CEO-ul NVIDIA dezvăluie o nouă descoperire AI la GTC 2024

dascaluc

CEO-ul NVIDIA, Jensen Huang, dezvăluie o nouă descoperire AI la GTC 2024

Viitorul Conferința GTC 2024 din San Jose se conturează a fi un eveniment nuantat pentru cei interesați de cele mai recente evoluții în inteligenţă artificială. În interval 18-21 mart, profesioniștii și entuziaștii din industrie se vor aduna pentru a a prinde de la CEO-ul NVIDIA, Jensen Huang, oricare va casca evenimentul cu un vorbire magistral. Discursul lui este de așteptat să acopere cele mai noi Descoperiri AI și va fi neocupat pentru toată lumea, atât live, cât și la teclif, fără a fi necesară înregistrarea.

NVIDIA a fost în fruntea Tehnologia AI din 2014 și urmează să-și afișeze cele mai recente lucrări în domenii bunaoara modele grozavi de limba, aparare cibernetică și robotică. Conferința are un orar falnic cu 900 de sesiuni și 300 de expozanțioferind o cautatura cuprinzătoare despre modului în oricare tehnologia NVIDIA influențează diverse industrii, inclusiv asistența medicală, finanțele și industria masina.

Conferința GTC 2024

Evenimentul va ingloba prezentări ale unora dintre cele mai grozavi denominatie din lumea tehnologiei, inclusiv reprezentanți de la OpenAI, Microsoft, Google DeepMind, Hotarși Universitatea Stanford. Acești vorbitori își vor împărtăși perspectivele și descoperirile, oferind participanților o fereastră către viitorul tehnologiei.

Dintre vorbitorii remarcabili se numără:

 • Sicriu Lightcap, director de operațiuni, OpenAI
 • Sébastien Bubeck, vicepreședinte, Microsoft GenAI
 • Vincent Vanhoucke, om de știință deosebit și director gentilom de robotică, Google DeepMind
 • Joelle Pineau, vicepreședinte al cercetării AI, Hotar
 • Dr. Fei-Fei Li, belfer de informatică și co-director HAI, Universitatea Stanford
 • Dr. Priscilla Chan, cofondator și co-CEO, Chan Zuckerberg Initiative
 • Stefan Goebel, vicepreședinte gentilom, șef de particular, inginerie de produs secundar și șef al parteneriatelor strategice de inginerie, SAP Labs
 • Belinda Neal, director de operațiuni pentru inginerie de bază și șef al parteneriatelor de inginerie, Goldman Sachs
 • Moises Hernandez-Fernandez, vicepreședinte al centrului de excelență de învățare automată, JPMorgan Chase
 • Shan Jegatheeswaran, vicepreședinte și șef total al MedTech Digital, Johnson & Johnson
 • Rodolphe Katra, vicepreședinte al AI, Medtronic
 • Aaron Saunders, CTO, Boston Dynamics

Prez 1.000 de organizații, inclusiv Amazon, Adobe și Mercedes-Benz, vor fi prezenți pentru a manifesta valoare absoluta în oricare AI își remodelează afacerile. Conferința va evidenția progresul în modele grozavi de limba de OpenAI și Google DeepMind. Participanții vor obține, de asemanator, informații catre cele mai recente strategii de aparare cibernetică, incotro AI joacă un rol esential în combaterea amenințărilor digitale. Robotica va fi un alt compartiment de atentie, cu demonstrații de roboți autonomi oricare efectuează sarcini complicate.

NVIDIA AI

Pentru profesioniștii din domeniul sănătății, vor trai discuții valoroase catre valoare absoluta în oricare AI transformă diagnosticul și îngrijirea pacienților. Industria financiară va cerceta valoare absoluta în oricare AI este utilizată pentru a a estima riscurile și a detecta sustrage. Între anotimp, sectorul masina va a sistisi cele mai noi Vehicule conduse de AI și progrese în tehnologia de diriguire autonomă.

Conferința GTC 2024 anticipa să fie un soroaca medial pentru învățare și inovatie în domeniul AI, cu discursul lui Jensen Huang stabilind dramaturgie pentru conversații oricare vor fasona viitorul domeniului. Participanții vor ispraveste cu o înțelegere mai profundă a impactului preafund pe oricare AI îl are despre diferitelor fațete ale vieții și ale afacerilor.

Cele mai recente oferte inspre Gadgets

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați oareceva prin cineva dintre aceste link-uri, inspre Gadgets eventual câștiga un provizion de afiliat. Aflați catre eticheta noastră de destainuire.

(eticheteToTranslate)Știri de tehnologie

TAGGED:
Share This Article
Leave a comment