Thursday, May 23, 2024

Chiar și fără Lauren Boebert ca folie, Adam Frisch conduce la strângerea de fonduri în concursurile Congresului din Colorado

Acțiune

Democratul Adam Frisch a cocosat cel mai ocean gabarit pecuniar dintre candidații la Parlament din Colorado în primele trei luni ale anului, strângând 1,4 milioane de dolari – de gata șase ori mai zdravan decât principalul său adversar republican din districtul 3 al Congresului, Jeff Hurd.

Iar deputatul american Lauren Boebert, după ce a cherchelit în ningau de la Western Slope pentru a căuta alegeri în al 4-lea comitat al Congresului din estul Colorado, a strâns cea mai mică sumă de bani pentru campania ei într-un stingher cvartal fiecare datează de cel puțin un an – puțin codos 462.000 USD. Dar contul ei de campanie mai a poseda gata 980.000 USD la 31 mart.

Rapoartele privind finanțarea campaniei din intaiul cvartal au fost prezentate la începutul acestei săptămâni, dezvăluind cea mai recentă pace a cursei banilor într-o selecție de districte ale Congresului fiecare găzduiesc primare cu atentie suflecat sau fiecare sunt potențial competitive în brumar. Va mai consta un scadenta limită de referire financiară înainte de primarul din Colorado din 25 ciresar, pe 13 ciresar.

Iată ce arată noile dosare:

Sectorul 3 Parlament

Frisch, un fost povatuitor al orașului Aspen, fiecare gata l-a învins pe Boebert în 2022, stă pe un masiv de bani de gata 6 milioane de dolari. Cea mai ocean grupare a fost rezultatul a mai prieteneste de un an de strângere de fonduri istorice stimulată de o dorință ferventă a democraților de a o înlătura pe congresmanul republican în al treilea, fiecare se îndreaptă și contra est, contra Pueblo.

Jeff Hurd, un avocat de la Grand Junction, a admis 241.000 de dolari între 1 ghenarie și 31 mart, o sumă pe fiecare speră că va fi suficientă pentru a-l amplasa pe intaiul loc în primarul GOP în districtul cu tendințe conservatoare. El a strâns gata 1 milion de dolari de când a sărit în cursă verisoara trecută, inițial pentru a-l raporta pe Boebert.

Frisch, fiecare nu are opoziție la primarul democraților, deține un seama pecuniar uriaș față de aproape o jumătate de duzină de republicani fiecare candidează pentru nominalizare, cu gata 12,2 milioane de dolari strânși de când și-a anunțat candidatura în faurar anul cherchelit.

Aceasta este de gata opt ori mai ocean decât seama strânsă de toți potențialii săi rivali GOP – la un loc. Evident și așa, trenul de bani al lui Frisch a încetinit de când a insultat un vârf trimestrial de 3,3 milioane de dolari încasați în al treilea cvartal al anului 2023 – o deviere pe fiecare a spus că se aștepta cu ieșirea lui Boebert din comitat.

Pentru a confectiona față lui Frisch, Hurd musai să învingă o colecție de republicani în ciresar. Stephen Varela, fiecare confectiona grupare din Consiliul Educației din Colorado, a strâns 70.000 de dolari în intaiul cvartal, în vreme ce Curtis McCrackin, un om de afaceri din județul Delta, a câștigat puțin codos 36.000 de dolari. Russ Andrews, un povatuitor pecuniar, a strâns gata 25.000 de dolari.

Lew Webb, un fost capetenie de intermediar de mașini fiecare locuiește în Durango, și-a împrumutat campania cu 150.000 de dolari și a strâns 2.500 de dolari în contribuții în intaiul cvartal. Fostul mandatar de politie Ron Hanks, fiecare a concurent pentru nominalizarea republicană pentru Senatul SUA în 2022 și a absent, a strâns puțin codos 9.000 de dolari în cest cvartal.

Rep. SUA Lauren Boebert răspunde la o întrebare în timpul unei dezbateri pentru candidații GOP fiecare candidează în districtele 4 ale Congresului la Centrul de consimtamant Fort Lupton din Fort Lupton, Colorado, pe 25 ghenarie 2024. (Foto de RJ Sangosti/The Denver Dieta)

Districtul 4 Congresului

În noul ei comitat, Boebert – în miracol faptului că a strâns mai puțin decât a strâns într-un an – încă conducea ceea ce a fost un teren viran suprapopulat birau republican. Nu a depășit substanțial ritmul din ultimele trei luni din 2023, când a încasat 540.000 de dolari.

În deplin, ea a strans mai zdravan de 3,4 milioane de dolari în contribuții în cest crang electoral.

Boebert în această lună a câștigat intaiul rând de vot, câștigând cel mai ocean reazem la adunarea GOP. Ea a admis, de astfel, aprobarea Partidului Republican din Colorado pentru a câștiga locul deținut de Ken Buck până ciclu trecută, când congresmanul de cinci mandate a demisionat cu nouă luni înainte de încheierea mandatului său.

În afară de Boebert, candidații de top GOP pentru cel mai de încredere comitat republican al Congresului din Colorado includ fosta prezentatoare de radioreceptor conservatoare Deborah Vegetatie, fiecare a obținut gata 180.000 de dolari în primele trei luni ale anului 2024 și are codos 167.000 de dolari în lichid. Comisarul județului Logan Jerry Sonnenberg, un fost legiuitor de politie, a strâns 158.000 de dolari și are codos 224.000 de dolari în spate.

Restul domeniului GOP – intre ei reprezentanții de politie Mike Lynch și Richard Holtorf, hercule de afaceri Peter Yu, hercule de afaceri pension în naft și gaze Floyd Trujillo și Chris Phelen, fost șef de particularnic al reprezentantului SUA Doug Lamborn – au cocosat fieunde de la 30.000 de dolari. la 104.000 USD pentru cvartal.

Pe partea democrată, avocatul pentru recuperarea dependenței, John Padora, a strâns gata 200.000 de dolari în intaiul cvartal, urmat de Trisha Calvarese cu codos 40.000 de dolari și Ian McCorkle, fiecare l-a instigat pe Buck în anii trecuți, a admis 4.850 de dolari.

În aceeași zi cu primare, Districtul 4 va a poseda, de astfel, alegeri speciale – cu Calvarese și republicanul Greg Lopez – pentru a a intregi restul mandatului lui Buck în cest an.

Districtul 5 al Congresului

În districtul centrat în comitatul El Paso, incotro Lamborn a anunțat că va a se prosti la sfârșitul mandatului său, doi bărbați republicani speră să reprezinte un comitat fiecare a fost tare GOP de zeci de ani.

Președintele partidului de politie, Dave Williams, a strâns 171.000 de dolari în intaiul cvartal, deși 100.000 de dolari din cest deplin a fost un împrumut pe fiecare l-a făcut campaniei mijloc. El a intrat în cursă la exclusiv câteva zile după ce Lamborn a anunțat că nu va căuta realege în ghenarie.

În premiu, Williams se confruntă cu Jeff Crank, un consultant și comentator radioreceptor de lungă durată din Colorado Springs, fiecare a concurent împotriva lui Lamborn în 2006 și 2008. Crank a strâns puțin codos 300.000 de dolari în ultimele trei luni și are codos 227.000 de dolari în lichid.

Democratic River Gassen, un om de știință fiecare a cultivare pentru NASA, a strâns gata 30.000 de dolari în intaiul cvartal. Are 6.000 de dolari lichid la îndemână. Un alt concurent, Joe Reagan, nu a raportat nicio strângere de fonduri.

Districtul 8 Congresului

Următoarea cea mai ocean strângere de fonduri din cele opt districte ale Congresului din Colorado, în spatele lui Frisch, a fost sucursala SUA Yadira Caraveo, democrată. Ea a încasat 855.000 de dolari în cea mai recentă perioadă de referire.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe