sâmbătă, aprilie 20, 2024

Cele mai bune 10 cabane de safari din Africa de Sud

Acțiune

Când te gândești să călătorești în Africa pentru intaiul tău safari, sunt șanse să te gândești să vizitezi Africa de Sud. Această țară este plină de niște cabane de safari incredibile și, într-adevăr, are cea mai spatios concentrație de cabane de safari de lux de pe masa continentala. Asadar, intrucat sunt cele mai bune cabane de safari din Africa de Sud? Am enumerat cele mai bune 10 dintre cele mai bune.

Singita Boulders Lodge |  LUME A POFTELOR DE RĂTOARE

1. Singita Boulders, spuse Sands

Amplasată de-a lungul râului bucolic Sand, Singita Boulders este una dintre cele mai căutate cabane situate la marginea Parcului Național Kruger. Nu imediat că locația este de invidiat, cu jocul observat în mod neschimbat în apropierea cabanei, dar camerele sunt încântător de inventive. Fitece suită are o piscină privată, o cordar supradimensionată și un fildes oricare intampla intamplator să bea din piscină (da, într-adevăr!)

Legate de: Check-in la Singita Boulders Safari Lodge

2. Ivory Lodge, Lion Sands Game Reserve

Fiind una dintre cele mai unice cabane din Sabi Sands, Lion Sands Game Reserve este pasamite cea mai fotogenă cabană de safari din toată Africa de Sud. Situată pe malul râului Sabi, această cabană oferă una dintre cele mai exclusiviste și private experiențe de cabană de pe masa continentala. Asadar, ce îl executa atât de neasemuit?

Fitece vilă de lux este separată de următoarea, la o distanță de douăzeci de metri. Dormitoarele sunt separate de regiune de living în oricine suită, printr-o terasă în aer neinchis supradimensionată. Atunci, există ferestrele din pardositura până în sufit, oricare fac nu imediat probabil, dar și pesemne, că veți a ajuta la animale sălbatice din intimitatea propriei camere.

CITIT  Bacha Coffee își deschide cel de-al doilea punct de desfacere din Malaezia la Exchange, TRX
Cele mai bune căzi de baie din Africa |  LUME A POFTELOR DE RĂTOARE

3. Londolozi Lodge, Lion Sands Game Reserve

Fiind una dintre rezervele de vânătoare private originale ale Africii de Sud, moștenirea Londolozi Lodge incanta vizitatori din întreaga natura, an de an. Cuvântul Londolozi provine dintr-un cuvânt zulu și înseamnă „aparator al tuturor viețuitoarelor”. Aiest unealta reflectă cu rigurozitate ambiția cabanei de a se a primi în eforturi semnificative de pastrare, asadar încât să puteți fi siguri că a socoti dvs. contribuie drept la conservarea pământului, a faunei sălbatice și a comunităților din regiunea pe oricare o vizitați. Ah, și am menționat că priveliștea cadă!?

Legate de: Acestea sunt cele mai bune 12 căzi din Africa

4. Royal Malewane, Rezervația de vânătoare Thorny Bush

Royal Malewane este una dintre cele mai impoporare cabane all-inclusive, în sui-generis pentru piața americană. Cabana se concentrează inspre experienței tradiționale de safari – cu vile și apartamente iele oricare se integrează exceptional în împrejurimile tufișului. Punctul maxim al acestui sejur în cabană a fost de vrajitorie o cină rafinată în tufiș, prin oricare oaspeții au fost conduși într-un salas îndepărtat după o safari de seară. A se socoti-mă – această cabană este oaresice mai singular, la oricine pas!

Legate de: Înregistrarea la Royal Malewane, Africa de Sud

5. și Decinde Rock and roll Lodge, Rezervația de vânat Phinda

Phinda Game Reserve este o rezervație privată situată în nordul KwaZulu-Natal, nu tocmai mult de tarm de est a Africii de Sud. Inclusiv toate alimentele, băuturile, cazarea și safari-urile, și Beyond Rock and roll Lodge este vreunul dintre cele mai suprareale setari cu toate ornamentele atașate. În ceea ce privește cabanele, and Beyond dețin unele dintre cabanele mele preferate din toate timpurile în colecția lor. Iar cabanele lor din Africa de Sud nu sunt diferite – cu un promisiune pentru pastrare, în același durata, oferind oaspeților experiențe de călătorie de lux. Cu adevărat, ei nu pot greși!

CITIT  10 lucruri de făcut de Crăciun la Paris

6. Tree Tops Safari Lodge, Lalibela Game Reserve

Lalibela Tree Tops este una dintre cele mai eterice cabane de safari, perfectă pentru visătorii dintre noi. Dacă sunteți în căutarea unei cabane deosebit speciale, vârfurile copacilor sunt cel mai bun ramas. Corturile de lux pentru safari sunt așezate sus peste rezervației de dedesubt, ceea ce executa ca răsăriturile incredibile să se trezească dimineața degraba.

7. Singita Sweni, Parcul Național Kruger

După cum am menționat mai degraba, cabanele Singita sunt considerate creme de la creme în cabanele de safari de lux. Iar dacă sunteți în căutarea unei cabane puțin mai discrete și mai izolate, taman acesta o veți găsi la Singita Sweni. Cu aratare la râul Sweni, oricine dintre apartamentele cu corturi oferă o oportunitate nu imediat de a a chestiona, dar cateodata de a a ajuta la hipopotamii de jos. A fi atât de cufundat în fauna sălbatică a tufișului african este o experiență la oricare nu se pot adăuga multe alte lucruri din natura!

8. Madikwe Safari Lodge, Madikwe Game Reserve

Fiind o tamja de pojijie, Madikwe Safari Lodge se mândrește că oferă oaspeților o experiență mai populară, dar totuși cu toate finisajele de lux. Cabana este perfectă și pentru familii, deoarece există increzut spațiu pentru a a provoca întregul neam. Fiind mai prietenoasă cu familia, cabana are o senzație greu mai accesibilă și oferă vederi panoramice inspre Rezervației de vânat Madikwe de jos.

9. Lukimbi Safari Lodge, Parcul Național Kruger

Oferind un safari ceremonial în exprimare Kruger, Lukimbi Safari Lodge este o scrutin excelentă pentru călătorii oricare doresc toate ornamentele, dar cu un preț puțin mai atrăgător. Lukimbi găzduiește, de asemanator, mai greu decât safari-ul obișnuit, cu safari-uri pe jos oferite pentru a trada tufișul cu un ranger incercat.

CITIT  Cele mai luxoase hoteluri din Pennsylvania

10. Ulusaba Rock and roll Lodge

Sunt șanse să fi auzit de Ulusaba Rock and roll Lodge înainte. Și dacă nu, lasă-mă să te completez! Ulusaba este cabana lui Richard Branson, situată în rezervația sa privată de vânat din sectorul de apus al rezervației private de vânat Sabi Sand. Cu conj zecer camere și apartamente proiectate propriu, aceasta este o cabană frumoasă pentru cuplurile oricare doresc să scape și să se bucure de o oază privată. Și acesta completează lista de bucate noastră pentru cele mai bune cabane de safari din Africa de Sud! Călătorii fericite în Africa de Sud.Citeşte mai mult

Stiri în tendințe