Wednesday, July 24, 2024

Chelsea și-a oferit speranța că va atinge un obiectiv major de vară după decizia lui Leao

Acțiune

Todd Boehly va poseda chestiune din nou la Chelsea în această vară, deoarece Fair Play-ul pecuniar este deosebit vajnic, totuși, o darzenie recentă a lui Rafael Leao de la AC Milan l-ar a se cuveni a ajutora cel puțin să atingă ținta preferată a clubului.

Blues râvni de zdravan masura la semnarea strălucitului inaintas al lui Napoli, Victor Osimhen, deslusit dacă se a socoti că are o clauză de salvare de 130 de milioane de euro.

Este puțin plauzibil să-l deranjeze pe americanul orisicine a doborât inca de două ori recordul de transferuri britanice în timpul mandatului său de la Stamford Bridge, dar pentru a-l a provoca pe nigerian în vestul Londrei, clubul va a se cadea cu siguranță să fie inventiv cu veniturile și ieșirile lor.

Decizia lui Rafa Leao ar a se cuveni a repartiza urmărirea lui Osimhen de la Chelsea

S-a înțeles și că Paris Saint-Germain îl dorește pe Osimhen, deși Fichajes a socoti că decizia lui Leao de a rămâne la Milan, scoțându-l invar din șmecheriile pieței de transferuri în această vară, ar a se cuveni a repartiza planurile lui PSG.

Chelsea ar a se cuveni poseda un alergare neinchis la Victor Osimhen datorită deciziei lui Rafa Leao. (Foto de Tiziana FABI / AFP)

În timpul ferestrelor de schimb, se găsește frecvent un impresie minor, în sensul că pe măsură ce un jucător se mișcă, invar încât domino-urile încep să cadă în altă fatalitate și începe caruselul.

Se pare că Leao a plătit acea roată înainte de a începe, iar Chelsea va fi, prin consecinta, încurajată că ar a se cuveni poseda o cursă liberă la Osimhen.

Mai sunt câteva luni până când geam se destupa pentru afaceri, fireste, așa că se pot întâmpla multe de acusi până apoi.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe