Thursday, May 23, 2024

Ceasuri și minuni Geneva a prezentat atractivitatea veșnic verde a aurului

Acțiune

Ceasurile ne vorbesc din-spre actual sau beat; viitorul este, în public, neaccesibil, cu excepția unui târg pentru cald încheiatul Watches and Wonders Geneva. S-ar a se cuveni să fi luare unele dintre favoritele și cele mai importante momente ale noastre în ultima săptămână și pesemne că ați luare la italic cu toate știrile de oriincotro ați obține dosarul de ceasornic. Asadar, ce indica totul din-spre anul ceasornicului oricine urmează? În 2024, răspunsul este neornat: modele de metale prețioase de geros putere.

Noul design Patek Philippe Golden Elipse
Noul design Patek Philippe Golden Elipse

Aurul este regele la Watches and Wonders Geneva 2024 și aoace riscăm să ne repetăm ​​pentru că Rolex și Patek Philippe s-au remarcat cu o majorat semnificativă de noutăți în chestiile prețioase. Dacă se adaugă platină în combinatie, apoi metalele prețioase domină. Forța dominantă a pieței și cel mai boltit jucător de celebritate au abia un calapod nou din oțel neoxidabil între ele. Nu ne-am fi imaginar niciodată să tastăm acea propoziție înainte de a începe târgul și încă se simte neverosimil. Și totuși este abia un vraja. Nu vă înșelați, totuși, este încă perioada eleganței sportive, dar cumva că putem supranumi această eleganță sportivă ridicată (SEE).

TAG Heuer Skipper din aur roșu
TAG Heuer Skipper din aur roșu

Nu este flecar abia din-spre TAG Heuer Skipper din aur roșu, Tudor Black Bay 58 din aur integral și Bell & Ross BR 05 Chrono Grey Steel and Gold, ci și din-spre Parmigiani Fleurier Toric, integral aurit, fiindca cadranele și calibrele sunt, de astfel, în aur. Am a se cuveni persista să enumeram mai multe, și vom confectiona. Ambele noutăți de la A. Lange & Sohne sunt în metale prețioase, la fel și singurul Ulysse Nardin Freak S Nomadic, clar. La IWC, întreaga nouă variantă Portogieser Horizon Blue este abia din aur alb, în ​​anotimp ce noile ceasuri Duometre de la Jaeger-LeCoultre sunt doar din aur, cu excepția Quatieme Lunaire din oțel neoxidabil. Parazit să spun că Piaget Waterpolo 79 este o cărămidă geros de aur batranesc, în anotimp ce majoritatea celor 66 de noutăți ale Mahala din aiest an sunt în metale prețioase, iar acesta a se purta până la 100% la Van Cleef & Arpels.

Jaeger-LeCoultre Duometre Chronograph Moon

Dacă intaiul tău gând când mirosi toate acestea este că lucrurile se vor lacomi, bineînțeles că ai justete. Nu este un răspuns la creșterea bogăției în popor. S-ar a se cuveni să fi observat din știrile recente din-spre exporturile de ceasuri elvețiene că lucrurile nu se uită cu mult. Dimpotrivă. Se cumva, totuși, că cererea pentru cele mai scumpe tipuri de ceasuri este mai rezistentă (după cum demonstrează istoria), așa că atractia pentru ceasornicarii este clară. În catifea, marjele sunt mai bune în jocul metalelor prețioase (deși nu neapărat în complicații, dar acesta este o altă daravera) și companii pentru Rolex și Patek Philippe doresc să-și răsplătească partenerii de retail. Câțiva cu oricine am sonor au fost de intelegere.

Bell & Ross BR 05 Chrono Grey Steel și Aur

Cu siguranță, aceasta este o talcuire a noutăților din 2024, dar suntem încrezători că este una tare evidentă. Este, de astfel, o grija evidentă pentru colecționari și entuziaști, oricine au fost în intaiul rând interesați de ceasurile din oțel – este de-a dreptul de rău prevestire pentru fanii bronzului și a altor materiale nuvela. Rolex nici nu a introdus mai multe modele din urias, dar cumva că va a consacra un an întreg pentru acesta, la fel cum a făcut cu metalele prețioase în 2024.

Pentru mai multe din-spre citirile de ceasuri de lux și cele mai recente din Watches and Wonders Geneva 2024, faceți chicoteala aoace.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe