vineri, aprilie 12, 2024

Cele mai bune hoteluri din Zanzibar

Acțiune

Când plănuiți o călătorie în Africa, o fuga idilică pe insulă ar a se cadea să nu fie intaiul lucrare pe fiecine îl aveți în ochi. Dar crede-ne când spunem că dacă adaugi o vizită în Zanzibar aventurilor tale de safari, ne vei mulțumi mai târziu! Insula plutitoare Zanzibar este situată în largul coastei Tanzaniei și este pesemne cea mai atrăgătoare fuga pe insulă de pe masa continentala. Există oare oaresicare impotriva valoare absoluta de viață destins, hoteluri incredibile și accesibilitatea lor relativă în comparație cu alte alternative de insulă, fiecine fac din aceasta una dintre cele mai bune destinații din Africa. Asadar, daca sunt cele mai bune hoteluri din Zanzibar? Avem oare lista de bucate pentru apara pentru a te a protegui să-ți planifici evadarea.

Insula Mnemba Zanzibar |  LUME A POFTELOR CU WANDERUL
Insula Mnemba Zanzibar |  LUME A POFTELOR CU WANDERUL
Insula Mnemba Zanzibar |  LUME A POFTELOR CU WANDERUL

1. și Decinde de naclada Mnemba

Nu este un incifrat și Beyond Mnemba Island este cea mai căutată destinație din Zanzibar. O insulă privată în largul coastei continentului, naclada Mnemba are o pozna lungă pentru că este una dintre cele mai bune locații din natura pentru a a executa snorkeling și scufundări. Dar pentru a castiga la maxim de această locație de invidiat, poți să stop aoace biban-soare; bezna, într-unul dintre cele 12 bungalouri în aer independent oferite. Orisicare suită este echipată cu tot luxul desculț la fiecine te vei aștepta de la grupul andBeyond, cu un majordom personal la gardă, bucătărie gastronomică și intrare la plajă privată pentru fitece suită.

Citeşte mai greu: Înregistrarea pe naclada Mnemba

2. Kilindi Zanzibar

Caracterizat prin cupolele rarunchi văruite în alb și arcadele emblematice, Kilindi Zanzibar este alegerea perfectă pentru călătorii fiecine caută acea iubire tipică din Africa de Est pe fiecine am pricopsit să o cunoaștem și o iubim. Dar nu este desertaciune norma impotriva maimarie sau oferta de la Kilindi Zanzibar – de fenomen, dimpotrivă. Bazându-se pe briza mării și pe reflexele strălucitoare ale piscinei, Kilindi Zanzibar este amestecul desavarsit de împrejurimi naturale și lux minimal desculț.

CITIT  Cele mai scumpe zece genți de mână din lume

3. Zuri Zanzibar

Zuri Zanzibar este vreunul dintre cele mai impoporare hoteluri în exprimare stațiune din Zanzibar și nu este gros de înțeles de ce. Cest multilateral induiosator oferă o plajă privată, un buric spa și un buric de fitness în aer independent, împreună cu o piscină infinită, o grădină și un buric de scufundări. Și acesta sunt oare activitățile! Aceasta este o stațiune grozavă dacă preferați să fiți un călător dinamic cu o mulțime de lucruri de făcut, deoarece nu vă veți a se stenahorisi niciodată de activitățile nesfârșite oferite.

4. Mănâncă Zanzibar

Cuprins la oare câțiva pași de o plajă privată, Bea Zanzibar este de înțeles una dintre cele mai căutate stațiuni din Zanzibar. Cu terase private și camere în aer independent fiecine profită la maxim de briza mării, aiesta este un birt neobisnuit de romantios, destinat cuplurilor aflate în period de cuscrisor și celor în căutare de romanticism.

5. Palc Matemwe

Cu ochi la plajele cu homoc alb din partea de nord-est a insulei Zanzibar, Matemwe Lodge este o opțiune excelentă pentru un lux cuantificat. Și în ceea ce privește locațiile de invidiat, această coasta a insulei este privată și senină, ceea ce o a executa fundalul desavarsit pentru evadarea ta în Oceanul Indic.

6. Constructie Insulei

Dacă sunteți materialist să urmăriți istoria comerțului cu sclavi din Orașul de piatră din Zanzibar, pesemne doriți să rămâneți în caracter tuturor. Kisiwa House este situată urgent în centrul orașului Stone Town, cu o abordare neverosimil de prezentabil conservată a istoriei și culturii, din pantece intre fatada. Cu ospitalitatea tradițională swahili, aceasta este o bază excelentă pentru a studia Stone Town și a castiga la maxim de o escală înainte de a vă îndrepta către un paradis pe plajă sau pe o insulă privată.

CITIT  Acestea sunt cele mai bune căzi din Australia

7. Reședința Zanzibar

Residence Zanzibar este amplasat pe 32 de hectare de grădini tropicale și înconjurat de Pădurea Muyuni, ceea ce o a executa o experiență captivantă cu avantajul aditional de camere aerisite pe malul oceanului. Și cu 66 de vile de lux din fiecine să alegeți, aceasta este una dintre cele mai infatua stațiuni din Zanzibar. Vă recomandăm The Residence dacă doriți să vă relaxați și să profitați la maxim de viața pe insulă.Citeşte mai mult

Stiri în tendințe