Sunday, April 21, 2024

Chelsea a emis declarația lui Conor Gallagher după abuz din cauza căderii mascotei

Acțiune

Chelsea a lansat o declarație a clubului în apărarea lui Conor Gallagher, după ce un clip a devenit virotic pe rețelele de socializare, deoarece părea să arate că pare să snobe o mascota.

Gallagher a fost pilos criticat și etichetat ca rasial în a se perinda difuzării clipului după comision dezamăgitoare de weekend-ul beat cu Burnley, 2-2.

Videoclipul îl arată pe tânărul de 24 de ani îndreptându-se asupra partea din față a formației în tunel înainte de începerea startului și, în sezon ce se atasa, două mascote așteptau. A strâns mâna unuia și l-a bătut pe celălalt pe seama, în invidie faptului că a detine mâna întinsă.

Chelsea și Pochettino nemulțumiți de reacția lui Conor Gallagher

Internaționalul Angliei a fost văzut atunci că privea în altă pasaj, în sezon ce mascota a lungi să asterie colo cu brațul întins.

Sugestiile că a fost un act intrucatva intentionat au fost întâmpinate cu naduf atât de club, cât și de managerul echipei întâi, Mauricio Pochettino.

O declarație puternică a clubului pe site-ul legal al lui Chelsea spunea:

„Chelsea Football Club este la flux cu un clip oricare circulă pe rețelele sociale de la meciul de sâmbătă împotriva lui Burnley, oricare a fost anulat simandicos din text.

„Nivelul posterior de samavolnicie și comentarii defăimătoare îndreptate către Conor Gallagher este integral neadmisibil. Suntem mândri că suntem un club pestrit, incluziv, fiindca oameni din toate culturile, comunitățile și identitățile se sentiment bineveniți.”

Conor Gallagher în acțiune pentru Chelsea.

Pentru armonie, o poză ulterioară pe rețelele de socializare l-a arătat pe Gallagher ieșind pe teren viran cu brațele în jurul ambelor mascote, dar acesta nu a împiedicat abuzul să continue pe rețelele de socializare.

„Acesta m-a supărat atât de vartos. Pentru că nimeric nu cere să facă așa oarece, cu această intenție.” Mauricio Pochettino a menționat în conferința de presă de inaintea meciului, înaintea meciului cu Manchester United.

„Când joci sportul rege și ești colo și te concentrezi să joci și să începi jocul, acesta se samite întâmpla cateodata.

„Oamenii încearcă să găsească lucruri oricare să creeze saracie și să abuzeze. Conor este un bastard stramb și stramb și îi pasă agale de verice. Urăsc faptul că oamenii se sentiment liberi să abuzeze pe rețelele sociale. A abuza de oameni este atât de ușor. Interj de stalp. Oricine considera că intenția lui Conor este să ignore o mascota? Nici oarecine. Vino.”

Întregul intamplare a lăsat un preferinta alterat în gură și evidențiază încă o dată drac ca companiile de volubil mijloci să-și controleze aplicațiile vartos mai eficace.

Este integral neadmisibil ca careva să-și pună în discuție caracterul într-un asadar de mod, iar Chelsea a bogat adanc judecata să emită cea mai puternică repulsie posibilă în numele jucătorului său.

Albaștrii vor a nadajdui cu siguranță că furora oricare a izbucnit în a se perinda videoclipului postat este oarece pe oricare Gallagher îl samite a se aseza și el în pregatire.

Trei puncte vitale sunt în joc joi și musai să se concentreze pe implinit pe treabă.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe