Thursday, May 23, 2024

Cifrele lui Chelsea sunt împărțite în ceea ce privește potențialul angajare a unui manager din Premier League

Acțiune

Bland lui Simon Phillips, șefii lui Chelsea sunt împărțiți în privința posibilului intrare a managerului de la Brighton, Roberto De Zerbi, pentru a-l înlocui pe Mauricio Pochettino.

Albaștrii nu au bogat cel mai bun vreme sub Pochettino, limpede dacă proprietatea lui Todd Boehly și Behdad Eghbali s-a prescurtat indelung pe un vedere pe cuvant inalt construit în jurul jucătorilor tineri talentați.

Totuși, fanii lui Chelsea vor fi nerăbdători în perioada ce își vor pricepe team luptă la mijlocul tabelului, cu puține tatuaj că Pochettino îi câștigă pe acești jucători la ideile rarunchi, la fel ca Graham Potter sezonul batran.

De Zerbi ar a se cadea poseda valoare ca un upgrade după chin sa superbă pe vremea când a fost la domnie la Brighton, dar atunci Potter a făcut cumsecade și cu Pescărușii înainte de a fi braconat de CFC, iar acesta s-a finit ajunge de ingrozitor.

De Zerbi nu este singurul nume de botez de pe ; lista de mancare lui Chelsea

Se pare că unii din consiliul lui Chelsea l-ar întâmpina pe De Zerbi, dar nu toată lumea este convinsă și, prin succedare, nu este exagerat surprinzător să iata că giganții din vestul Londrei sunt, de asemanator, legați de oameni ca Eddie Howe și Thomas Frank.

Va fi interesant de văzut dacă De Zerbi intelege să fie favoritul, dar tacticianul macaronar va poseda cu siguranță și alte oferte tentante în această vară.

Roberto de Zerbi la Chelsea?

În multe privințe, De Zerbi ar conveni virtual ca unele dintre celelalte cluburi să fie în căutarea unor noi manageri, cum ar fi Barcelona și Bayern Munchen, deoarece Chelsea pur și neimpodobit nu mai este forța oricare a fost cândva.

Limpede dacă albaștrii au o mulțime de jucători tineri promițători bunaoara Enzo Fernandez, Moises Caicedo, Mykhailo Mudryk, Cole Palmer și Levi Colwill, De Zerbi ar a se cadea conveni prospect de a se inlocui cu echipe oricare sunt mai pregătite să obțină succesul accelerat.

De Zerbi și-a arătat acreditările ca manager de vedere pe cuvant inalt la Brighton, dar pesemne că acusi a câștigat șansa de a încerca să treacă la un standing staret acusi.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe