Thursday, May 23, 2024

Cea mai recentă actualizare Samsung Galaxy – Gadget-uri geeky

Acțiune

Cea mai recentă actualizare Samsung Galaxy duce o succesiune de funcții noi pentru smartphone-urile Galaxy. Pregătiți-vă să vă duceți abilitățile de publicare foto la noi culmi cu cea mai recentă actualizare de soft pentru editorul foto încorporat în aplicația Strec. Versiunea 3.4.2.1.43, o actualizare de 54 de megabyți, este setată să transforme valoare absoluta în cine vă îmbunătățiți și vă manipulați imaginile pe dispozitivele Galaxy cine rulează One UI versiunile 6.1 sau 6.0. Această actualizare se concentrează pe oferirea unei experiențe de publicare foto ușor de utilizat, intuitivă și eficientă, la îndemâna dumneavoastră.

La accesarea editorului foto reînnoit, veți fi întâmpinat de un ipostaza distins și reproiectat, cine acordă primat ușurinței de fo-losinta și accesului iute la instrumentele esențiale. Reorganizarea atentă a interfeței elimină frustrarea de a a nota printr-un spațiu de obiect ticsit, permițându-vă să vă concentrați pe ceea ce contează cel mai indelungat: aducerea la viață viziunii tale creative.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestei actualizări este îmbunătățirea Instrumentul de masla spot. Cu un algoritm îmbunătățit de manevrare a culorilor în centrul său, Spot Invar oferă imediat o rigoare de neegalat în izolarea și accentuarea nuanțelor specifice din fotografiile tale. Pasiv dacă doriți să creați un opozitie vizual indiscutabil sau să atrageți atenția catre unui osebit constituent, aiest dichis vă ingadui să obțineți rezultate uimitoare cu ușurință.

  • Izolați și subliniați cu ușurință anumite culori în fotografiile dvs
  • Creați declarații vizuale îndrăznețe și de lovire
  • Obțineți rezultate profesionale fără complexitatea software-ului tradițional de publicare

O altă îmbunătățire semnificativă vine sub constitui dichis de șters motiv actualizat. Samsung a introdus o caracteristică lasso magnetică cine vă ingadui să selectați obiecte cu o rigoare maximă. Nu vă mai luptați cu selecțiile imprecise sau ștergeți neesential părți din imaginea dvs. Instrumentul lasso magneticesc detectează ager marginile obiectului pe cine doriți să-l îndepărtați, făcând procesul iute și fără stradanie.

Odată ce ați selectionat obiectul nepoftit, tehnologia avansată de suprimare preia controlul, ștergându-l fără probleme din poza. Rezultatul este o imagine de reglaj lustruită și cu ipostaza profesional, lipsită de elemente cine distrag atenția sau fotobomber. Această caracteristică este special de utilă pentru acele momente în cine capturați a poza perfectă, pentru a executa mai târziu că un motiv nepoftit s-a strecurat în rama.

Distribuție perfectă de actualizări pentru dispozitivele Galaxy compatibile

Pentru a se a sigura că toate smartphone-urile Galaxy compatibile primesc aceste îmbunătățiri iele de publicare a fotografiilor, Samsung a schematizat procesul de atribuire a actualizărilor. Lansarea a început pe 4 prier, iar utilizatorii se pot aștepta la o experiență de asezare lină și eficientă. Pasiv dacă sunteți un partinitor pozar volant sau pur și neincarcat vă bucurați să surprindeți momentele prețioase ale vieții, aceste îmbunătățiri vă vor îmbunătăți fără îndoială jocul de publicare foto.

  • Compatibil cu dispozitivele Galaxy cine rulează One UI versiunile 6.1 sau 6.0
  • Distribuție simplificată a actualizărilor pentru o experiență de asezare fără probleme
  • Lansarea a început pe 4 prier, asigurând intrare iute la editorul foto îmbunătățit

Cea mai recentă actualizare a editorului foto de la Samsung Galaxy reprezintă o etapă semnificativă în a poza mobilă. Cu aspectul său intuitiv, instrumentul de masla spot bine și Eraserul de obiecte inaintat, imediat aveți un verificare de neegalat catre imaginilor dvs. Aceste îmbunătățiri vă permit să creați fotografii captivante și izbitoare vizual sfoara pe dispozitivul dvs. Samsung Galaxy, fără a fi epilepsie de un soft de publicare plurivalent.

Îmbrățișați puterea acestei experiențe de publicare foto ușor de utilizat și lăsați-vă creativitatea să strălucească. Pasiv dacă ești un pozar incercat sau pur și neincarcat îți place să surprinzi momentele speciale ale vieții, editorul foto reînnoit din aplicația Strec este lude ta de intrare către imagini uimitoare, de valoare profesională. Pregătește-te să-ți impresionezi prietenii, familia și urmăritorii din rețelele sociale cu abilitățile tale îmbunătățite de publicare a fotografiilor, datorită celei mai recente actualizări de soft Samsung Galaxy.

Sursă și consideratie imagine de reglaj: Sakitech

Cele mai recente oferte de gadgeturi spre

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați oaresicare prin oaresicine dintre aceste link-uri, spre Gadgets cumva câștiga un provizion de afiliat. Aflați impotriva ceremonial noastră de destainuire.

(eticheteToTranslate)Știri Android

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe