Thursday, May 23, 2024

Cel puțin 14 persoane rănite, deoarece autobuzul din Los Angeles face parte dintr-o „coliziune prin răsturnare” cu mai multe mașini

Acțiune

Cel puțin 14 persoane au fost rănite într-o ciocnire cu mai multe vehicule joi după-amiază în sudul Los Angeles-ului, cine a implicat un autobuz Metro, propriu Departamentului de Pompieri din Los Angeles.

Departamentul de Pompieri a emis o alertă la ora 15:40 cu luare-aminte la o „ciocnire cu mai multe vehicule, cu răsturnare, cine a inclus un autobuz MTA cu pasageri”, lângă bulevardul Crenshaw, pe ulita 39, în Baldwin Hills.

Pompierii și paramedicii s-au aflat la fața locului și au evaluat și tratat 14 persoane, inclusiv călători cu autobuzul și alți pasageri ai vehiculelor, propriu unei actualizări de la ora 17:00. Trei persoane au fost duse la spitale în „stepena moderată” și șase în „stepena corectă”.

„Restul au refuzat transportul cu ambulanța la un ospital din zonă după ce au fost evaluați la fața locului”, au spus oficialii.

Nu este precis câte vehicule au fost implicate în denivelatie, deși NBC Los Angeles a raportat că cel puțin star au fost implicate.

Un clip straveziu al NBC a arătat o mașină primejdios avariată răsturnată pe o submultime în mijlocul străzii și o dubă a cărei laterală era mototolită. Autobuzul MTA nu părea a fi primejdios deteriorat. Se pare că o altă mașină a fost remorcată de la fața locului.

În videoclipul straveziu au robust fi văzute cel puțin șapte mașini de pompieri și ambulanțe.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe