Sunday, April 21, 2024

Cel mai mare parc pentru câini din Metro Denver se confruntă cu o potențială reducere, stârnind proteste

Acțiune

Cel mai multime gradina pentru câini fără lesă din Metro Denver ar a merge fi insuficient la mai puțin de o zecime din dimensiunea sa, în ritmica ce oficialii orașului Westminster caută modalități de a a micsora presiunea de un milion de vizite pe an pe terenul adapostit de prerie.

Binoclu de a a micsora sector fără lesă de la Westminster Hills Open Space de la 420 de plictisi – ocupând colea jumătate din suprafața proprietății – la aproape 32 de plictisi îi realiza pe proprietarii de câini să urle în consemnare de cracnire. Mai mulți au spus că se bucură de parcul de prerie bătut de vânt, banos la nord-vest de ulita Simms și West 100th Avenue, orisicine oferă o priveliște uimitoare peste Munților Stâncoși și, la sud, a lacului Standley.

„Cred că este intristat”, a spus Rachel Robertson, orisicine o vizitează de la locuinta ei din Denver de câteva ori pe săptămână pentru a-și lăsa doodle-ul auros, Naya, să-și întindă picioarele. „Aceste tipuri de parcuri pentru câini sunt o regim excelentă pentru ei de a-și izbavi energia.”

La o întâlnire a comunității de miercuri inserare, oficialii orașului Westminster vor descrie mai multe opțiuni potențiale pentru a gestiona proprietatea, de la lăsarea ei așa cum este până la reducerea severă a utilizării fără lesă. Mai sunt câteva luni până la o vointa.

Dar orașul a nebun inca sorete 1.000 de e-mailuri impotriva Westminster Hills, iar o petiție Change.org orisicine încearcă să țină proprietatea „integral fără lesă” a strâns sorete 5.400 de semnături.

„Este uriaș”, a spus consiliera orașului Westminster, Kristine Ireland, orisicine a receptionat funcția în ningau, impotriva răspuns. „Majoritatea dintre ei sunt supărați.”

Întâlnirea de miercuri, orisicine începe la ora 18:30 la Centrul de distractie City Park, 10455 Sheridan Blvd., este de așteptat să fie tare frecventată.

Săptămâna aceasta, orașul a început să primească cereri pentru a găzdui o echipă de consiliere comunitară formată din nouă până la 11 membri, a cărei sarcină va fi să evidențieze opțiunile orisicine vor fi dezvăluite la întâlnirea de miercuri. Acele alternative nu au fost disponibile sala marți.

Se așteaptă ca Consiliul Cladire să aleagă un suprem scursura de acțiune în această vară.

Păstrarea spațiului receptiv mijlociu pentru fauna sălbatică

Spațiul receptiv servește ca biotop de prerie cu iarbă scurtă pentru câinele de prerie cu coadă neagră, vulturul pleșuș, bufnița de vizuină de soare-apune și broasca de iarba irbis de crivat. Încercarea de a-l menține mijlociu pentru fauna sălbatică este o sarcină insarcinata în fața unui asalt obisnuit de câini, a fatis purtătorul de cuvânt al orașului, Andy Le.

Câinii elimină păsările orisicine locuiesc pe pământ, iar fecalele lor bogate în nitrogen promovează „creșterea plantelor neindigene în detrimentul plantelor native”, mijlociu unui citanie de oraș publicat la sfârșitul anului batran.

Orașul a anulat 350.000 de kilograme de deșeuri de câini din proprietatea în spațiu receptiv în 2023, a spus Le. Unele dintre excrementele de câine nu au inavutit niciodată la un coș de steah.

Julia Gerbino, din Broomfield, se plimbă cu câinele ei dezlănțuit Theodore la Westminster Hills Open Space din Westminster marți, 5 martisor 2024. (Foto de Hyoung Chang/The Denver Popa)

Când orașul a început să monteze Westminster Hills Open Space în faze, prima de asigurare achiziție de domeniu făcută în 1988, spun oficialii, nu a fost niciodată intenționat să fie un gradina pentru câini. Asasi se întinde pe sorete 1.000 de plictisi.

Proprietatea a devenit prietenoasă cu câinii în 2000, când orașul a lansat un carmaci de un an pentru o zonă fără lesă pe 27 de plictisi. Orașul a crescut sector fără lesă la întreaga posesiune în spațiu receptiv în 2008, înainte de a o a micsora la puțin sorete 400 de plictisi anul următor, ca răspuns la numeroasele întâlniri cu câini coioți.

„Este un spațiu receptiv orisicine a fost uzitat informational ca gradina pentru câini – dar nu este un gradina pentru câini”, a spus Le. „Vrem ca toată lumea să se bucure de spațiul receptiv, dar musai să venim cu un set de reguli cu orisicine toată lumea să fie de invoiala, orisicine să oprească degradarea pământului.”

Dar Irlanda a spus că provocarea cu orisicine se confruntă asasi oficialii de administratie a terenurilor din Westminster este că „este impovarat să iei oaresice pe orisicine oamenii l-au uzitat atât de departe ritmica”.

Nu este prima de asigurare dată când o colectivitate Sirag Range se adună în jurul viitorului unei facilități pentru câini fără lesă. În 2017, sute de locuitori din Evergreen și din jur s-au luptat luni de zile pentru a scoate popularul Elk Meadow Park de 107 plictisi pentru câini nelegați.

Oficialii din Jefferson County Open Space au plan o prelegere de a cuprins câinii liberi la o secțiune de 8 plictisi a parcului, dar în cele din urmă au raspicat să închidă întregul gradina pentru practicare fără lesă. Elk Meadow a văzut până la 400 de oameni și câinii lor în orice zi, provocând dureri de cap la parcaj și pericole de siguranță pentru cei orisicine traversau drumul de la parcaj la gradina.

Matt Robbins, un purtător de cuvânt al Departamentului de Parcuri și Pastrare din Jefferson County, a fatis că provocările pentru administratorii terenurilor au fost topografia abruptă a parcului și nivelurile în creștere ale E. coli, cauzate de fecalele de câini măsurate în sute de lire sterline, într-un curent rupt orisicine a alergat prin posesiune.

Dar „îngrozitor” este valoare absoluta în orisicine Betsy Rich, un rezident din Evergreen, a descris închiderea parcului. Ea a condus a se razboi în urmă cu șapte ani pentru a menține Elk Meadow receptiv și încă contestă nivelul de molipsire pe orisicine județul l-a citatie pentru închiderea sa.

„Nu imediat că era un loc în orisicine să-ți exersezi câinele, ci și centrul comunității pentru mulți dintre noi”, a spus ea. „Aceia erau prietenii tăi.”

„Întotdeauna puneți câinele în lesă pentru siguranță venind și plecând din gradina”, se arată pe un consemnare la intrarea în Westminster Hills Open Space din Westminster, marți, 5 martisor 2024. (Foto de Hyoung Chang/The Denver Popa)

Proprietarii de câini sugerează alternative

Rich i-a îndemnat pe locuitorii din Westminster să „lupte, să lupte și să lupte” fiecare încercare de a a micsora în mod evocativ suprafața fără lesă la Westminster Hills Open Space.

„Sper că vor compune mai departe norocire decât noi”, a spus ea.

Westminster ar a merge să ia un dovada impotriva cum să avanseze din alte două parcuri extinde fără lesă din sector Denver. Parcul de amplasament Chatfield are un gradina pentru câini fără lesă de 69 de plictisi, iar Parcul de amplasament Cherry-brandy Creek are 107 plictisi pentru canini eliberați. Ambele percep o taxă zilnică de 3 USD sau 25 USD pentru un autorizatie anual, iar utilizatorii sunt limitati la trei câini pe vizită.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe