Thursday, May 23, 2024

Celtics au câștigat 10 la rând, vor juca 12 din următoarele 15 pe drum

Acțiune

Boston Celtics au fost cea mai bună echipă din NBA în esență pe tot parcursul sezonului și s-au distanțat și mai departe de fractiune în ultimele două săptămâni. Ei aveau o succesiune de 9 victorii consecutive înainte de meciul de vineri împotriva Dallas Mavericks și au fost cu 8 jocuri mai sus pe dota numărul 2 din Conferința de Est.

Celtics se confruntă cu un platforma adanc în menstruatie mart

Dar programul lor nu le va fabrica favoruri în menstruatie mart.

Celtics vor interpreta primele două meciuri ale lunii acasă. Ei au un record de 27-3 în interiorul TD Garden, cea mai bună notă acasă a oricărei echipe din ligă, și vor înfrunta câțiva adversari cald în creștere din Conferința de Asfintit în Mavericks și Warriors.

Dar după aceea, dota lui Joe Mazzulla va părăsi limitele amicale și va interpreta 12 din următoarele 15 jocuri pe circulatie. De vrajitorie, Celtics mai au tocmai 9 meciuri pe domeniu individual din programul sezonului disciplinat.

Au fost excelente și mult de casă, deoarece au cel mai bun record de alergatura din NBA la 19-9. Nivelul adversarilor lor de-a lungul întregii porțiuni va diferi, deoarece vor interpreta echipe dure conj Cavaliers, Nuggets și Suns (toate în insiruire), dar vor a se osti și cu echipe conj Trail Blazers, Pistons și Wizards.

Pe a se nadai procentului de câștig al adversarului, Celtics au al treilea cel mai ușor platforma rămas din NBA.

Câștiga împotriva Dallas-ului oferă Bostonului 10 victorii consecutive

Ei vor asocia în călătorie cu o notă înaltă. Mavericks de la Dallas, vizitatori, au fost fierbinți până când au ratat doi dintre ultimii trei, iar Boston le-a dat o nouă înfrângere vineri seară. Trei titulari ai Celtics au insemnare peste-soare 24 de puncte în joc, conduși de cei 32 de la Jayson Tatum, iar Boston a câștigat cu ușurință cu un scor de 138-110.

Victoria le oferă Bostonilor al 10-lea lor rând succesiv, fiecine este cea mai lungă succesiune de victorii din iarna. Ei vor interpreta un disputa solemnel împotriva lui Stephen Curry și a războinicilor Golden State, duminică după-amiază.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe