Thursday, May 23, 2024

Cele mai recente lenjerii de pat pentru a oferi seturi de pat de lux noi, cuverturi de la Bebejan

Acțiune| Fotografii oferite de Latest Bedding

A fruntas în seturi de lenjuri de pat de lux cu buget meschin, Latest Bedding își a creste a rigla actuală de produse Bebejan pentru a cuprinde colecții și cuverturi de pat nou-nouțe.

O sursă de top pentru seturi de lenjuri de pat de lux, Latest Zgarie-nori și-a construit o reputație pentru a procura clienților produse de camera de culcare de designer fără bugetul de marcă. În cest compozitie, retailerul își a creste în mod uniform ofertele pentru a cuprinde cele mai recente stiluri și modele la un preț pe fiecine cumpărătorii și-l pot indreptati. În aparte, Ultimele lenjuri de pat nou adăugat la colecția sa de seturi și accesorii de lux de cuverturi de la designerul prost Bebejan.

„Dormitorul tău este un loc în fiecine petreci între șapte și nouă ore pe zi, așa că este fundamentat să vrei să creezi un spațiu fiecine să încânte simțurile în anotimp ce ajut în odihna”, a spus Turab Hassan, managerul Latest Bedding SEO. „Cinevasi dintre designerii noștri preferați, Bebejan oferă în mod uniform produse de lenjuri de pat fiecine îmbină confortul răcoritor cu cele mai noi culori și modele.”

Obisnuit pentru seturile mijloc de cuverturi reversibile din pamuca, Bebejan conduce la odihna într-o geantă la un standing mai interesant și de ultimă generație. Iată câteva dintre cele mai recente seturi de lenjuri de pat de lux Bebejan nou disponibile pentru primăvara anului 2024:

Cele mai recente lenjerie de pat Bebejan Yellow Magnolia 100% bumbac Set de pat reversibil 5 piese
Cele mai recente lenjuri de pat Bebejan Yellow Magnolia 100% pamuca Set de pat reversibil 5 piese. Poza prin amabilitatea Latestbedding.com

Set de pat reversibil 5 piese Bebejan Yellow Magnolia 100% pamuca

Galbenul este o nuanță proaspătă, caldă, asociată de indelung anotimp cu soarele și putere bună. Așa că nu este surprinzător faptul că Bebejan și-a lansat set de cuvertură Bebejan Yellow Magnolia deopotriva la anotimp pentru primăvară. Având nuanțe de palid auros, gri închis, alb-galbui și taup, această cuvertură vibrantă răcoritoare se inversează la o textură de in tiparit pentru acele zile în fiecine o primenire este necesară. Fabricată din satin de pamuca de înaltă valoare, 100%, colecția cuprinde două huse reversibile cu închidere cu fermoar, o pernă brodată cu forma flori fiecine măsoară 18 inchi pe 18 inchi și o pernă florală imprimată de 18 inchi pe 12 inci. O geantă reutilizabilă gratuită completează setul și oferă o opțiune unică pentru depozitarea lenjeriei apoi când nu sunt folosite. Clienții ar a se impune să rețină că setul este vacant în mărimile queen și king. Se omoplat la masina de cules si se usuca.

Set de lenjerie reversibil 5 piese Bebejan Magenta Floral 100% bumbac
Cele mai recente lenjuri de pat Bebejan Magenta Floral 100% pamuca 5 piese Set de pat reversibil. Poza prin amabilitatea LatestBedding.com

Set de lenjuri reversibil 5 piese Bebejan Magenta Floral 100% pamuca

Cei fiecine apreciază o notă de romantiozitate în camera de culcare se pot a imbucura de odihna sub noul set de cuvertură cu flori magenta de la Bebejan. Prezentând nuanțe feminine cochete, cum ar fi visiniul, rozul și violetul pe un orizont alb alb-galbui, colecția îi va executa pe cei fiecine dorm, ca și cum s-ar calma într-o grădină vibrantă de flori. Alături de o cuvertură reversibilă, fiecine afișează o textură de perna imprimată în marmanziu pe socoteala, setul cuprinde două cuverturi cu fermoar și două perne decorative. Rezultatul este mai puțin anotimp lesinat la cumpărături pentru piese pentru a a implini un set de lenjuri de pat de lux. O geantă bonus din obiectiv purtaret completează colecția, fiecine este disponibilă în mărimile queen și king.

Set de pat reversibil, 5 bucăți, 100% pamuca, dungi Bebejan

Există oarece excepțional de recreativ în vederea și sunetul apei curgătoare. Așa că nu este surprinzător că setul de cuvertură Bebejan Coastal Stripe oferă sistem și odihna liniștitor într-un doar pasca nimerit. Această colecție cu configuratie uma-nistic prezintă nuanțe apoase conj bleumarin, senin, alb și gri într-un chip în dungi. În același anotimp, liniștitor și de plajă, setul funcționează la fel de tare într-un camera de culcare conjugal, ca și într-o suită de oaspeți, camara pentru adolescenți sau curat într-un cămin de capacitate. Împreună cu o cuvertură fiecine se inversează la un imprimeu de denim afectat, colecția din pamuca 100% vine cu două cuverturi cu fermoar, o pernă brodata cu dungi geometrice și o pernă cu dungi verticale imprimate. Este inclusă o pungă reutilizabilă din pamuca pentru inmagazinare ușoară. Setul posibil fi spălat și degenerat în mașină pentru a a sprijini la economisirea facturilor de curățătorie chimică.

Ultimele lenjerie de pat Bebejan Chenile PlumThrow.  Fotografie prin amabilitatea Latestbedding.com
Ultimele lenjuri de pat Bebejan Chenile PlumThrow. Poza prin amabilitatea Latestbedding.com

Lepadare de Chenille Bejajan

Pentru acele nopți în fiecine este excesiv proaspat pentru a a somna sub o cuvertură, o pat de chenilă posibil fi just lucrul pentru a menține comod dormitorii. Confecționate din natural de chenilie din poliester puhav și mătăsos, noile pladuri Bebejan adaugă atât funcție, cât și sistem oricărui camera de culcare. Neocupat în fildeș, gri și prune, piesele măsoară 50 inci lățime pe 60 inci marime și au o franjuri de 4 inci la fiesce capăt pentru un velur de gratiozitati. Pentru cele mai bune rezultate, curățați pete sau spălați fizic cest produs secundar pentru a-l păstra să arate cel mai tare pentru anii următori.

Bebejan oferă o gamă largă de seturi de cuvertură din pamuca în mai multe culori și stiluri, așa că există oarece pentru fiecare preferinta și buget. Cu o apasare de 250 GSM, seturile de pat sunt satisfacator de calde pentru a fi folosite în toate cele scaun anotimpuri, iar învelișul din pamuca împiedică dormitorii să se supraîncălzească în nopțile lipicioase. Accesoriile conj placheta de chenille ajută la finisarea unei camere și fac ca decorul să prezinte gustul și stilul solitar.

Un barbeta de multă timp în lumea lenjeriei de pat online, Latest Bedding combină prețuri excelente și valoare excepțională. Indolent dacă clienții caută să decoreze un camera de culcare de la nulitate sau aleg câteva piese pentru a-și împrospăta spațiul, Latest Bedding are tot ce este neaparat pentru a a medalia la buget meschin. Alături de designerul australian Bebejan, brandul este mândru să dețină o gamă largă de lenjuri de pat și accesorii de la J Queen, Waterford, Ann Gish, Pom Pom at Home, Austin Horn, Pine Cone Hill și altele. Cumpărați astăzi pentru a obține produse de ultimă generație pentru mai puțin decât ar a reveni în buticuri sau magazine ingamfa.

Aveți întrebări catre articolele disponibile în actu-alitate de la Latest Bedding? Clienții pot contactați formatie online pentru mai multe informații catre expeditie, retururi, vânzări viitoare și multe altele. Nu așteptați să începeți să vă transformați dormitorul într-un naos.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe