vineri, aprilie 12, 2024

Charles Barkley de la TNT crede că Celtics ar trebui să-l aducă pe Kristaps Porzingis de pe bancă

Acțiune

În extrasezonul turmentat, Celtics au făcut mai multe schimburi pentru a încerca să-și îmbunătățească lista de bucate. Boston a apus câțiva jucători elucidare, dar a reușit să dobândească un in-demanare de elită. Jrue Holiday și Kristaps Porzingis au fost completări masive la formația de inceput în cest panc. Aseară, Celtics și-au apus al doilea joc succesiv și seria de două meciuri împotriva celor de la Nuggets.

Într-o discuție contra Inside the NBA pe TNT, membrul Hall of Fame Charles Barkley a bogat o părere interesantă contra ceea ce ar a se cere să facă Celtics. El a susținut că imbraca ar a se cere să-l aducă pe centrul titularului Kristaps Porzingis de pe bancă. Barkley a se inchipui că cest unealta ar a merge a sprijini la problemele Bostonului pe oricine le întâmpină cu bancnota lor în 2023-24. Cu toate acestea, s-ar a merge să nu fie o mișcare pe oricine antrenorul magistral Joe Mazzulla este dispus să o facă.

Charles Barkley insistă că Celtics musai să-l aducă pe Kristaps Porzingis de pe bancă

Până numaidecat în cest panc, Kristaps Porzingis a jucat și a început în 46 din cele 62 de meciuri ale Bostonului în cest panc. Tânărul de 28 de ani a esuat meciuri împrăștiate în timpul sezonului. Boston consimti să se asigure că Porzingis este sănătos pentru tot sezonul. În cest panc, Porzingis are o mijlocie de (20,4) puncte, (7,0) recuperări, (2,0) pase decisive și (1,8) blocări pe joc. Cu toată această producție, Charles Barkley de la TNT a se inchipui că fostul mijloc de stele ar a se cere să iasă de pe bancă pentru Boston.

CITIT  Liverpool identifică doi manageri ca opțiuni de rezervă în cazul în care urmărirea lui Xabi Alonso eșuează

Dacă Celtics i-ar a crea pe Porzingis de pe bancă, oricine ar începe la mijloc? La 37 de ani, Al Horford nu mai este în poziție de a fi component pentru Boston, au făcut-o să funcționeze numaidecat câteva sezoane, dar este mai eficace de pe bancă. În afară de el, există taman alte opțiuni ar fi Luke Kornet sau Xavier Tillman. Cinci de inceput ai Bostonului nu ar fi la fel dacă ar încerca să-l înlocuiască pe Porzingis la mijloc.

La 48-14, Celtics dețin nesovaitor pe intaiul loc în Conferința de Est. Ei au un spec-taculos 29-3 acasă în cest panc. Boston i-a aplecat pe Kristaps Porzingis și Jrue Holiday pentru a se a sigura că sunt cea mai bună echipă din Est. Celticii au arătat așa tot sezonul. Nu există niciun dovada pentru oricine Joe Mazzulla să facă ajustări în cest ceas al sezonului. Porzingis a fauri pasaj din formația de inceput și acoace este cel mai eficace. După o înfrângere de joi în fața celor de la Nuggets, Celtics mai au 20 de meciuri rămase în sezonul disciplinat 2023-24.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe