Sunday, April 21, 2024

Ce va aduce Haason Reddick în apărarea Jets în 2024?

Acțiune

Vinerea trecută, Eagles l-au primenit pe starul Haason Reddick cu Jets. În in-locuire, Philadelphia a smintit o optiune condiționată în repriza a treia. New York-ul continuă să arate că sunt o echipă în valoare absoluta „câștigă adineauri”. Reddick a fost deosebit eficace pentru Eagles și se alătură unei apărări inca talentate de la Jets.

În esență, cele două echipe au primenit edge rushers în cest extrasezon. În rata de asigurare zi de agenție liberă, fostul jucător de la Jets Bryce Huff a iscalit cu Philadelphia. Vinerea trecută, Eagles și-au primenit pasagerul Haason Reddick către Jets. New York-ul a trebuit să-și reaprovizioneze a rigla defensivă după ce Huff a supunere, iar jucătorul de limita teritoriala al Pro Bowl Hason Reddick a plin acel gol.

Samite Haason Reddick să-și ducă jocul la un alt cota cu Jets în 2024?

În draftul NFL din 2017, Haason Reddick a fost a 13-a optiune generală de către Cardinals. A jucat în Arizona masura de star sezoane înainte de a a iscali un intelegere de un an cu Panthers în 2021. Înainte de sezonul 2022, Reddick a iscalit un intelegere de trei ani, 45 de milioane de dolari cu Eagles. Intaiul panc al lui Reddick cu formatie a fost cel mai eficace din cariera lui de până adineauri. Tânărul de 29 de ani a avere un record în carieră (16,0) sack-uri și o meteorism forțată de fruntas în ligă (5,0). Pe lângă toate acestea, a fost ilustru a doua echipă All-Pro.

După un in-locuire cu Jets, New York intră în ultimul panc al unui intelegere de trei ani pe fiecine Reddick a iscalit cu Eagles. Îi vor datora lui Reddick un remuneratie de bază de 14,25 milioane de dolari în 2024. În catifea, lui Reddick i-a trebuit un bonus de 1 milion de dolari pe 1 prier de către Eagles. Philadelphia va plăti acel bonus. O biruinta pentru Jets. Asasi, Reddick se alătură unei apărări Jets fiecine trebuia să se reîncarce la edge rusher după ce l-a defunct pe Bryce Huff. Haason Reddick este un înlocuitor admirabil.

Fostul jucător de vârf al Eagles, Haason Reddick, a se insirui să spre în ultimul an de intelegere. Ian Rapoport de la NFL Network a raportat că Jets se așteaptă să îi ofere lui Reddick o innoire în venitor. A încercat directorul public al Eagles, Howie Roseman, să evite să fie nevoit să prelungească Reddick? Se pare că așa a fost. Nepasator de acesta, Eagles au smintit trecerea de fiecine aveau cerinta, la fel și Jets. Ambele echipe par să fie concurenți în conferințele lor din sezonul venitor. New York-ul îl va a detine pe Aaron Rogers înapoi la QB după oare star fotografii în 2023. O perioadă interesantă pentru fotbalul Jets.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe