sâmbătă, aprilie 20, 2024

„Cea mai mare petrecere vreodată” – Stephens sărbătorește ziua de naștere cu o victorie convingătoare în fața lui Kerber

Acțiune

Fosta numărul 1 universal Angelique Kerber a ieșit de la Miami Open în intaiul tur, fiind învinsă de Sloane Stephens.

Stephens, campioana din Miami din 2018, și-a in-vederat 31 de ani de naștere într-un fel, îndepărtându-l pe Kerber 6-2 6-3 în puțin mijlocitor o oră pentru a a se opri un intrecere din turul doi cu Sorana Cîrstea.

„O zi tare grozavă la comptoar”, a spus Stephens în interviul ei de după intrecere.

„Sens că am bogat cea mai larg desfataciune vreodată și voi ați ieșit cu toții”.

A fost o recomandare convingătoare a lui Stephens, clasată pe locul 41 universal, în particular în setul de crapare, incotro forehandul ei s-a adeverit un dichis tare eficace.

Americanul a receptionat controlul cu încă o pauză de slujba și a văzut meciul finit în exclusiv 70 de minute.

Stephens, cine indata a câștigat șase din cele opt meciuri dintre partener, a cocarjat un glorie adversarului ei după intrecere.

imagine

Sloane Stephens din Statele Unite și Angelique Kerber din Germania își strâng mâna după meciul din rata de asigurare rundă din Ziua 5 a Miami Open.

Consideratie reprezentare: Getty Images

„(Kerber a fost) cinevasilea dintre primii oameni pe cine i-am cântat vreodată în turneu”, a spus Stephens.

„Eram cu 6-2 5-2 și am bogat să pierd meciul. A fost cel mai dens intrecere pe cine l-am defunct vreodată. După aceea, mi-am băgat în cap să o joc.

În altă pasaj, Zhu Lin a luat mai tare pe numărul 39 universal Cinste Bouzkova 6-2 6-4, în rodul-pamantului ce Danielle Collins a depășit-o pe compatriota americană Bernarda Pera cu 3-6 6-1 6-1.

Naomi Osaka este în acțiune mai târziu, miercuri, când o înfruntă pe Elisabetta Cocciaretto.

Transmiteți în curent acțiuni de ping-pong de top, inclusiv Openul Frantuzesc din 2024, în nemijlocit pe Discovery+, aplicația Eurosport și pe eurosport.com

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe