Thursday, May 23, 2024

Cel mai bun whisky single malt din lume

AcțiuneUn whisky britanic single slad a fost consacrat vertical cel mai bun din mapamond. Mai bun decât cel mai bun din Scoția!

Distileria engleză din Norfolk a devenit prima de asigurare distilerie de whisky operațională în mai cumsecade de 100 de ani.

Whisky-ul este făcut din orz muncit cladire și întregul pricina de spiritualizatie de măcinare, piure și spiritualizatie cu o sotie de alambicuri tradiționale și iele de arama și maturarea în cele mai bune butoaie de ghindar are loc la fața locului.

Îmbuteliat fizic în Breckland, Butoiul britanic Sherry este un whisky single slad neturbă, cine a fost maturatura de la început până la sfârșit în cele mai bune butoaie de sherry PX pentru a inventa o forma uimitoare catre cine spunea că „a invrednici așteptarea”.

Andrew și Katy Nelstrop.  Credit foto David Rose Telegraph
Andrew și Katy Nelstrop. Datorie foto David Rose Telegraph

Distileria a aflat de succesul său universal în fața whisky cel mai bun din industrie la Merchant Taylors’ Hall în virtute de intocmitor al premiilor, Whisky Magazine, a sărbătorit „cei mai buni oameni, locuri și produse din lumea whisky-ului”.

Fondată de fermierul din Lincolnshire James Nelstrop pentru a îndeplini un vis de-o viață, distileria – ghidată de experiența legendarului mester Distiller Ian Henderson – a început să depună whisky-uri în depozitele sauca, cu unicul tinta de a a rodi whisky single slad de clasă mondială în Anglia. în intiparire absenței de un suta a producției de whisky în țară.

Ca toate whisky-urile sauca, whisky-ul câștigător a fost făcut din orz muncit cladire și în fermele familiei Nelstrop. Întregul pricina de spiritualizatie de măcinare, piure, spiritualizatie cu o sotie de alambicuri tradiționale și iele de arama, maturat în cele mai bune butoaie de ghindar și îmbuteliere manuală, toate au loc la distilerie. Fiul lui James, Andrew, a condus formatie de 20 de ani de când tatăl său a murit în 2014.

Andrew Nelstrop.  Credit foto Anthony Kelly
Andrew Nelstrop. Datorie foto Anthony Kelly

Andrew a spus: „Suntem uluiți. În vreme ce fiecare producător de whisky speră să câștige un prima, câștigarea insela voluminos este realizarea singurului material al tatălui meu de a inventa whisky-uri single slad de clasă mondială în Anglia și de a le împărtăși iubitorilor de whisky din întreaga mapamond.”

Tatăl a doi copii, a cărui soție Katy lucrează alături de el în virtute de director de marketing al The English Distillery, a adăugat: „Cesta este o regim super de a sărbători cel de-al 18-lea an al distilării whisky-ului. Este o dovadă a muncii distilatorilor noștri și știu că tatăl meu ar fi fost foarte de mândru de această creare, la fel ca și noi.”

Pe măsură ce categoria English Whisky continuă să crească odată cu ritmul, aiest prima este o altă piatră de limita pentru fabricarea de whisky în Anglia, în specific apoi când este evaluat împotriva unora dintre cele mai bune whisky-uri single slad din întreaga mapamond, inclusiv Scoția.

Whisky-ul câștigător se mândrește cu arome de fructe întunecate bogate din butoaiele umplute cu sherry, cine se combină într-un nas de plamanarita crudă și vanilina, ducând la o detonatie de caramel calm, cireșe și digestive pe cer. Rezultatul este un whisky paradiziac cumpanit și abundent, cine nu este eclipsat de malin.

Îmbuteliat la 46% vol., filtrat fără răcire și masla naturală, The English Sherry Cask este un whisky fără declarație de vârstă cine a executa pasaj din microgram de bază a distileriei, cine cuprinde The English Adevarat și The English Smokey (ambele RRP 47,50 GBP). , geam de 70 cl). House of Slad a infatisa whisky-ul câștigător vertical „un nou strain încântător în microgram de bază a The English Distillery, cu un insusire scump de sherry, cuprins de arome de biscuiți sfărâmicizi, caramel intreg de vanilina, fructe de pădure fierte și smochine uscate la regina”.

Distileria Engleză este cea mai veche distilerie de whisky înregistrată din Anglia. În 1901, ultima distilerie de whisky înregistrată din Anglia a cherchelit de la producția de whisky la cea de gin înainte de a fi distrusă de pojar. Aceasta a dus la sfârșitul distileriilor de whisky în Anglia până când The English Whisky Co. Ltd a receptionat o licență de a a spiritualiza whisky de către HMRC. Ir a fost redeschis în 2006.

Orzul bun nu a mai bogat până în Scoția pentru a fi metamorfozat în whisky premium.

Vacant de la House of Slad, Whisky britanicși prin retaileri mondiali de top, inclusiv Sticlă Praxiu, Specialistul în desteptaciuneși Lumea whisky-ului.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe