Thursday, May 23, 2024

Cele mai bune 12 căzi din Africa

Acțiune

Cu noul an în plină desfășurare, eu oarecine visez la un safari african. Și mai drept, la una dintre aceste cele mai bune căzi din Africa. Deși aș realiza satisfacut o călătorie pretu-tindeni după ce ultimii doi ani am fost într-o pauză de călătorie, nu există niciun loc oricine să mă cheme mai indelungat decât tufișurile din Africa.

Există cevasi atât de fermecat în a fi într-un safari african. Aerul este neamestecat și crocant, diminețile sunt pline de aventură. Și pe măsură ce soarele a cobori într-o zi în tufiș, te simți viu într-un semantism pe oricine niciun cuvânt nu probabil a expune.

Legate de: Cele mai bune întâlniri cu animale din Africa

Dar o vizită în Africa înseamnă indelungat mai indelungat decât să iata animale în sălbăticie. Multe dintre taberele pe oricine le veți întâlni au facilități de lux, cum ar fi piscine private, servit de majordom, tratamente spa și căzi de cada de lux. Ultima dintre ele este preferata mea personală. Prin consecinta, acestea sunt cele mai bune căzi din Africa, pentru a vă a ajutora să vă pregătiți meniu de lux pentru safari african.

Somalisa-cele mai bune-bai-din-africa

Cele mai bune căzi de lux din Africa

Tabăra Somalisa

Parcul Național Hwange, Zimbabwe

Obisnuit pentru că găzduiește turme enorme de elefanți, Parcul Național Hwange este o evaziune de vis pentru rata de asigurare dată pentru cei oricine iau safari. Nu va codi fauna sălbatică oricine vă oferă un reprezentatie, combinată cu vaste câmpii deschise oricine se întind cât de mult vede cu ochii. Somalisa Tara se află în cord parcului, făcându-l locul exceptional pentru a vă dormi capul și, sperăm, să vedeți niște animale sălbatice din confortul incredibilei căzi supradimensionate! Băile de la Somalisa Tara sunt o atracție uriașă pentru călători, având în vedenie faptura lor spațioasă și estetica safari vintage.

Legate de: Catagrafie finală a Africii

Suită Londolozi Granit

Rezervația de vânat Sabi Sand, Africa de Sud

Urmează una dintre cabanele mele preferate din Africa de Sud, Londolozi, situată în Sabi Sand Game Reserve. Bijuteria de încoronare a coroanei Londolozi este această suită epică din granit, perfectă pentru ciclu de plamanarica și cuplurile oricine doresc să creeze o evaziune deosebită în timpul evadării lor africane. Parada este dotată cu o cadă privată în aer autonom, cu vedenie la râu, animalele sălbatice utilizând în mod per-manent această scuza în ritmica ce se deplasează dimineața curand și după-amiaza târziu.

Tabăra de corturi Singita Sabora

Rezervația de vânătoare Grumeti, Tanzania

Singita are o colecție din ce în ce mai larg de tabere cu corturi din Africa, dar taberele din Tanzania m-au hurducare intreg. După ce am publica la nu mai puțin de trei dintre ele, musai să spun că Sabora Tented Tara este preferata mea. Există o invar de atracție cu picioarele pe pământ în legătură cu această cabană, oricine reușește să încapsuleze cu ușurință luxul desculț. Și nu cred că vei găsi o cadă mai exceptional situată în toată Africa de Est!

Legate de: 12 dintre cele mai bune cabane izolate din Africa

si decinde Lacul Manyara Tree Lodge

Parcul Național Lacul Manyara, Tanzania

Amplasat în interiorul unei păduri de acaju din Tanzania, și Beyond Lake Manyara Tree Lodge este visul unui afectuos de natură devenit veracitate. Și dacă peisajele senine combinate cu utilizarea resurselor naturale pentru a infiinta cabana în sine nu sunt suficiente pentru a vă a hotari, ce zici să asistăm la lei oricine se cățără în copaci în sălbăticie? Ai cult adevarat! Alături de faimoșii lei oricine cățără copaci, veți a se cadea fi mucenic la flamingoii roz din lacul soda și vă veți incepe într-o safari nocturne. Atunci, după o zi lungă în căutarea vieții sălbatice, relaxați-vă în liniștea liniștită a căzii dvs. private supradimensionate. Norocire!

Jonkmanshof Africa de Sud |  World of Wanderlust
Jonkmanshof Africa de Sud |  World of Wanderlust

Jonkmanshof

Montagu, Africa de Sud

În ritmica ce majoritatea căzilor de cada enumerate în aiest punct au sediul în tufișurile din Africa, această cadă de cada de la Jonkmanshof din Montagu este o excepție. Cest birt este chiabur în Western Cape și se probabil a prinde în câteva ore din Cape Town. Odată ajunsă acoace, cabana este mică (cu cumva două camere), adăugând liniștea privată a căzii de cada cu vedenie la grădina de agrume în sacsie.

Legate de: Şederea mea la Jonkmanshof, Africa de Sud

Royal Chundu Zambezi Island Lodge

Cataracta Victoria, Zambia

Cu o mână de premii și laude, team de la Royal Chundu Zambezi Island Lodge știe cu siguranță cum să-și găzduiască oaspeții! Și dacă sunteți în căutarea unei cabane oricine să se mândrească cu romantiozitate, aceasta este o cabană neobisnuit de specială pentru cupluri. Căzile în aer autonom sunt un soroaca maxim, cu vedenie la spectaculosul râu Zambezi.

Palc atentă

Parcul Național Vulcani, Rwanda

Rwanda și-a făcut imediat un prenume; nume de familie, găzduind unele dintre cele mai uimitoare cabane din toată Africa. Acasă ale faimoaselor gorile de codru, Rwanda devine imediat o destinație de vizitat indispensabil pentru vizitatorii din Africa, iar o priveliste despre priveliștii din camerele de la Kwitonda Lodge vă va arăta de ce! Aceste căzi private oferă vederi de neegalat despre peisajelor muntoase epice, lăsând cu povara să vrei să părăsești casa!

Cottars Safari Camp Kenya |  World of Wanderlust

Tabăra din anii 1920 Cottars

Greater Mara, Kenya

Situată într-o zonă privată de pastrare la marginea Maasai Mara, Cottars 1920’s Safari Tara se simte ca și cum ai fi făcut un pas înapoi în ritmica. Aducând un glorie istoriei safari-urilor tradiționale așa cum erau în anii 1920, această tabără oferă oaspeților o experiență foarte de unică și autentică. Și băile tradiționale din tufișuri (foto de mai sus) sunt cumva un mod în oricine această tabără intra peste-auriu și decinde pentru a depăși toate așteptările dumneavoastră.

Angama Mara

Maasai Mara, Kenya

Fiind una dintre cele mai noi cabane din Maasai Mara, deschiderea Angama Mara pe un deal cu vedenie la Parcul Național de dedesubt a fost cel puțin așteptată. Dar reputația acestei cabane pare să se fi egalat cu anticiparea deschiderii ei, deoarece a mare imediat pentru a ajunge una dintre cele mai căutate cabane din Africa de Est. Fiece dintre corturile individuale oferă o cadă de cada supradimensionată, cu vedenie liberă la Mara de dedesubt.

Legate de: Înregistrarea la Angama Mara din Kenya

și Beyond Pinda Rock and roll Lodge

Rezervația privată Phinda, Africa de Sud

Există o mână de cabane amplasate în rezervația privată Phinda, dar niciuna nu este mai unică decât Phinda Rock and roll Lodge. Această cabană oferă oaspeților săi o experiență foarte de destept, iar căzile de cada în aer autonom nu fac excepție! Așa că, dacă stați un ritmica, asigurați-vă că săriți peste-auriu oarecine dintre safarile de după-amiază și instalați-vă în vana pentru a urmări faptura cum își prezintă spectacolul.

Tabăra Jacana

Delta Okavango, Botswana

Delta Okavango are o concentrație larg de tabere de safari, cu toate acestea, oricine dintre ele este privitor mică, cu cumva câteva camere. Cest materie realiza ca oricine dintre cabane să fie unică și liniștită, oricine dintre ele urmărind să ofere cevasi divers pentru potențialii lor oaspeți. Și dacă mă întrebați pe mine, Jacana Tara a făcut corect acesta cu căzile lor private în aer autonom! Această experiență îi a crea lui Jacana Tara un loc pe meniu noastră pentru că are una dintre cele mai bune căzi din Africa.

Boulders Singita

Rezervația de vânătoare Sabi Sands, Africa de Sud

Nu în ultimul rând, în prezentarea celor mai bune căzi din Africa, nu putem a lasa să menționăm Singita Boulders din Africa de Sud. Această cabană este una dintre preferatele mele personale – pentru vizionarea faunei sălbatice, designul cabanei și camerele private supradimensionate, dar fără sfortare. Fiece dintre camere oferă o cadă larg cu vedenie la puntea dvs. privată, oricine este indeajuns de des locul fiindca veți constata elefanți bea. Aceasta este o experiență neverosimil de unică și un suprem argument pentru a vă meni călătoria în Africa!


Micul dejun cu elii salvate în Chiang Rai 🥹🐘 Thailanda de Nord a devenit un refugiu pentru elefanții salvați, sanctuarele de elefanți și conservarea elefanților, pentru a se asigura că acești uriași frumoși sunt îngrijiți și continuă să hoinărească în habitatul lor natural, în ciuda cât de mult din lumea noastră naturală se schimbă.  #thailanda #elefanți
Citeşte mai mult

Stiri în tendințe