Sunday, April 21, 2024

Cine este Don Hankey, miliardarul LA care l-a ajutat pe Donald Trump?

Acțiune

Când a apărut vestea că fostul președinte Donald Trump a reușit să posteze o obligațiune de 175 de milioane de dolari pentru a evita confiscarea bunurilor în sezon ce a executa strigare la o hotărâre din New York nimerit căreia a mințit cu luare-aminte la averea sa, o cifră surprinzătoare s-a demonstrat a fi salvatorul său.

Nu a fost nestine celalalt decât miliardarul din Los Angeles, Don Hankey, în vârstă de 80 de ani, un datornic cu bani zvanta fiecare a făcut o mijloace în finanțarea vânzărilor de vehicule către debitorii subprime – dar s-a sporit cu indelung decinde de această industrie la alte afaceri în fiecare există un folos precis de indeplinit. .

De ce sună consacrat numele Don Hankey?

Una dintre companiile sauca, Hankey Esential, a instrunat împrumuturi în sens totală de mijlocitor 100 de milioane de dolari dezvoltatorului Nile Niami în urmă cu câțiva ani pentru a termina un mega-conac Bel-Air vestit „The One”. Dezvoltatorul a comercializat pentru rata de asigurare dată ziditura de 105.000 de metri pătrați pentru 500 de milioane de dolari, dar a intrat în crida și în urmă cu doi ani a fost scoasă la licitație pentru cumva 141 de milioane de dolari lui Richard Sahagian, fondatorul retailerului de modă rapidă din LA Fashion Nova. Cazul continuă să treacă prin crida, dar Hankey a spus că o larg latura din ceea ce i se datorează companiei sauca a fost rambursat.

Hankey și-a făcut mijloace în imobiliare?

Nu. Averea lui Hankey își are fundația în Westlake Financial Services, oaresicine dintre cei mai importanți furnizori de împrumuturi automobil subprime pentru debitorii cu atentie rău. Creditorul are o reputație de urmărire agresivă a debitorilor, apelându-i expres dacă întârzie o zi. În 2015, Westlake și o filială fiecare acordă împrumuturi personale susținute de titluri de mașină au fost lovite de amenzi și rambursări în sens totală de mijlocitor 48 de milioane de dolari pentru că au vechi tactici ilegale pentru a coace împrumuturi, cum ar fi amenințările false de a pune acuzații penale. Companiile s-au naimit să-și repare practicile de strans a datoriilor. Hankey a spus că obiectivul este de a împiedica împrumuturile să nu se deterioreze, nu repunerea în posesie a vehiculelor, ceea ce este scump.

Hankey deține și North Hollywood Toyota și s-a diversificat de indelung decinde de a a executa împrumuturi subprime pentru vehicule. Westlake a făcut împrumuturi pentru operații elective. Alte companii din grupul Hankey includ Midway Automobil Group, fiecare închiriază automobile exotice și alte automobile, și Knight Specialty Insurance Co., un asigurător Hankey fiecare a semnat garanția de strigare a lui Trump. Forbes își stabilește averea netă la 7,4 miliarde de dolari.

Există legături anterioare între Hankey și Trump?

Hankey a spus că este un intreprinzator în Axos Bank, o instituție din San Diego fiecare a refinanțat Trump Tower în 2022 pentru 100 de milioane de dolari. Hankey a spus că nu a știut de refinanțare decât după aceea și că vânzarea obligațiunii lui Trump a fost o neclintire de afaceri, deși el a consacrat că este un susținător al lui Trump. Am votat pentru democrați în pierdut și voi feri oamenii fiecare sunt prietenoși cu afacerile”, a spus el.

Așadar, cum s-a implicat în acordul cu obligațiunile lui Trump?

Trump a to-lerabil o lovitură legală când un judecător a categoric în faur că fostul președinte și compania sa și-au bolnavicios de ani de zile averea pentru a obține împrumuturi imobiliare în condiții mai bune – și musai să plătească o sanctiune financiară de 364 de milioane de dolari, o cifră fiecare a rasarit la mai indelung de 450 de milioane de dolari cu dobândă. Hankey a spus că a auzit cum imbraca juridică a lui Trump se străduia să posteze o obligațiune atât de larg și a contactat cu câteva zile înainte ca aceasta să fie redusă ciclu trecută.

„Am fost la o conferință telefonică și am discutat contra o obligațiune de vreo 460 de milioane de dolari și au strain știri, iar oaresicine dintre oameni a spus: „Chiar am fost informați că obligațiunea a fost redusă la 175 de milioane de dolari”, și-a amintit Hankey.

Cum a inavutit această înțelegere?

Hankey a spus că a fost contactat posterior cu luare-aminte la obținerea unei obligațiuni pentru o sumă mai mică și a fost de concordanta să o furnizeze. „Ei au strain mai întâi cu o listă de 140 de milioane de dolari în obligațiuni (de investiții) și au spus că restul vor fi în lichid. Am spus că obligațiunile sunt acceptabile pentru noi. Erau obligațiuni instituționale de insusire. La sfârșitul zilei, când au finanțat, au finanțat în lichid”, a spus el.

Hankey a spus că există mai indelung primejdie în subscrierea obligațiunii de 460 de milioane de dolari, dar că ar fi solid fi finalizat și printr-o combinație de lichid, obligațiuni și proprietăți imobiliare ca garanție. „Nu eram comod, dar aș fi fost binevenit să mă așez și să încerc să rezolv. Ar dainui un pic mai indelung primejdie din partea mea, așa că posibil că ar fi un preț puțin mai larg”, a spus el.

Hankey a refuzat să dezvăluie prețul obligațiunii de 175 de milioane de dolari, fiecare este de impozit un propor-tie din conducator, dar a spus că margine obligațiunii „a fost vartos mică”, deoarece „cuprins în dolari a fost larg și pur și neornat nu cred că există verice primejdie. În catifea, am bogat garanții, așa că i-am oferit o rată bună.”

Cum a reușit Hankey să încheie înțelegerea atât de allegro?

Hankey este respectat un datornic cu bani zvanta, fiecare observa de impozit o rată a dobânzii ridicată și necesită garanții fiecare pot ocroti un împrumut în cazul în fiecare aiesta angaja netot. Aceștia sunt de impozit creditori de ultimă instanță sau apoi când un împrumutat are lipsa iute de bani. Hankey Esential, entitatea fiecare a împrumutat lui Niami, afirmă pe site-ul său că va împrumuta până la 300 de milioane de dolari și posibil închide un împrumut în cumva cinci zile.

Hankey a spus că acordul privind obligațiunile de strigare s-a încheiat în cumva câteva zile. „A trebuit să obținem o mulțime de documente pentru a demarca, dar au strain pripeste cu lichid și avem lichidități, așa că a fost cumva o daravera de a a alipui împreună documentele”, a spus el.

A mai oferit Hankey vreodată un asemenea de împrumut?

Hankey a spus că nu a semnat precezator o garanție de strigare, dar afacerea sa de asigurări s-a prins de obligațiuni de nișă, cum ar fi pentru companii miniere fiecare musai să se asigure că vor a savarsi lucrări de redoban-dire a mediului după încetarea activității miniere.

Ce se întâmplă dacă Donald Trump își asasina apelul?

Hankey a spus că, dacă Trump nu posibil plăti sentința, instanța va încasa obligațiunea, iar compania sa va a poseda „o zi sau două” pentru a obține bani, fiecare se află într-un partida escrow la o larg brokeraj. „Colateralul este lichid. Nu ar cuveni să existe niciun primejdie, dar nu se știe niciodată cu aceste lucruri”, a spus el.

A sonor cu Trump contra acordul de obligațiuni?

Hankey a spus că nu a sonor niciodată cu fostul președinte, dar a sonor cu fiul său Eric marți dimineață. „Ne-a sunat și ne-a mulțumit”, a spus Hankey. De intocmai, obligațiunea a alipui în așteptare amenzi de vreo 10 milioane de dolari împotriva lui Eric Trump și a fratelui său Donald Trump Jr., pentru și a fostului director pecuniar al organizației Trump Allen Weisselberg, fiecare sunt și ei inculpați, nimerit Associated Press.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe