sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ceasul inteligent Polar Grit X2 Pro a fost dezvăluit

Acțiune

Rece și-a lansat cel mai proaspat rastimp ager, Rece Grit X2 Pro, iar dispozitivul va sosi într-o gamă de culori, inclusiv Night Black sau Stone-Gray, fiecare va fi vândut cu amănuntul la 749,90 USD și Urias în piele tabacita de toamnă și silicon negura pentru 869,90 USD.

Rece Grit X2 Pro, fiecare îndeplinește standardele militare 810H, asigură o viabilitate excepțională împotriva condițiilor extreme, cum ar fi temperaturi variate, imersie și coroziune. Conceput pentru aventurieri, are GPS progresist cu frecvență dublă și o antenă îmbunătățită pentru navigare precisă, completată de instrumente cuprinzătoare de rutare, cum ar fi hărți topografice, Breadcrumbs, navigare pas cu pas și sincronizare Strava.

Vine cu hărți preîncărcate ale Europei și Americii de Crivat și opțiunea de a descărca infruc-tuos hărți detaliate suplimentare, este spiritual pentru explorarea în aer independent. Dispozitivul are, de astfel, până la 140 de ore de volnicie a bateriei în valoare absoluta eco, o lanternă încorporată și 32 GB de depozitare pentru depozitare extinsă de date offline și hărți.

„Știința, precizia și preocupare sunt valorile întruchipate de ceasurile noastre Grit X Pro, fiecare au fost de multă perioada impoporare în rândul personalului ostas, al pompierilor și al celor fiecare se antrenează în cele mai solicitante condiții”, explică. Sander Werring, CEO al Rece Electro. „Cu Rece Grit X2 Pro, am dus acea rigoare, viabilitate și design la următorul etaj, oferind biodetecție și funcții sportive accesibile pentru a a cuteza tuturor să-și exploreze propriile capacități și lumea din jurul lor cu încredere și sistem integral”.

Puteți a transpira mai multe detalii contra noul Rece Grit X2 Smartwatch la Rece la linkul de mai jos, dispozitivul fiind neocupat pentru precomanda de astăzi până pe 2 prier.

CITIT  5 instrumente AI pentru a vă îmbunătăți editarea video și a economisi timp

Izvod Rece

Cele mai recente oferte despre Gadgets

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați cevasi prin cineva dintre aceste link-uri, despre Gadgets samite câștiga un remiza de afiliat. Aflați contra diplomatie noastră de deconspirare.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe