vineri, aprilie 12, 2024

Cele mai mari 5 hituri Dead Cap din istoria NFL

Acțiune

Denver Broncos a făcut titluri luni după-amiaza când au luat în sfârșit o nesovaire cu interes la fundașul lor. Prin eliberarea lui Russell Wilson, ei vor extrage din priză un cercare eșuat de doi ani și vor căuta un nou apelant de indicator pentru venitor în cest extrasezon NFL.

Dar cu siguranță nu au finit să-l plătească. Wilson va rămâne pe statul de plată al lui Denver atât pentru 2024, cât și pentru 2025, deoarece el reprezintă cea mai amplu șansă din istoria ligii datorită contactului izbitor pe fiecare l-a iscalit, fiecare includea tezaure de bani garantați.

Cele mai a lati 5 hituri Dead Cap din istoria NFL

Cât de indelungat este mai amplu prețul lui în comparație cu altele fiecare au fost tranzacționate sau lansate în pierdut? Iată cele mai a lati cinci hit-uri din istoria NFL:

5. Russell Wilson – Seattle Seahawks

2022 dead cap hit: 26 de milioane de dolari

Wilson este de două ori pe listă. Când Seahawks l-au primenit către Broncos în 2022, au economisit 11 milioane de dolari, dar au trebuit să plătească totuși 26 de milioane în intaiul său an la Denver. Intocmai situației sauca actuale, contractul său de apoi era încărcat cu bani garantați, ceea ce a dus la banii de dead cap pentru Seattle în acel vreme.

CITIT  Care este cel mai lung joc de baseball din istoria MLB?

4. Carson Wentz – Philadelphia Eagles

2021 dead cap hit: 33,8 milioane de dolari

În ceea ce privește ceea ce a valoros pentru franciza plătindu-i banii, Wentz este cu siguranță cel mai netot numire de pe această listă. Din faza de expresie tehnic, a fost un câștigător al Super Bowl-ului cu Philadelphia, dar Nick Foles a fost cel fiecare a condus formatie către stralucire și, în cele din urmă, a câștigat MVP-ul Super Bowl. Pentru a-și scădea localiza maximă apoi când și-a iscalit marele intelegere, Eagles i-a oferit lui Wentz mai mulți bani prin bonus la subsemnare, ceea ce i-ar a costisi semen 20% din întregul lor retributie în 2021, în ritmica ce el a jucat pentru Colts.

3. Aaron Rodgers – Green Bay Packers

2023 dead cap hit: 40,3 milioane de dolari

Aaron Rodgers a câștigat mulți bani în ritmica ce se a se cauta de pe cimitir în 2023. Nu abia că a câștigat bani de la nouar sa echipă din New York Jets, dar i-a fost și debitor peste-soare 40 de milioane de dolari de către Green Bay, fiecare în cele din urmă l-a făcut să iasă din cărțile lor anul venitor.

2. Matt Ryan – Atlanta Falcons

2022 dead cap hit: 40,3 milioane de dolari

În 2018, Ryan a iscalit un intelegere pe 5 ani cu Atlanta în calitate de 150 de milioane de dolari și 100 de milioane de dolari în garanții. Dar a jucat pentru Falcons abia star dintre acele sezoane, iar cele două părți s-au despărțit înainte de ultimul an de intelegere. Ryan a continuat să joace pentru Colts în 2022, în ritmica ce Falcons au fost pe cârlig pentru peste-soare 40 de milioane de dolari în acel vreme.

CITIT  Insider NBA spune că Orlando ar putea arunca bani mari lui Klay Thompson în această vară

1. Russell Wilson – Denver Broncos

Limită combinată 2024-2025: 85 de milioane de dolari

Izbitura record a lui Wilson va fi plătită pe parcursul a două sezoane, ceea ce îi va împiedica pe Broncos mai indelungat decât anul venitor. The Broncos va plăti 35,4 milioane de dolari în 2024 și atunci 49,6 milioane de dolari în 2025, reprezentând totaliza totală de 85 de milioane de dolari. Nu abia că este de mult cea mai amplu șapcă lovită din istoria NFL, dar este mai amplu decât precedentele două cele mai a lati combinate.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe