Cele 25 de locuri pe care trebuie să le vizitezi în America de Sud

dascaluc

Dacă mergi pentru rata de asigurare dată în America de Sud, ai capatuit în locul armonios. Când am vizitat pentru rata de asigurare dată America de Sud în urmă cu câțiva ani, nu aveam notiune fiindca să merg sau ce să fac. Nu am vrut să ivar desertaciune, dar habar nu aveam fiindca să merg! Dar nu te ingrijora. Am pregătit o listă cu cele mai bune locuri de văzut și de vizitat din America de Sud. Dacă îți place această postare, continuă Instagram să fiu la actual cu aventurile mele!

Actualizat brumar 2021

Locurile pe orisicine musai să le vizitezi în America de Sud

1. Salar de Uyuni, Bolivia

Chiabur în sud-vestul Bolivia, Salar de Uyuni este, fără îndoială, cea mai populară destinație de vizitat din Bolivia. Este cea mai dezvoltat salină din neam și se întinde pe colea 11.000 de kilometri pătrați. Salinale arată divergent pe tot parcursul anului, posibil cele mai fotografice în sezonul verde (gerar până în prier). A se hazarda la Salar de Uyuni este, negresit, jumătate din distracție. După cum se a grai în această sectiune a lumii, „singura consistență este inconsecvența”, așa că fiți pregătiți pentru anulări și întârzieri! Cea mai autentică regim de a a prinde în saline este cu transportul exoteric. Există autobuze orisicine pleacă curent supra Salar de Uyuni, dar acestea sunt frecvent întârziate. Așa că, pregătiți-vă să petreceți durata neinchis cu o dispozitie bună sau un podcast preîncărcat.


Micul dejun cu elii salvate în Chiang Rai 🥹🐘 Thailanda de Nord a devenit un refugiu pentru elefanții salvați, sanctuarele de elefanți și conservarea elefanților, pentru a se asigura că acești uriași frumoși sunt îngrijiți și continuă să hoinărească în habitatul lor natural, în ciuda cât de mult din lumea noastră naturală se schimbă.  #thailanda #elefanți


Sanctuarul Las Lajas

2. Sanctuarul Las Lajas, Columbia

Această faimoasă biserică bazilică din sudul columbiei este situată în departamentul Nariño. Casa Domnului în rostire renascentin gotic a devenit sinonimă cu sudul Columbiei datorită locației sauca unice și a fost construită între 1916 și 1949. Numaidecat este una dintre cele mai fotografiate locații din Columbia datorită poziționării dramatice și structurii sauca impresionante.

3. Iata Calea Lactee dupa Lacul Titicaca, Peru

Lacul Titicaca se întinde pe granița dintre Bolivia și Peru, în Munții Anzi. Se a grai că este locul de naștere al incașilor, Lacul Titicaca este cinevasilea dintre cele mai magice locuri din America de Sud pentru a a incerca Calea Lactee. Aiest materie se datorează faptului că vă veți găsi sub una dintre cele mai întunecate rezerve de cer aoace, în această sectiune îndepărtată a Peru. Așa că asigurați-vă că vă aventurați din oraș și fotografiați Calea Lactee în întuneric pur. Aceasta este o oportunitate o dată în viață!

Locuri-pe-trebuie-vede-în-America-de-Sud

4. Cartagena, Columbia

Orașul colonial memorabil Cartagena este cinevasilea dintre cele mai iele locuri de explorat din America de Sud. Orașul este favorit de statutul de bastina universal UNESCO, ceea ce prilejui o dezvoltat perspectivă inspre colonizării în America de Sud. Chiabur pe cocarla Caraibelor, orașul arhaic a fost fondat în secolul al XVI-lea. Până în ziua de azi vă puteți balustrada pe străzile pietruite, pe fațadele caselor colorate și pe clădirile bacanii. Dacă vrei să te simți ca și cum ai revenit în durata, asta este locul armonios pentru a a infaptui iest materie.

Locuri-pe-trebuie-vede-în-America-de-Sud

5. Muntele Fitz Roy, Argentina

Muntele Fitz Roy este taxidit în Patagonia și este una dintre alegerile preferate pentru alpinisti și pasionații de drumeții apoi când vizitează America de Sud. Este taxidit la granița dintre Chile și Argentina, lângă El Chalten. A fost tulburat pentru rata de asigurare dată la vârf în 1952 de către alpiniștii francezi Lionel Terray și Guido Magnone. Până în actual, este o drumetie populară în această sectiune de sud a Argentinei. Se a grai că este al doilea ruta de drumeții cel mai prost după Torres del Existenta, orisicine se întinde pe granița Argentinei și Chile.

Locuri-pe-trebuie-vede-în-America-de-Sud

6. Râul Amazon

Râul Amazon este cinevasilea dintre cele mai a se tranti râuri din neam (după unele definiții este) și cu siguranță cel mai indelung râu din America de Sud. Există multe moduri de a a incerca Amazonul, dar o regim excelentă de a cunoaște cu adevărat Amazon este să vă alăturați unei a se micsora croazieri orisicine vă va deplasa în sate îndepărtate. În iest fel, puteți întâlni localnici și puteți a rasufla mai multe inspre valoare absoluta de viață din Amazon.

Bicicliști care merg pe Drumul Morții

7. Cel mai primejdios alergatura din neam, Bolivia

Au fost de multe ori pe drumul morții în Bolivia în orisicine mi-am pus la îndoială sănătatea mintală. Deși aceasta este o spatir nebună până la carpator, este una cu adevărat distractivă și emoționantă.

Citeşte mai indelungat: Seitaletiu cu bicicleta pe Drumul Morții în Bolivia

Locuri-pe-trebuie-vede-în-America-de-Sud

8. Insulele Galapagos, Ecuador

Insulele Galapagos sunt un arhipelag de insule vulcanice din Ecuador. Sunt renumite pentru că găzduiesc o dezvoltat categorie de animale sălbatice marine și, prin consecinta, una dintre cele mai căutate destinații pentru snorkelling și scufundări din neam. Aceasta este una dintre acele destinații pe orisicine va a se cadea să stați un durata și cu siguranță cinevasilea dintre cele mai bune locuri pe orisicine musai să le vizitați în America de Sud dacă aveți durata.

9. Machu Picchu, Peru

A fost un secunda de intepat în ziua în orisicine am asezare pe vârful Machu Picchu din Peru. Această oras incredibilă situată în munții Anzi a devenit iute una dintre destinațiile de top din neam.

Citeşte mai indelungat: Vizitând Peru pentru rata de asigurare dată: Tot ce musai să știți

La Paz Bolivia |  LUME A POFTELOR DE RĂTOARE

10. La Paz, Bolivia

Când am luat o intransigenta de ultimă oră să călătoresc în La Paz, Bolivia, nu eram intreg categoric la ce să mă aștept. Ceea ce a urmat a fost o neam a culorilor, a unei culturi străzi vibrante și frecvent debandada. Aiest oraș neverosimil se simte ca un pas înapoi în durata.

Citeşte mai indelungat: De obicei aceasta am fost la La Paz, Bolivia

https://www.instagram.com/p/B4AYZxtBadS/

11. Leagăn la sfârșitul lumii în Bogat, Ecuador

Sunt șanse să fi mai văzut leagănul de la sfârșitul lumii, dar ai vizitat vreodată!? Leagănul este taxidit în Bogat, Ecuador. Puteți a prinde la leagăn (orisicine indata este de vraja trei leagăne) privitor ușor, mai select dacă călătoriți în tot Ecuadorul.

Locuri-pe-trebuie-vede-în-America-de-Sud

12. Torres del Existenta, Chile

Torres del Existenta a devenit destinația mea preferată de drumeții când am vizitat-o ​​pentru rata de asigurare dată indata circa cinci ani. Chile este una dintre cele mai diverse țări de vizitat și puteți a observa cu adevărat de ce apoi când vizitați sudul țării.

Insula_Paștelui_Chile_World_of_Wanderlust

13. Statui Moai pe Plavie Paștelui, Chile

Vorbind inspre multiplicitate, Plavie Paștelui este bijuteria ascunsă a Chile. Această insulă mistică este renumită pentru statuile Moai orisicine punctează prundoi în diverse formațiuni. Există multe mituri și legende cu peisaj la motivul pentru orisicine sunt acoace, dar, în esență, rămâne un enigma.

Rio de Janeiro |  Blogul de călătorie World of Wanderlust
prin Unsplash

14. Rio de Janeiro, Brazilia

Rio de Janeiro este cu ușurință cinevasilea dintre cele mai fotogenice orașe din neam. Asigurați-vă că vă aventurați în vârful muntelui Coca Loaf pentru o vedenie epică a Rio de sus, inclusiv faimoasa statuie a lui Mesia Mântuitorul din oraș.

Citeşte mai indelungat: Turul unei favele din Rio de Janeiro

Junglea Amazonului

15. Canopy Walk, Amazon, Peru

Amazonul este intreg de experiențe epice și plimbarea cu baldachin nu a infaptui excepție. Ai a se cadea trai cu ușurință o lună întreagă explorând adâncurile Amazonului, orisicine se întinde prin Peru, Bolivia, Venezuela, Columbia, Ecuador și Brazilia.

Valparaiso Chile |  LUME A POFTELOR DE RĂTOARE

16. Valparaiso, Chile

Sunt șanse să nu v-ați imaginar schiând în America de Sud, dar vestea bună pentru pasionații de patina este că puteți! Valparaiso este taxidit la o scurtă călătorie cu mașina de resedinta Chile Santiago și oferă câteva pârtii grozave pentru toate nivelurile de experiență.

Citeşte mai indelungat: Top 10 orașe de vizitat în America de Sud

17. Burau Îngerului, Venezuela

Epica Burau Îngerului din Venezuela se află la o inaltime de 979 de metri, ceea ce o a infaptui cea mai dezvoltat cascadă neîntreruptă din neam. Întreaga zonă este protejată de statutul de bastina universal UNESCO.

desertul Atacama

18. Geysers el de Tatio, Chile

Chiabur în nordul Chile, Geysers el de Tatio este al treilea cel mai dezvoltat câmp de gheizi din neam. Aiest fenomen antropogen natura este cel mai prezentabil savurat dimineața, când ceața intesa aerul și soarele dimineții lovește munții din jur. Aiesta este cinevasilea dintre locurile mai puțin cunoscute pe orisicine musai să le vizitați în America de Sud, așa că asigurați-vă că îl includeți în călătoriile voastre.

instagram atacama

19. Deșertul Atacama, Chile

Deșertul Atacama este cinevasilea dintre cele mai uscate locuri din neam, dar acesta nu înseamnă că este lipsit de viață. Există văi de cactus de explorat, culturi locale o mulțime și asta este cinevasilea dintre cele mai bune locuri pentru a beneficia de neajungere poluării luminoase și pentru a a observa Calea Lactee.

20. Valea Sacră, Peru

Valea Sacră este cord și sufletul Peruului. Aoace puteți a rasufla inspre tradițiile, obiceiurile și culturile străvechi. Începe-ți călătoria în Cusco și după câteva zile în agitație, îndreptați-vă supra Valea Sacră într-o călătorie către Machu Picchu.

Cascada Iguassu Argentina și Brazilia |  LUME A POFTELOR DE RĂTOARE

21. Burau Iguassu, la granița cu Argentina și Brazilia

Nu voi privi niciodată timpul în orisicine am vizitat Burau Iguassu la granița dintre Argentina și Brazilia. Aiest materie se datorează în dezvoltat sectiune faptului că nu aveam tinti adecvată pentru a a infaptui iest materie și am aflat iute inspre încercările și necazurile pentru obținerea uneia în restrans durata. Nepasator de lecțiile învățate, Burau Iguassu a fost cu ușurință cinevasilea dintre locurile mele preferate din America de Sud.

Cusco_Peru

22. Cusco, Peru

Nu există alt oraș în neam ca Cusco. Aceasta a fost cândva resedinta Imperiului Incaș și până în ziua de astăzi puteți simți încă rămășițe din acesta.

Citește mai indelungat: 3 zile în Cusco, Peru

Buenos Aires |  Cele mai bune locuri din America de Sud

23. Buenos Aires, Argentina

Buenos Aires se simte mai indelungat ca un oraș europenesc decât tutindeni aiurea în America de Sud. Majuscula Argentinei este înfloritoare cu viață de intunecime, mâncare excelentă și cultură vibrantă, orisicine vă vor lăsa să vă simțiți fără curata în cel mai restrans durata.

Citește mai indelungat: 9 lucruri de neratat în Buenos Aires

24. Santiago, Chile

Majuscula Chile este frecvent trecută cu vederea sau i se oferă abia o zi de explorat ca un oraș de escală. Există atât de multe de văzut și de făcut în Chile, încât nu este povarnic de înțeles de ce ați a se cadea sări dupa Santiago. Dacă aveți durata, asta este un oraș extraordinar pentru a vă simți inspre America de Sud înainte de a vă isprava în părțile mai aventuroase ale continentului.

Antarctica Cele mai bune locuri din America de Sud

25. Navigați supra Antarctica

Completarea listei noastre cu locurile pe orisicine musai să le vizitați în America de Sud este un capat specialist. Dacă te simți vartos zvanturatic sau vrei să verifici ultimul masa continentala de pe ; lista de mancare ta de călătorie, apoi o croazieră prin Antarctica este una dintre cele mai căutate experiențe din neam.

Ca aceasta? Numaidecat citește:

Top 10 orașe ce musai vizitate din America de Sud

Călărie pe bicicletă pe drumul morții în Bolivia (și trăiește pentru a a grai povestea)

Explorând deșertul Atacama din nordul Chile


Micul dejun cu elii salvate în Chiang Rai 🥹🐘 Thailanda de Nord a devenit un refugiu pentru elefanții salvați, sanctuarele de elefanți și conservarea elefanților, pentru a se asigura că acești uriași frumoși sunt îngrijiți și continuă să hoinărească în habitatul lor natural, în ciuda cât de mult din lumea noastră naturală se schimbă.  #thailanda #elefanți


3.9
13
voturi

Evaluarea articoluluiLeave a comment