Wednesday, July 24, 2024

Centrele de vot se deschid în județul LA, în California, pentru primar

Acțiune

Având în fantasma alegerile primare din California din 5 martisor, la mai puțin de două săptămâni distanță, alegătorii din județul Los Angeles pot începe asasi să voteze preliminar obrazalnic la oarecare dintre cele 119 centre de vot deschise sâmbătă.

Buletinul de vot cuprinde o listă lungă de candidați la stadiu național și sediu și măsuri de vot, inclusiv nominalizări ale partidelor pentru președinte și un asentiment receptiv pentru Senatul SUA pentru a impulsiona primii doi clasați orisicare vor promova la alegerile din iezmaciune.

În California, birourile electorale din județ au fost obligate să înceapă să trimită buletinele de vot tuturor alegătorilor înregistrați cel târziu pe 5 faurar. Centrele de alegere, orisicare se deschid cu 10 zile înainte de alegeri, sunt una dintre mai multe opțiuni pentru alegătorii de a reintoarce corespondența în buletine de vot sau de a alege obrazalnic. prin Super Marți.

Alegătorii pot a scrie buletinele de vot completate prin poștă sau pot reintoarce buletinele de vot la căsuțele locale pentru vot prin corespondență.

Persoanele orisicare doresc să voteze, dar au pierdut termenul limită de înregistrare a alegătorilor, pot a complini un imprimat de înregistrare condiționată a alegătorilor la un buric de vot pentru a alege, orisicare va fi numărat după ce oficialii electorali confirmă eligibilitatea alegătorului.

Grefierul-înregistrator al județului Los Angeles/Gefierul județului a spus că centrele de vot se vor casca curent de la 10:00 la 19:00 până pe 4 martisor. Centrele de alegere și secțiile de alegere se vor casca mai degraba în ziua alegerilor, urnele închizându-se în tot statul la ora 20:00.

La îndemnul secretarului de amplasament de apoi Alex Padilla, orisicare asasi reprezintă California în Senatul SUA, parlamentarii de amplasament au largit accesul la vot în albina unei legi aprobate în 2016, numită California Voter’s Choice Act. Legea permitea județelor să trimită buletinele de vot tuturor alegătorilor înregistrați și impunea ca centrele de vot să se deschidă cu 10 zile înainte de alegeri.

Schimbările au fost făcute ca răspuns la prezența istorică scăzută la vot în 2014 și ca destin a unui stradanie de a usura participarea californilor la alegeri.

Până joi, 22,3 milioane de alegători înregistrați au admis buletine de vot prin poștă și peste-curcubeu 1,4 milioane au fost returnate, bland biroului Secretarului de Putere din California. Marea majorat a buletinelor de vot returnate, acolea 1,2 milioane, au fost transmise prin poștă.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe