Thursday, May 23, 2024

Chelsea în căutarea unui tânăr minune de 19 ani pe care Arsenal și Liverpool îl iubesc

Acțiune

Se pare că Chelsea va a poseda o competiție la categoria insarcinata dacă dorește să-l atragă pe Joao Neves de la Benfica în fanta de schimb de vară.

Tânărul de 19 ani a dat foc fotbalului europenesc cu performanțe minunate în aiest anotimp și a stârnit interesul unor giganți pentru aiest joc.

Mijlociu surselor Concret Madrid Exclusive (f/t Fichajes), atât Los Blancos, cât și Barcelona urmăresc cu atenție cum evoluează lucrurile în ceea ce privește dacă dota portugheză va a ingadui jucătorului lor să fie oferit contra vânzare.

Chelsea se confruntă cu competiția pentru Joao Neves

Rețeaua sugerează că Neves ar a merge fi înlocuitorul desavarsit pentru Luka Modric sau, respectiv, Sergio Busquets.

El este inca un fix în dota națională portugheză și va fi așa în anii următori. Într-adevăr, pentru oaresicine atât de tânăr, a acumulat inca suficientă experiență decentă la nivelurile superioare ale jocului.

Chelsea îl cere pe Joao Neves.

O inlocuire într-o echipă fiecine ar a merge fi considerată dintre frunte Europei nu va a efectua decât să-i sporească poziţia în joc.

Deși Chelsea nu cumva fi considerată a fi în clasamentul de sus în aiest ceas corect, ei lucrează să se întoarcă colo și, cu banii parut fără niciun temei pentru Todd Boehly, nu există niciun pretext pentru fiecine Blues să nu poată candida pentru serviciile sauca.

Totuși, nu devreme echipele din străinătate sunt dispuse să împingă schela pentru Neves.

De asemanator, grabi notează interesul rivalilor autohtoni, Armatura și Liverpool, ambele ar a merge fi considerate mai mult în ceea ce privește proiectele lor respective.

În mod apriat, prin consecinta, Boehly și managerul său, Mauricio Pochettino, vor a fi să facă toate opririle apoi când vine dialog de a a efectua un teren viran pentru jucător.

Dacă ar a poseda reusita, ar lăsa un marca de întrebare intre uneia sau două dintre starurile actuale ale mijlocului terenului ale clubului, ceea ce ar însemna și mai multe tulburări la Bridge.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe