vineri, aprilie 12, 2024

Cele mai bune pudre de triphala: 6 alegeri de top pentru problemele de constipație

Acțiune

Urmează calea ayurvedică pentru a-ți îmbunătăți sănătatea digestivă prin includerea celor mai bune pulberi de triphala în experienta ta zilnică.

Te confrunți cu probleme digestive? Dacă da, aduceți bunătatea plantelor ayurvedice în regim dumneavoastră și îmbunătățiți-vă sănătatea generală în cel mai degajare mod. Triphala este una dintre cele mai bune poțiuni ayurvedice oricare eventual a ocroti la digerare, probleme dentare, pierderea în sarcina și multe altele. Fabricat din trei fructe – amla, bibhitaki și haritaki, triphala conține antioxidanți, proprietăți antiinflamatorii, antivirale, anti-îmbătrânire și multe altele. Deși puteți fabrica amestecul acestor fructe acasă, există pudre coada preparate disponibile pe piață pentru a vă a ocroti să vă bucurați de beneficiile sauca. Aceste pulberi vă pot a ocroti să vă îmbunătățiți sănătatea respiratorie, sănătatea digestivă, sănătatea imunitară și vă pot ajuta organismul împotriva bolilor cronice. Consumul decis al pudrei eventual contribui, de astfel, la gestionarea sănătoasă a greutății și la o mai bună sănătate a pielii și a părului. Am întocmit o listă cu cele mai bune pulberi de triphala pe oricare le poți ingloba în experienta ta zilnică.

Ce este o praf de pusca de triphala?

Pudrele de Triphala sunt un melanj de trei fructe ayurvedice – amla, bibhitaki și haritaki. Prezența amla sau agrișului indic în această churna este o sursă bogată de vitamina C, minerale și antioxidanți, oricare ajută la îmbunătățirea funcției imunitare, promovează sănătatea pielii, a părului și contribuie la o digerare mai bună. Bibhitaki sau terminalia bellirica este consacrat pentru proprietățile sauca antiinflamatorii și antimicrobiene oricare pot a ocroti la promovarea nivelurilor sănătoase de colesterina, la îmbunătățirea sănătății respiratorii și la sprijinirea procesului de detoxifiere. Haritaki sau terminalia chebula pot a ocroti la digerare, imbunatateste functia cognitiva si promoveaza sanatatea colonului.

6 cele mai bune pulberi de triphala

Iată o listă cu cele mai bune mărci de pudră triphala din India pe oricare le puteți încerca:

1. Viața Ayurvedică Triphala Churna

Dacă ești în căutarea celei mai bune triphala churna, aceasta de la Ayurvedic Life ar a merge fi o selectionare bună pentru a sprijini! Ambalat cu bunătatea pudrelor de amla, pudrei de haritaki și pudrei de baheda, această churna angaja să reducă constipația, să îmbunătățească mișcarea intestinului și să susțină o digerare sănătoasă. Această plantă eventual a ocroti, de astfel, la îmbunătățirea metabolismului, la eliminarea toxinelor din organ și la sprijinirea slăbirii sănătoase. Este spornic în nutrienți esențiali oricare vă pot a ocroti să vă îmbunătățiți vederea, părul și pielea. Prezența antioxidanților în această praf de pusca eventual a ocroti la protejarea organismului împotriva radicalilor liberi și la întărirea sistemului imunitar.

CITIT  Care sunt diferitele tipuri de detoxifiere?

2. A pudrui organică de India Triphala

A pudrui organică India Triphala angaja să vă echilibreze scama (mișcarea și comunicarea), pitta (digestia și transformarea) și kapha (coeziunea, alcatuire și lubrifierea). Această pudră vă eventual a ocroti la detoxifierea corpului și susține tractul gastro-intestinal. Consumul decis de această churna vă eventual îmbunătăți, de astfel, sănătatea digestivă și vă eventual a ocroti la îndepărtarea depozitelor de grăsime din organ.

Citește și: Cele mai bune băuturi pentru sănătate pentru femei: 6 alegeri de top pentru nevoile dumneavoastră nutriționale

3. Bliss of Earth Esential Triphala Ayurvedic Churna

Bliss Of Earth Esential Triphala Ayurvedic Churna este încărcat cu vitamina C, antioxidanți și alți nutrienți esențiali. Iest melanj tare de trei fructe eventual a ocroti la îmbunătățirea sănătății digestive și a mecanismului degajare de apărare al organismului. Consumul decis al acestei pudre eventual contribui, de astfel, la o mai bună sănătate a pielii. De astfel, semn susține că această pudră nu conține substanțe chimice artificiale și conservanți, ceea ce o fabrica sigură de zbuciumat.

4. Herbal Hills Triphala Powder

Herbal Hills Triphala Powder conține tridosa și proprietăți antioxidante. Această praf de pusca eventual a ocroti la menținerea sănătății tale generale. Prevesti menținerea sănătății sistemului digestiv și îmbunătățirea metabolismului. Această churna eventual ajuta, de astfel, gestionarea sănătoasă a greutății. Prezența proprietăților laxative în a pudrui de triphala vă eventual detoxifia și curăța organismul. De astfel, angaja să ajute la bunica funcționare a intestinului și ameliorează constipația.

5. CARMEL ORGANICS Triphala Fructe A pudrui

A pudrui de fructe CARMEL ORGANICS Triphala este încărcată cu bunătatea proprietăților antioxidante și antiinflamatorii. Această churna angaja să îmbunătățească mișcarea intestinală, să amelioreze constipația și să vă îmbunătățească sănătatea digestivă. Nutrienții săi esențiali vă pot a ocroti, de astfel, să vă îmbunătățiți sănătatea părului și a pielii. Brandul mai precizează că această pudră este organică, fără OMG și nu conține conservanți.

CITIT  Această rețetă ușoară de prăjitură vegană cu condimente cu mere este un must-have pentru micul dejun confortabil care urmează

Shots de sănătate recomandă: Cele mai bune sucuri de amla: 5 alegeri de top ale băuturii sănătoase

6. Jain Triphala Churna

Jain Triphala Churna angaja să aibă un consecinta blând peste mișcărilor intestinale. De astfel, susține că curăță toxinele din organ, întinerește țesuturile sănătoase și îmbunătățește sănătatea generală. Această praf de pusca vă eventual a ocroti, de astfel, să vă amelioreze constipația și să regleze procesele digestive. Reglând metabolismul, această churna eventual a ocroti la arderea grăsimilor și la pierderea în sarcina mai sumar. Conține vitamina C, flavonoide, antioxidanți și proprietăți antiinflamatorii oricare pot a ocroti la îmbunătățirea sănătății digestive.

Orisicine sunt beneficiile pudrei de triphala?

Pulberea de Triphala vă a crea beneficii sănătății digestive, funcției imunitare și eventual a ocroti la îmbunătățirea funcțiilor corporale generale.

  • Amlacul de amla, haritaki și bibhitaki din această pudră ajută la ameliorarea constipației și la îmbunătățirea funcției gastrointestinale generale. Sprijină procesul degajare de detoxifiere, reglează mișcările intestinale, calmează disconfortul digestiv și îmbunătățește sănătatea digestivă generală.
  • Pulberile de Triphala conțin proprietăți antioxidante oricare pot a ocroti la combaterea stresului oxidativ, neutralizează radicalii liberi, prezintă zacea cronice și întârzie îmbătrânirea prematură. Posibil a ocroti la protejarea celulelor organismului de avarie și la întărirea mecanismului degajare de apărare al corpului dumneavoastră.
  • Ele pot a ocroti, de astfel, la restabilirea nivelurilor de glutation din lentilele oculare, oricare vă ajută să vă îmbunătățiți sănătatea ochilor, conform Bibliotecii Naționale de Medicină.
  • Pulberile de Triphala pot a ocroti la întărirea sistemului imunitar și la reducerea riscului de infecții.
  • Consumul decis al acestor pulberi eventual a ocroti la îmbunătățirea sistemului imunitar și a bunăstării generale.
  • Conțin detoxifianți naturali oricare ajută la eliminarea toxinelor din organ. Posibil a ocroti la purificarea sângelui, curățarea colonului și promovarea pielii mai clare.
  • Reglând apetitul, triphala churna eventual a ocroti la îmbunătățirea absorbției nutrienților, la îmbunătățirea digestiei și la o scădere sănătoasă în sarcina.
  • Bogate în vitamine, minerale și antioxidanți, aceste pudre pot a ocroti la hrănirea pielii, la prevenirea semnelor de îmbătrânire și la promovarea unui ten evident.
CITIT  Acest mini tocător de alimente fără agitație taie ingredientele în câteva secunde și nu ocupă mai mult spațiu decât o cană

Întrebări frecvente (FAQs)

 • Triphala ajută la reducerea grăsimii de pe burtă?

Identic Bibliotecii Naționale de Medicină, triphala ajută la reducerea grăsimilor, în specialist în portiune abdomenului. Promovează un trafic gastrointestinal sănătos și îmbunătățește digestia. Prin eliminarea toxinelor din organ, a pudrui eventual contribui la o combustie mai bună a caloriilor și ajută la gestionarea sănătoasă a greutății.

 • Câte linguri de triphala în orisicare zi sunt bune?

NIH recomandă o doză zilnică de 500 gm până la un g de triphala în orisicare zi. Dozele creste pot merge la tulburări digestive. Asadar, este mai prieteneste să începeți cu o doză mică. Este indicat să consultați furnizorul dumneavoastră de asistență medicală înainte de a ingloba a pudrui în regim dumneavoastră pentru rezultate mai bune.

(Prevenire: La Health Shots, depunem un truda invariabil pentru a scoate dezordinea pentru cititorii noștri. Toate produsele enumerate sunt îngrijite cu atenție de formatie editorială, dar folosește-ți discreția și opinia unui cunoscator înainte de a le castiga. Prețul și disponibilitatea lor pot a varia de cele momentul publicării. Dacă cumpărați cevasilea folosind aceste linkuri din naratiune, este practicabil să câștigăm un provizion.)

(eticheteToTranslate)digerare

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe