Thursday, May 23, 2024

Cele mai bune 12 case de vacanță din California

Acțiune

Conacul Malibu Petra

Cele mai bune case de vacanță din California

1. Calculoza Malibu

📍Malibu

Dacă banii nu fac disciplina, iar bugetul tău nu te preocupă, nu căuta mai mult decât această posesiune impecabilă din Malibu. Amplasată pe o posesiune grandioasă de proporții uriașe, intrarea din piatră închisă va da grabnic tonul acestei case opulente. Cu 8 dormitoare impresionante și 8 băi, această casă de lux va găzdui comod până la 16 oaspeți.

De la 9.289 USD pe intunecare

Cele mai bune case și vile de închiriat în California

📍Paso Robles

Cauți o fuga puțin ieșită din general? Situată pe un deal, cu expresie la țara vinurilor din Paso Robles din California, această escapadă de weekend este genul de fuga în fiecine îți vei a dezidera să ajunge puțin. Și, deși se află la oarecum câteva minute de mergere pe jos de oraș, hacienda de pe deal se simte la o univers mult. La posesiune vă puteți avea de o chinga supradimensionată, sală de jocuri, bar cu apă, cadă cu hidromasaj, saună, foc și locuri ample pentru toată gașca.

De la 1.101 USD pe intunecare

3. Mountain Willow Lodge

📍Northstar

Dacă tipul dvs. de fuga sună mai vartos ca munții și mojito-urile, apoi nu căutați mai mult decât Mountain Willow Lodge din Northstar. Această casă cu 3 dormitoare este o scrutin excelentă pentru o fuga în fractiune mic, o fuga în samanta sau un weekend romantios de larg dimensiuni pentru cupluri. Casa Domnului este o talc contemporană a unui decor A reprezentativ, cu toate elementele esențiale cu zăpadă, cum ar fi o cadă cu hidromasaj, șemineu și o piscină încălzită supradimensionată.

De la 1.457 USD

Cele mai bune case și vile de închiriat în California

4. Retreat cu apartamente în Montecito

📍Montecito

Nicăieri în California nu este la fel de cool, stapanit și recoltare ca Montecito. Iest oraș pur și neincarcat emană răcoare casual! Și dacă îți place o fuga din Los Angeles în weekend sau eventual puțin mai vartos, înregistrează-te în această suită de recesiune. Gazdac la oarecum o scurtă calatorie până la plajă, refugiul este, de intocmai, la câțiva pași de faimosul Four Seasons Biltmore – așa că asigurați-vă că mergeți pentru oarecare dintre cocktailurile lor clasice în lounge-ul imbelsugat pentru oaspeți!

De la 2.210 USD

Închiriere privată în Palm Springs

5. Palmier Springs Majestic Estate

Situată într-o posesiune închisă, această posesiune din Palmier Springs vă va sensibiliza cu siguranță pe dvs. și pe toți prietenii dvs. Și cu 6 dormitoare în deplin, vei a dezidera să aduci tot ce ai mai bun. Proprietatea are o piscină vartos privată, cu grădini îngrijite și acei palmieri emblematici. Palmier Springs este stiut pentru că încadrează orizontul fiecine se îndepărtează fără truda în depărtare. Pentru confidențialitate și separatie, aceasta este o oportunitate grozavă de a sustrage sub radiolocator în limitele unei comunități închise.

De la 1127 USD pe intunecare

Cele mai bune case și vile de închiriat în California

6. O posesiune în scris mediteran în Indio

📍Valea Coachella

Pentru acele momente în fiecine doriți să evadați în Europa, veți fi bucuroși să aflați că aveți o posesiune în scris mediteran la îndemână! Situată în Indio, bravura Văii Coachella, această posesiune frumoasă este o oază de 6 dormitoare vartos căutată. Casa Domnului oferă o piscină larg, grădini îngrijite, locuri ample în aer neinchis pentru a vă a se inveseli oaspeții și vedere pământesc.

De la 2.227 USD pe intunecare

Elvis-Presley-Casa de inchiriat

7. Moșia lui Elvis Presley din Beverly Hills

📍Beverly Hills

Dacă preferați evadarile în oraș, apoi nu căutați mai mult decât această moșie din Beverly Hills, fiecine a fost cândva fosta casă a lui Elvis Presley însuși. Cu expresie la dealurile din Los Angeles, zdrobi a fost odată ocupată de familia Presley în anii 1960, ceea ce explică liniile curate și priveliștile epice de pe ferestrele din pardoseala până în bagdadie. În ceea ce privește evadarile din oraș, aceasta este cu siguranță una de sensibilizat! Aceasta nu deodata că este una dintre cele mai pitorești case de vacanță din California, dar este și, de înțeles, una dintre cele mai faimoase!

De la 3.393 USD pe intunecare

Malibu Rocky Oaks

8. Malibu Rocky Oaks

📍Malibu

Când aveți ospat să evadați din Los Angeles în weekend, rezervați-vă un sejur la vartos căutatul Malibu Rocky Oaks Estate. Această posesiune viticolă a fost decorul pentru o insiruire de filme și emisiuni de teve și, cu vederi epice despre munților, nu este multime de înțeles de ce. Apusul de regina este cu siguranță cel mai misterios ceas pentru a a cerceta proprietatea, făcând din aceasta fundalul unui număr de nunți tip boutique (cu liste de invitați la fel de impresionante!)

De la 4.370 USD pe intunecare

Cele mai bune case și vile de închiriat în California

9. Juniper Ridge

📍Mammoth Lakes

Pentru un alt tip de fuga, s-ar a merge să vă gândiți să vă îndreptați impotriva Mammoth Lakes, CA. Situată în munții Sierra Nevada din California, această zonă este cunoscută pentru zonele de patina Mammoth Mountain și Fecior Mountain și traseele din preabat. Sezonul alb, aceasta este una dintre cele mai căutate locații pentru a a se purta la patina în California. Iar verisoara, traseele devin zdrobi nesfârșitelor trasee de ciclism muntos. Asadar, apatic de sezonul în fiecine vizitați Mammoth, Juniper Ridge va fi cu siguranță fundalul narativ pentru weekend-ul vostru. Și dacă aveți mai vartos anotimp, aiesta este genul de posesiune pe fiecine nu doriți să o părăsiți niciodată.

De la 1.057 USD pe intunecare

Închiriere Carmel lângă mare

📍Carmel-la-mare

Cu vederi invidioase la noian și regina nesfârșit fiecine a raura prin ferestre, această casă Carmel-by-the-sea este alegerea perfectă pentru o fuga la pământ. Gazdac de-a lungul Pasnic Coast Highway One, Carmel-by-the-sea a devenit oarecare dintre orașele de vizitat mortis de-a lungul celebrei autostrăzi, datorită atmosferei rarunchi relaxate și a localnicilor primitori. Și această casă nu a efectua excepție! Este evadarea umilă perfectă pentru destindere și destindere.

De la 1.052 USD

Cele mai bune case și vile de închiriat în California

11. O fuga rurală în Paso Robles

📍Paso Robles

Pentru o atmosferă mai rurală, nu puteți depăși această casă în scris fermă din Paso Robles. Situată în bravura țării viticole din California, proprietatea este formată și din două căsuțe și o casă cu bunkhouse în stilul vechiului sfintit. Asadar, dacă sunteți în căutarea unui spațiu indestulator, această casă va găzdui până la 19 oaspeți! Fiind una dintre cele mai creste case de vacanță din California, aceasta este o scrutin excelentă pentru nunți private micsora sau evadări de fractiune.

De la 959 USD pe intunecare

Cele mai bune case și vile de închiriat în California

12. Luxe Del Mar Living

📍Palmier Springs

Dacă o cadă cu hidromasaj, un lounge în aer neinchis și un forma casnic destins sună mai vartos ca versiunea dvs. de fuga din Palmier Springs, apoi rezervați-vă în această casă luxoasă Del Mar. Inclusiv bucătăria unui bucătar, zacatoare cu hidromasaj privată în curtea din spinare și toate accesoriile moderne cu fiecine v-ați obișnuit, aiesta este locul ideal pentru o scurtă fuga în Palmier Springs. Și cu siguranță am numi-o una dintre cele mai bune case de vacanță din California, mai select în ceea ce privește accesibilitatea și raportul calitate-preț!

De la 1.058 USD pe intunecareCiteşte mai mult

Stiri în tendințe