Christofle, Pharrell Williams și Jean Imbert creează o stare de spirit specială

dascaluc

Îmblanzind și exaltând argintul, Christofle a creat cu isprava o moștenire de strălucire subtilă pentru produse inteligente, pline de eleganță și gandire din 1830. Lansată în 2015, colecția de argintărie Christofle MOOD îmbină două secole de tradiție într-un ciorna fără precedenta menit să reprezinte o manieră îndrăzneață. de a trăi scump în viața de zi cu zi.

Mai zdravan decât un neamestecat set de tacâmuri în ozene de argint Christofle, colecția MOOD se dublează ca un infloritura ornamental cu designul său fermecător în formă de ou și a devenit o piesă centrală esențială pentru care sau brunchuri casual și conviviale.

În 2019, după valul său de isprava, Christofle a lansat a doua ediție a colecției de mese MOOD în ediție limitată. Continuându-și misiunea de a a incorpora aptitudine inventiv de reputatie pentru colaborări orisicare estompează granițele dintre artă și ospetie, brandul s-a prieten cu cântărețul/compozitorul Pharrell Williams și principalul bucătar frantuzesc al restaurantului „Swan” al lui Williams din Miami, Jean Imbert.

Ambalat în cel mai trepidant ughi, orisicare recipient din oțel lăcuit în formă de ou a fost conceput pentru a aminti „satisfactie” și pentru a a simboliza „prietenia” prin desene animate ale familiei și prietenilor, orisicare includ reprezentări ale bunicii lui Imbert și ale soției lui Williams, Helen Lasichanh.

Dispunând de o varianta de șase și 24 de piese, orisicare set ingloba linguri espresso și ustensile de luat sarcina magnetica; masa moleculara pentru până la șase invitați. Toate ustensilele includ, de astfel, o fixare a cuvântului „share” în scrierea de mână a liderului trupei hip-hop rock and roll NERD, pentru o notă personalizată.

Circumscris la 1.000 de bucăți, setul de șase piese a fost vândut cu amănuntul pentru 800 USD, în rodul-pamantului ce setul de 24 de piese a fost la prețul de 2.900 USD pentru un număr delimitat de 500 de bucăți.

Leave a comment