sâmbătă, aprilie 20, 2024

Cerințe de finanțare pentru semicamion | Rata bancară

Acțiune

Recomandări cordar

 • Scorul dvs. de autoritate este un postas insemnat apoi când solicitați un împrumut pentru semi-camion, iar împrumutații cu scoruri bune de autoritate se pot aștepta la comisioane și rate ale dobânzii mai a se reduce.

 • Majoritatea creditorilor solicită un acont de până la 30%, în funcție de creditul dvs

 • Luați în considerare atât camioanele noi, cât și cele folosite apoi când finanțați un semicamion – camioanele noi oferă garanții și un kilometraj mai bun, în scopot ce camioanele uzate pot fi mai ieftine și pot păstra mai placut valoarea

Camioanele sunt una dintre cele mai importante piese ale industriei maritime americane, transportând peste-soare 72 la sută din transportul de marfă al națiunii în funcție de povara, mijlociu Asociației Americane de Camioane.

Veniturile din transportul de camioane au depășit 875 de miliarde de dolari în 2021, făcând-o o industrie deosebit profitabilă. Și cea mai friguros dota a industriei cotropi proprietari de afaceri a se reduce și persoane oricare desfășoară activități independente, cu 95,7% dintre transportatori oricare operează 10 sau mai puține camioane.

Dacă doriți să intrați în industrie sau să vă extindeți afacerea, un împrumut pentru semicamion pasamite fi cea mai bună regim de a a efectua iest deala. Dar va a urma să îndepliniți anumite cerințe pentru a obține un împrumut pentru un autocamion.

Oricine sunt cerințele pentru a cumpăra un semicamion?

Când căutați să cumpărați un semicamion, există cinci cerințe de luat în considerare.

1. Scorul de autoritate

Când obțineți verice tip de împrumut, inclusiv un împrumut pentru echipamente, scorul dvs. de autoritate joacă un rol insemnat. Creditorii se uită la scorul dvs. de autoritate pentru a vă a efectua o observare inspre valoare absoluta în oricare ați gestionat creditul în vechi și cât de potential aveți să rămâneți în neregulă pentru un împrumut.

Cu cât scorul dvs. de autoritate este mai bun, cu atât mai ușor să vă calificați pentru un împrumut. Veți a purta mai mulți creditori din oricare să alegeți, iar acești creditori vor inmana să ofere comisioane și rate ale dobânzii mai a se reduce. Toate aceste lucruri înseamnă că vei a azvarli mai puțini bani pentru împrumutul tău.

Scorurile de autoritate de 670 și peste-soare sunt considerate bune, în scopot ce cele peste-soare 740 sunt deosebit bune și vă oferă șanse fali de a obține cele mai bune rate.

Este practicabil să fiți admis pentru un împrumut de afaceri cu un autoritate ruman, dar așteptați-vă să plătiți rate mai fali. Colo deoarece un datorat cu un autoritate bun ar a se cuveni plăti cristalin și 5,99 la sută, careva cu un autoritate ruman ar a se cuveni plăti mai greu de 35 la sută.

Imprumutator Min. scor de autoritate Detalii
tocoric Americii Nu este divulgat, dar 700 pentru majoritatea împrumuturilor de afaceri de la Bank of America
 • Sume de împrumut de la 25.000 USD
 • Termene de până la 5 ani
 • remiza de 0,50%.
Finanțare națională 660
 • Împrumutul se ridică la 150.000 USD
 • Termeni de la 2 la 5 ani
 • 1% până la 3% taxe de inițiere
 • Fără acont
Busolă SMB 600
 • Împrumuturile se ridică între 25.000 USD și 5 milioane USD
 • Termene de până la 10 ani

Perspectivă bancară

Dacă aveți scopot să vă construiți creditul, vă va a sprijini să vă calificați pentru dobânzi mai a se reduce, ceea ce vă pasamite a ragadui bani pe perioada de viață a unui împrumut. Efectuați plăți la scopot, mențineți datoria scăzută și utilizați în mod gestionar cardurile de autoritate personale sau de afaceri pentru a vă a sprijini să construiți un istoricesc de autoritate adevarat.

2. Înregistrați-vă afacerea

Mulți creditori de semi-camioane se vor aștepta să exploatați o interese de transmisiune marinet, cristalin dacă lucrați poate pentru dvs. și vă angajați serviciile altor companii. Aceasta înseamnă că va a urma să vă înregistrați afacerea, cum ar fi formarea unei societăți cu răspundere limitată (LLC) sau obținerea unui denominatie Doing Business As (DBA). Procesul va a spanzura de statul dvs., așa că verificați cu guvernul localnic pentru detaliile exacte.

De invar, veți a purta necesitatile de un număr de stere a angajatorului, pe oricare îl puteți obține netrebuin-cios de la IRS. Unii creditori vor conveni să vă conduceți afacerea pentru o perioadă înainte de a a folosi. S-ar a se cuveni să găsiți scopot minimum în cerințele de afaceri oricare variază de la trei luni la doi ani sau potențial mai greu.

Perspectivă bancară

Majoritatea creditorilor oricare au o cerință anuală de venituri vor aspira să vadă că depozitele dumneavoastră sunt efectuate într-un partida cunoscut de afaceri.

3. Acont

Pentru a obține finanțare pentru semicamion, majoritatea debitorilor vor a urma să plătească un procentaj din prețul camionului în acont. Valoarea avansului va a spanzura de scorul dvs. de autoritate.

Împrumutații cu scoruri bune de autoritate musai de treaba să ofere un acont de 10% sau 15%, deși unii creditori bunaoara US Bank oferă împrumuturi pentru echipamente fără cerințe de plată în acont.

Proprietarii de afaceri oricare au necesitatile de finanțare pentru semi-camion pentru credite neperformante ar a se cuveni fi nevoiți să ofere un acont de până la 30% sau mai greu pentru a a sprijini la reducerea riscului de a a potrivi împrumuturi unui datorat subprime. Pentru un autocamion de 100.000 USD, acesta ar a se cuveni însemna furnizarea de 30.000 USD (100.000 USD x 0,30 = 30.000 USD) în acont pentru a obține un împrumut.

4. Mijloc de transport

Deoarece camionul pe oricare îl cumpărați servește langa garanție pentru împrumutul dvs., creditorul va aspira să știe inspre camionul pe oricare îl cumpărați apoi când solicitați un împrumut. Creditorii nu îți vor a lasa cererea decât dacă camionul valorează multumitor pentru a a chezasui datoria.

Aceasta înseamnă că va a urma să furnizați informații bunaoara modelul camionului, vârsta, kilometrajul și starea. Mulți creditori au reguli cu aspect la tipurile de camioane pentru oricare vor a potrivi împrumuturi.

De oglinda, unii creditori nu vor a da finanțare pentru camioanele cu o vechitura de peste-soare 10 ani sau cu mai greu de 700.000 de mile. Problemele majore, cum ar fi un istoricesc inalt de reparații, ar a se cuveni, de invar, să distrugă o interese de împrumut.

Ar a urma să cumpăr un semi-camion nou sau intrebuintat?

Deși creditorii ar a se cuveni fi atenți la camioanele uzate, acesta nu înseamnă că cumpărarea de camioane folosite este o observare proastă. Ca în verice, există argumente pro și prep.

Avantajele camioanelor noi
 • garanții. Mulți vânzători de camioane oferă garanții pentru vehicule noi.
 • Costuri de întreținere mai a se reduce. Un autocamion nou va a purta necesitatile de mai puține reparații și întreținere decât cineva mai varstnic, economisind bani.
 • Kilometraj mai bun. Camioanele mai noi tind să obțină un kilometraj mai bun decât cele varstnic, reducând costurile cu gazul.
 • Tehnologie și facilități noi. Camioanele noi vor a purta caracteristici pe oricare camioanele mai varstnic nu le au, cum ar fi instrumente de carmuire asistată și alte facilități.
Avantajele camioanelor uzate
 • Mancare scăzut. Camioanele uzate sunt mai ieftine decât cele noi. Un semi-camion nou ar a se cuveni a pretui între 120.000 USD și 150.000 USD sau mai greu, în scopot ce cineva intrebuintat ar a se cuveni a pretui în jur de 50.000 USD.
 • Păstrează valoarea. Vehiculele noi tind să se deprecieze accelerat. Camioanele uzate își vor păstra valoarea mai eficace.
 • Tarife mai a se reduce de aparare. Camioanele uzate valorează mai puțin, așa că asigurătorii nu percep atât de greu.
 • Mai multe date. Cu modelele mai varstnic, există mai multe informații cu aspect la siguranta in functionare și verice ciudații pe oricare le-ar a se cuveni a purta.

5. Licență CDL

Pentru a a stapani un semicamion, veți a purta necesitatile de un autorizatie de carmuire negustoresc. Mulți creditori nu vă vor lăsa să împrumutați bani pentru a cumpăra un autocamion pe oricare nu îl puteți a stapani, așa că asigurați-vă că aveți un CDL înainte de a a folosi.

6. Indicatie asigurării

Camionul tău este o investiție costisitoare, dar, mai insemnat, pentru imprumutator, este garanția pentru împrumutul tău. Va a urma să furnizați indicatie asigurării înainte de a termina împrumutul. Pe lângă verice aparare specializată pentru un semi-camion, un imprumutator va aspira să știe că îndepliniți și cerințele minime ale statului dumneavoastră pentru aparare.

Unele dintre acoperirile de oricare ați a se cuveni a purta necesitatile includ:

 • Răspunderea principală. Cest deala plătește pentru daunele și vătămările cauzate de camionul dvs. și pentru oricare sunteți gestionar.
 • Vătămare corporală. Cest deala plătește daunele aduse vehiculului dacă cesta este hodorogit.
 • Ascundere Bobtail. Aceasta acoperă lucrurile oricare se întâmplă în scopot ce conduceți camionul fără remorcă.
 • Ascundere de marfă. Cest deala asigură articolele pe oricare le transportați împotriva daunelor și pierderilor.

Ce să faci dacă nu-ți poți astepta un împrumut pentru semi-camion

Dacă vă străduiți să vă permiteți un împrumut pentru un semicamion, există câteva alternative de luat în considerare.

 • Închiriază un autocamion. Puteți închiria semi-camioane pentru o perioadă scurtă. Cest deala vă astepta să vă ocupați de locuri de muncă și să încercați să obțineți un folos fără cheltuielile fali de cumpărare a unui autocamion.
 • Închiriază un autocamion. Leasingul este o închiriere pe capat mai inalt. Este mai scazut decât cumpărarea pe capat marginit, ceea ce o a efectua o opțiune bună la mijlocul drumului dacă aveți necesitatile de un autocamion pentru compania dvs., dar nu vă permiteți să finanțați.
 • Economisiți un acont și construiți autoritate. În scopot ce aveți un autocamion închiriat, lucrați pentru a a ragadui niște bani pentru un acont. De invar, faceți tot ce puteți pentru a vă crește scorul de autoritate pentru a vă a sigura rate mai a se reduce la finanțare în venitor.
 • Luați în considerare toate opțiunile dvs. Există multe modalități de finanțare a unui autocamion, dintre oricare unele ar a se cuveni fi mai accesibile decât altele. Uitați-vă la dealeri, finanțare bancară și împrumuturi SBA pentru a a zari dacă careva oferă o ofertă mai bună.

Incheiere

Semicamionele sunt scumpe, dar vă puteți astepta cineva pentru a începe sau a vă a trai afacerea cu finanțarea potrivită. Fă-ți scopot pentru a căuta și a asemui mai multe opțiuni de împrumut pentru a găsi cel mai inteligibil împrumut pentru semicamion.

Întrebări frecvente inspre cerințele de finanțare pentru semicamion

CITIT  Cum să obțineți un împrumut de afaceri fără bani

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe