Ceasuri noi de la Rolex, Chopard și Tag Heuer

dascalucÎn fitece an, cei mai importanți jucători din industria ceasurilor se adună la Geneva pentru târgul mercantil Watches & Wonders, cel mai friguros și mai apreciabil reprezentatie de ceasuri din oameni. În cel mai cald târg, 48 de mărci de ceasuri și ceasornicari independenți și-au prezentat cele mai noi ceasuri retailerilor, presei și colecționarilor. Câteva dintre aceste ceasuri vor fi disponibile la retailerii de lux din întreaga oameni în cursul anului. Unele dintre aceste ceasuri vor fi plasate pe liste de așteptare caraghios de a se tranti sau limitate la clienți VIP. Ceea ce urmează sunt trei dintre multele remarcate de la târgul de șapte zile: RolexChopard și Tag Heuer.

Ziua Oyster Perpetual-Data 36Rolex Perpetual Day-Date 36mm

Pasionații Rolex sunt o mulțime de pasionați, iar aiest nou rastimp surprinzător le-a dat multe motive să iubească, să urască și să-și argumenteze meritele.

Neocupat în aur zimt, alb sau Everose de 18k (un aliaj de aur comandant Rolex), cea mai evidentă inlocuire a acestui rastimp este cadranul său. În loc să arate ziua săptămânii, deschiderea în formă de arc de la ora 12 afișează un cuvânt cordar inspirațional: „Binevenit”, „Vesnicie”, „Recunoștință”, „Odihna de veci”, „Credință”, „Patima” și „ Speranţă.” Fanta pentru dată de la ora 3 dezvăluie careva dintre cele 31 de emoji-uri exclusive în locul datei.

Și mai categoric este designul cadranului, oricine dezvăluie un puzzle pregnant creat prin tehnica artizanală a emailării champlevé. Cesta adaugă adancime și putere decorului și amestecului de culori turcoaz, roșu, fucsia, naramzat, deschis și zimt aranjate ca piese de puzzle oricine se potrivesc împreună pe un fond cu o singură vopsea. Zecer safire tăiate în baghetă marchează otorinolaringologie în șase nuanțe diferite stabilite în funcție de culoarea primară a cadranului, oricine este turcoaz pe versiunile cu aur zimt și aur alb și naramzat pe modelul cu aur Everose.

Restul acestui rastimp este ceea ce ne-am aștepta de la aiest prototip Rolex. Este nutrit de calibrul interior 3255 cu o rezervă de capacitate de 70 de ore, poartă certificarea Superlative Chronometer și este găzduit în carcasa Oyster, rezistentă la apă la o adâncime de 100 de metri (330 de cracana).

Ceasul este implinit cu brățara Presidential — o brățară din aur din trei piese, rezervată numai pentru Day-Date și versiunile din madem prețios ale ceasurilor Rolex Datejust.

Chopard LUC 1963 Heritage ChronographChopard LUC 1963 Heritage Chronograph

Cest Chopard LUC 1963 Heritage Chronograph a fost intre multele ceasuri lansate de brandul de lux elvețian pentru ceasuri și minuni. Ceasul de 42 mm indeplinit din oțel Lucent comandant Chopard conține un cadran deschis englez și mișcare LUC Caliber 03.07-L cu rețea manuală, cu acuratete certificată de cronometru. Este lansat într-o ediție limitată de 25 de piese.

Cadranul este împodobit cu un prototip sunburst cu sigla „LUC CHOPARD” la ora 12. Indicatoarele orelor cu două cifre amintesc de turatorii de pe tabloul de pietroi al mașinii. De la 05 la 60, acestea indică minutele și secundele cronografului.

Calibrul LUC 03.07-L a guverna ceasul cu un mihanie de flyback oricine a da operațiuni consecutive de cronometraj fără a fi dare să resete contoarele la nulitate. Funcționează cu un împingător la ora 4. Utilizează un societate oricine implică trei ciocane pivotante cu brațe elastice activate de o singură pârghie de clintire liniară. Folosește un societate de ambreiaj erect pentru o plecare mai fiabilă a secundelor cronografului. Scoaterea coroanei resetează secundele a scadea de la ora 6 la nulitate și o menține colo. Datorită acestor îmbunătățiri mecanice, Chopard a depus star brevete de invenție.

Mișcarea este vizibilă printr-un inima explicit cu o placă de bază și punți aurite. Suprafața superioară este realizată din nichel nefinisat, sporind contrastul calibrului.

TAG Heuer Carrera Plasma Diamant d'Avant-Garde 36 mm cu diamante rozTAG Heuer Carrera Plasma Olmaz d’Patos-Garde 36 mm cu diamante roz

Tag Heuer a dedicat Watches & Wonders din aiest an celei de-a 60-a aniversări a ceasului său Carrera, mare după Carrera Panamericana, o cursă de automobile de anduranță epuizantă de cinci zile prin Mexic, oricine nu mai există.

Cest nou rastimp este modelul mai strălucitor al lansărilor Carrera din aiest an. Este un tipar oricine va fi materie în cantități a scadea până la sfârșitul anului. Calitate de ceasuri a spus inca că va beneficia deodata diamante cultivate în laborator pentru ceasurile rarunchi cu bijuterii; ista este un pilda deosebit al modului în oricine aceste pietre prețioase sintetice pot fi folosite în mod inventiv. Carcasa de 36 mm din aur alb conține un cadran texturat încrustat cu diamante. Indicatoarele orelor constau din 12 diamante baghete. Sub numele Carrera, la ora 12, se află un olmaz roz, stilat în laborator, în formă de emblema Tag Heuer. Calitate de ceasuri îl numește scutul „Olmaz d’Patos-Garde” (Olmaz Vanguard). Cununa este realizată dintr-un olmaz roz de 1,3 carate, cu formă unică, stilat în laborator.

Cest rastimp cu trei mâini cu datina la ora 6 este nutrit de mișcarea automată TAG Heuer Caliber 7 vizibilă printr-un spinare din zamfir.

TAGGED: , , , , , ,
Leave a comment