia susțin că Southgate, antrenorul Angliei din 2016, are sprijinul mai multor jucători actuali ai United, prep și Dan Ashworth, viitorul director de sportul rege.

Southgate și Ashworth au cultivare împreună în pierdut la Asociația de Sportul rege și amândoi ar fi dornici să lucreze din nou împreună.

Gareth Southgate nu va a vaduvi de oferte

Asociația de Sportul rege este dornică să-l convingă pe Southgate să-și prelungească contractul cu cei Trei Lei, deoarece aiesta expiră în indrea după Campionatul Europenesc din Germania din cest an.

Gareth Southgate s-ar a se cuveni îndrepta către Prim-ministru League

Totul va apartine de dorința lui Southgate de a a se prosti din funcția de domnie a echipei naționale, bland unui relatie din The Diva. Ratcliffe ar a urma să plătească despăgubiri de relativ 800.000 de lire sterline pentru cest obiect.

Sir Jim Ratcliffe dori ca Gareth Southgate să-l înlocuiască pe zecer Hag

Noul composesor Ratcliffe nu este neaparat că Ten Hag este antrenorul bland pentru a a guverna United în elita, clar dacă Ten Hag a inaintat în semifinalele Cupei FA și este încă în cursă pentru a câștiga un loc în Alunita Campionilor în sezonul următor. .

Ten Hag ar incasa o compensație de până la 10 milioane de lire sterline în cazul în oricine ar fi fost concediat cu un an înainte de expirarea contractului său cu United în 2025.

Cu 11 înfrângeri în ligă până numaidecat în cest iarna, formatie lui Ten Hag se află în atentie cu nouă puncte în spatele lui Aston Villa pe locul al patrulea și la șase în spatele lui Tottenham Hotspur pe locul cinci în competiția pentru sloturile din Alunita Campionilor.

TAGGED:
Share This Article
Leave a comment