sâmbătă, aprilie 20, 2024

Cine este Jason Palmer? Un democrat necunoscut anterior îl învinge pe Biden în caucusul democrat din Samoa Americană

Acțiune

De CHRIS MEGERIAN (Associated Press)

WASHINGTON (AP) – Președintele Joe Biden a verificat oricare ajutor democratic în Super Marți – cu excepția Samoei Americane.

A rămas restrans acoace față de un pretendent ascuns precezator, pe prenume; nume de familie Jason Palmer. Din 91 de buletine de vot exprimate în caucusul teritoriului, Palmer a câștigat 51, iar Biden a câștigat 40, recomandabil partidului localnic.

„Am aflat că am câștigat pentru că telefonul meu a început să explodeze cu prietenii și personalul campaniei cine îmi trimiteau mesaje”, a spus Palmer într-un interviu marți inserare.

Palmer, 52 de ani, a spus că nu a vizitat niciodată teritoriul înaintea reuniunii.

„Am făcut campanie de la distanță, am făcut primării Zoom, am sonor cu oamenii, i-am ascultat catre preocupările lor și catre ceea ce contează pentru ei”, a spus el.

Rezultatul cu incarcat va deraia marșul lui Biden către nominalizarea partidului său. Taman șase delegați erau în joc pe teritoriul SUA, o mică colecție de insule din Pacificul de Sud cu mai puțin de 50.000 de rezidenți. Palmer și Biden au câștigat oricare câte trei delegați din cursă.

Cu o zi înainte de gala, Palmer a postat pe X că „Washington DC este de zdravan așteptat pentru un președinte cine va fi un avocat al Samoei Americane”. Contul său contine imagini cu tineri ținând tatuaj de campanie făcute în casă.

Palmer este un rezident din Baltimore cine a cultivat pentru diverse companii și organizații nonprofit, frecvent pe probleme cine implică tehnologie și educație. El a spus că alegătorii vor ca „cinevasi cine este mai zdravan din secolul 21 decât Joe Biden” să servească ca președinte.

CITIT  Dezbatere la frontieră legănând democrații, posibil controlul Congresului

Armonios înregistrărilor privind finanțarea campaniei, Palmer și-a împrumutat campania mai zdravan de 500.000 de dolari din banii săi.

„Nu poți lua banii cu a sprijini când mori”, a spus el. „Dar poți a muta lumea cât vreme ești aoace.”

Rezidenții din teritoriile SUA votează la primare, dar nu au imagine în Colegiul Electoral.

Samoa Americană a mai fost locul victoriilor quijotice. În timpul primarelor democratice din 2020, singura izbanda a miliardarului Michael Bloomberg a pribeag în extravilan; teritoriu intravilan.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe