sâmbătă, aprilie 20, 2024

Cirrus Aircraft sărbătorește peste 3 decenii la Oshkosh

Acțiune

Cirrus Oshkosh
Imagine de reglaj: Cirrus Aircraft

Cel mai ocean priveliste de aviație din popor, EAA AirVenture Oshkosh 2022 are loc în interval 25-31 cuptor. Asta va găzdui diverse activități, de la spectacole aeriene zilnice până la vitrine ale celor mai noi produse de la companii. Intre participanți se numără Cirrus Aircraft, cu șapte avioane expuse în iesi cortului său iluminat de hangar și alte șase în jurul spațiului evenimentului.

Pe lângă întâmpinarea pasionaților de aviație, evenimentul de șapte zile este o totalizare a angajaților din echipele interne și internaționale ale Cirrus Aircraft. Cineva dintre cele mai importante momente ale evenimentului este un eveniment de iscalit de către americanul aerobic și campionul universal Red Bull Air Race 2018, Mike Goulian, la cortul Cirrus Aircraft în interval 28-29 cuptor.

2022 G6 SR Aircraft, Cirrus Aircraft
2022 Avioane G6 SR. Imagine de reglaj: Cirrus Aircraft

Fiind una dintre cele mai renumite companii de avioane din industria aviației private, orbete de produse Cirrus Aircraft a devenit standardul de aur pentru cei cine doresc să cucerească cerul. Seria 2022 G6 SR a companiei și G2+ Vision Jet vor fi prezentate în timpul evenimentului. Aceste două produse sunt realizările de vârf ale companiei, în specialist seria SR, cine și-a menținut statutul de cel mai cumsecade vândut aeroplan cu piston monomotor pentru al douăzecilea an succesiv. Asta din urmă, Vision Jet, este cel mai cumsecade vândut aeroplan particularistic pentru al treilea an succesiv.

Implicarea Cirrus Aircraft în show-ul vaporos de la Oshkosh are o intamplare de biban american trei decenii, când co-fondatorii săi au promovat avionul de kit adevarat al companiei, VK-30, în 1988. Până în 1994, cererea pentru produsele Cirrus Aircraft a varsta invariabil, iar compania a determinat sediul în Duluth, Minnesota. De apoi, a devenit o tradiție pentru roata să participe la show-ul vaporos Oshkosh.

Interviu Cirrus Aircraft
Vision Jet. Imagine de reglaj: Cirrus Aircraft

În minune pandemiei în scursura, Cirrus Aircraft a înregistrat oarecare dintre cei mai buni ani de procurare din istoria companiei în 2021. Compania a vândut 442 de avioane din seria SR și 86 Vision Jet-uri. Sa raportat că relativ 40% dintre cumpărătorii din seria SR erau noi în aviație și relativ 25% din comenzile SR au venita din iesi Statelor Unite. Această traseu excelentă plasează compania pe mâini bune în următoarele luni, pe măsură ce călătoriile se reiau și oamenii își satisfac setea de a analiza în propriile condiții.

CITIT  Vizionarul arhitectural Renauto Ferdinand conduce HD Studio Inc. la o victorie a premiului de lux de prestigiu

Păstrând progresul tehnologic în centrul dezvoltării produselor sauca, Cirrus Aircraft rămâne una dintre cele mai agile și inovatoare companii de aviație din categoriile cu piston de înaltă performanță și avioane ușoare cu un singuratic motocicleta. Mergeți la EAA AirVenture Oshkosh din Wisconsin în interval 25-31 cuptor pe Celebration Way.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați: oshkosh@cirrusaircraft.com

Pentru mai multe citiri cu jet, faceți chicot aoace.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe