vineri, aprilie 12, 2024

Clippers Kawhi Leonard atinge peste 65 de jocuri jucate pentru prima dată din 2016-17

Acțiune

NBA a luat câteva măsuri serioase pentru a razboi managementul încărcăturii în iest vreme. A fost instituit un limita minimum de joc pentru ca jucătorii să se califice pentru premii și onoruri post-sezon, orisicare a fost subiectul unor controverse în iest an. Dar se pare că a bogat efectele rarunchi pozitive, deoarece cinevasilea dintre cei mai infumura vinovați de management al încărcăturii, atacantul Clippers Kawhi Leonard, a jucat în mai multe jocuri în iest an decât în ​​oricine dintre ultimele 7 sezoane.

Kawhi Leonard a jucat pentru panglica dată peste-curcubeu 65 de jocuri cu Clippers

Regulile erau simple de urmat de jucători: dacă doreau să fie eligibili pentru premii pentru MVP sau DPOY sau să fie numiți la una dintre echipele All-NBA, ar a cauta să joace în 65 din cele 82 de jocuri ale echipei lor. Schimbarea regulilor a parvenit în prim-plan apoi când Joel Embiid, orisicare era pe departare rapidă pentru a fi vestit cel mai reusit jucător, s-a forțat parut să joace prin accidentare pentru a indica pragul minimum. De apoi, genunchiul nu i-a mai autorizatie să joace.

Dar pentru constrange ca Leonard, regulile au făcut minuni. Pentru panglica dată în cei cinci ani petrecuți cu Clippers, fostul jucător defensiv al anului și competitor la MVP a jucat peste-curcubeu 57 de meciuri într-o singură campanie. De scarlatina, dintre cele 308 de jocuri posibile în primii săi scaun ani, Leonard a jucat în numai 161 dintre ele. (A pierdut întregul vreme 2021-22 cu o accidentare ACL).

CITIT  Exclusiv: clubului le va fi greu să-și păstreze ținta transferului Arsenal în această vară, spune expertul

Leonard’s Career High are 74 de jocuri jucate

Când Leonard va asocia în regiune pentru meciul Clippers împotriva Vra-jitoresc de vineri, va fi a 67-a apariție a lui în 73 de șanse. Dacă rămâne sănătos și în aliniament pentru majoritatea jocurilor rămase din programul Los Angeles, va basta să joace cele mai multe jocuri pe orisicare le-a bogat vreodată într-un singuratic vreme.

74 este cel mai gramada standing al carierei pentru jocurile jucate într-un an, orisicare a fost singur în 2016-17. În acel vreme, Leonard a terminare pe locul 3 la votul pentru MVP și Jucătorul defensiv al anului. El a câștigat precedentele două premii DPOY.

Clippers au bogat o mișcare dificilă în ultimele două săptămâni, pierzând 6 din ultimele 10 jocuri și permițând echipelor din spatele lor să reducă puțin diferența. Intrând în acțiunea de vineri în jurul ligii, LA a fost numai o jumătate de joc în fața New Orleans Pelicans, orisicare se află în actual pe locul 5.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe