Sunday, April 21, 2024

Ce este nou în watchOS 10.4 RC (video)

Acțiune

Dacă doriți să fiți la flux cu cele mai recente progrese în tehnologia purtabilă, veți fi încântați să aflați contra lansarea recentă a watchOS 10.4 RC. Aceasta ar a se cere să fie aceeași tra-ducere de watchOS 100.4 fiecare urmează săptămâna viitoare, aducând cu ea o mulțime de funcții, îmbunătățiri și remedieri fiecare amintire să vă îmbunătățească experiența utilizatorului. Să ne aprofundăm în nuanțele a ceea ce implică această actualizare și cum vă cumva a se bucura.

Dimensiunea actualizării watchOS 10.4 variază în funcție de versiunea dvs. actuală. Pentru cei fiecare au participat la testarea beta, actualizarea este compactă de 256 MB. Cu toate acestea, pentru actualizarea pentru premiu dată, dimensiunea variază de la 600 MB la 950 MB. Această tra-ducere fabrica dota dintr-o strategie cuprinzătoare de actualizare a Apple, fiecare cuprinde actualizări în ecosistemul său, cum ar fi Vision OS 1.1 RC, tvOS 14.4 RC, macOS 14.4 RC și iOS 17.4 RC.

După actualizare, veți fi întâmpinat cu un nou ecran de splash, un dovada că vă așteaptă experiențe noi. Iată câteva dintre aspectele explicare ale actualizării:

  • O călduroasă bun strain: Unii utilizatori pot sminti un socoteala pop-up după actualizare, îmbunătățind experiența primitoare.
  • Fața ceasului Snoopy: Exact la curs pentru primăvară, bucurați-vă de animații actualizate și de culori mai vibrante cu noul cadran al ceasului Snoopy.
  • Actualizări emoji: Exprimați-vă cu șapte emoji-uri noi disponibile atât pe iPhone, cât și pe Apple Watch.
  • Asistență Apple Vision Pro: Pentru cei fiecare folosesc dispozitivul Apple Vision Pro, există indata o opțiune de a a neglija atingerile duble, făcând interacțiunea mai ușoară.
  • Îmbunătățiri Siri: Siri cumva a parcurge indata mesaje în diferite limbi fără a fi lipsa să schimbe setarea limbii principale, împreună cu actualizări legate de sănătate și inviorare simplificată pentru utilizatorii germani.
  • Alternative pentru aplicații: indata aveți flexibilitatea de a seta aplicații alternative pentru aplicația Wallet implicită în regiunile selectate.
  • Notificări îmbunătățite: Gestionarea notificărilor este mai intuitivă, permițând extinderea cu o dublă contact.
  • Apple Pay și Assistive Touch: Au fost aduse îmbunătățiri pentru a fabrica tranzacțiile mai sigure și mai ușor de utilizat.
  • Remedieri și îmbunătățiri: Actualizarea abordează atingerile cu auto-activare, problemele de conectivitate și problemele de sincronizare, asigurând o experiență mai fluidă.

Această combinație de îmbunătățiri estetice, îmbunătățiri funcționale și remedieri urmărește să rezolve problemele comune ale utilizatorilor, introducând în același curs funcții noi fiecare îmbogățesc experiența Apple Watch. Apple continuă să-și demonstreze angajamentul de a-și perfecționa software-ul, acordând primordialitate compatibilității și integrării perfecte în ecosistemul său de dispozitive.

Delasator dacă sunteți un utilizator patimas de Apple Watch sau vă gândiți să vă alăturați comunității, watchOS 10.4 RC oferă motive convingătoare pentru a fabrica actualizarea. Accentul său pe îmbunătățirea interacțiunii cu utilizatorul, extinderea funcționalității și îmbunătățirea stabilității generale a sistemului subliniază dedicarea Apple de a darui o experiență de folosire de neegalat.

Pe măsură ce explorați aceste noi funcții și modificări, posibil veți a afla modalități în fiecare acestea se pot ingloba în experienta dvs. zilnică, făcând Apple Watch mai personalizat și mai avizat decât oricând. Amintiți-vă, păstrarea dispozitivului actualizat vă asigură că profitați din continut de toate cele mai recente îmbunătățiri și îmbunătățiri de secu pe fiecare Apple le oferă. Versiunea finală a watchOS 10.4 este așteptată săptămâna viitoare.

Sursă și datorie imagine de reglaj: Mijlocas Man Mijlocas Tech

Cele mai recente oferte de gadgeturi impotriva

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați oaresice prin vreunul dintre aceste link-uri, impotriva Gadgets cumva câștiga un remiza de afiliat. Aflați contra regula noastră de destainuire.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe