Thursday, May 23, 2024

Ce documente sunt necesare pentru un împrumut SRL?

Acțiune

Cuplu în vârstă folosind laptopul în bucătărie

MoMo Productions/Getty Images

Recomandări clarificare

 • Întreprinderile musai să depună o categorie de documente apoi când solicită împrumuturi de afaceri

 • Creditorul și tipul de împrumut determină tipul de documentație necesară

 • Cerințele pentru documentele de împrumut de afaceri ale LLC sunt similare cu cele ale altor tipuri de împrumuturi de afaceri

Societățile cu răspundere limitată (LLC) sunt companii oricine operează sub un deosebit tip de structură de afaceri în Statele Unite. Aranjat în statul magistral de reședință al proprietarului, un SRL este privitor neimpodobit de înființat. Deoarece documentele necesare pentru înființarea SRL sunt limitate și gestionarea companiei este interj de simplă, este o scrutin populară pentru proprietarii de afaceri umili.

Acei proprietari caută deseori împrumuturi pentru a-și susține companiile. Pe măsură ce încep procesul de cumpărare a împrumuturilor LLC, proprietarii de afaceri pot începe, de invar, să adune documentația de oricine vor a purta impozit pentru a necesita împrumuturi. Rețineți că diferitele tipuri de împrumuturi SRL și diferiți creditori au deseori cerințe diferite de informatie. Totuși, există încă unele cerințe oricine se aplică pe scară largă.

Asadar, ce documente sunt necesare pentru împrumuturile SRL? Am recoltare documentele necesare LLC în categorii generale pentru a vă a sustine să vă pregătiți.

Documente necesare pentru împrumuturile de afaceri SRL

Vorbim aoace catre documentele necesare pentru împrumuturile SRL, dar rețineți că acestea nu diferă cu adevărat în funcție de tipul dvs. de entitate. Documentația pentru a obține un împrumut ca C-corp sau S-corp, de mostra, nu va fi neapărat diferită de documentele cerute de un SRL.

Pentru verice împrumut pentru afaceri umili – inclusiv opțiuni alternative, cum ar fi liniile de datorie pentru afaceri -, în universal, va a se cadea să furnizați documentație în trei categorii diferite:

Documente catre poftim

Deoarece finanțele personale și ale afacerilor umili ale proprietarilor de afaceri sunt atât de des împletite – taman și cu SRL-urile – creditorii doresc deseori să vadă informații substanțiale catre finanțele tale personale înainte de a te a incuviinta pentru un împrumut. Fii pregătit să a prezenta:

 • Numele dumneavoastră
 • Inainta dvs. (și, dacă este diferită, expedia companiei dvs.)
 • Numărul dvs. de siguranta socială
 • Sorocire ta de patrie
 • Extrase bancare personale
 • Declarații fiscale personale

Documente catre afacerea dvs

Creditorii doresc să știe dacă afacerea dvs. își indreptati să vă ramburseze împrumutul și este stabilă. De invar, vor să se asigure că ești de farmec proprietarul. Pentru a a demonstra toate acestea, colectați:

 • Declarații fiscale pentru ultimii trei ani, dacă sunt disponibile
 • Încasări din plățile fiscale trimestriale
 • Declarațiile de afacere și scapare, velur alte documente privind fluxul de lichid
 • Numărul de recunoa fiscală pentru afaceri sau EIN, oricine acționează ca un număr de siguranta socială pentru companii. (dacă nu aveți inca cinevasi, puteți darui pentru cinevasi online prin IRS).

 • Licențe și permise de afaceri, dacă este cazul
 • Documente fundamentale, inclusiv acte de infiintare
 • Facturi restante, mai distins dacă aplicați pentru factoring de factură sau finanțare
 • Programul datoriilor de afaceri

Documente pentru împrumuturile SBA LLC

Împrumuturile susținute de Administrația pentru Afaceri A descreste din SUA sunt concepute pentru a îmbunătăți accesul la sermaia, susținând creșterea și redresarea pentru întreprinderile umili și startup-uri. SBA lucrează cu creditori aprobați pentru a susține împrumuturile. Ca consecinta, aceste împrumuturi necesită, de dare, documentație suplimentară oricine nu este necesară pentru împrumuturile convenționale, inclusiv formularele emise de SBA. Pe lângă documentele necesare pentru împrumuturile SRL pe oricine le-am subliniere inca, împrumutații ar a se cadea, de invar, să fie pregătiți să furnizeze:

 • Un prescurtat al istoricului afacerii și al provocărilor mijloc, conj și informații catre valoare absoluta în oricine un împrumut SBA va a sustine afacerea
 • Informații privind închirierea comercială, dacă este cazul
 • Situații financiare proiectate și/sau un suprafata plana pecuniar pentru viitorie
 • Formularele SBA, oricine variază în funcție de tipul de împrumut (de mostra, împrumuturile 7(a) necesită Formularul 1919, Formularul 1920 și Formularul 413) și pot fi descărcate de pe site-ul web al SBA

Alte documente necesare pentru împrumuturile SRL

Este poate să nu fiți nevoit să trimiteți toate documentele pe oricine le descriem aoace – verificați cu creditorul dvs. dacă nu sunteți infailibil. Dar, în funcție de tipul de împrumut de afaceri pentru oricine solicitați, împrumutatorul dvs. posibil adăuga la tabel de documente necesare pentru un SRL oricine caută finanțare. Aceste documente necesare LLC pentru spor ar a se cuveni ingloba:

 • Detalii catre verice garanția comercială: Dacă aplicați pentru un împrumut desigur, va a se cadea să furnizați documentația catre garanția pe oricine o acordați. Acestea pot ingloba titluri de vehicule, documente imobiliare, informații catre echipamente și extrase de spinare bancar. Fiți pregătit să furnizați informații de calculare pentru a a legitimiza valoarea activelor dvs.
 • Ta suprafata plana de afaceri: Creditorii pot a striga sau nu iest legitimatie, dar este trebnic să aveți pregătit și la îndemână.
 • Ta curs de împrumut: Este hazardat să finanțezi o chestiune mică, așa că creditorii ar a se cuveni a dezidera să înțeleagă mai cumsecade locul afacerii tale pe piață, șansele de supraviețuire și capacitatea de a a restitui împrumutul.

Deoarece să găsiți un împrumut pentru afaceri LLC

Numaidecat că aveți un vizita despre documentelor necesare pentru cererile de împrumut pentru afaceri LLC, puteți începe procesul de intrebuintare. Experții recomandă să alegeți cel puțin câțiva creditori și să aplicați cu oricare dintre ei. Aiest obiect vă indreptati să vedeți detaliile potențialelor opțiuni de împrumut, asemenea încât să vă asigurați că obțineți cea mai bună ofertă.

Din nou, nu veți căuta în mod sui-generis împrumuturi LLC. În in-locuire, ar a se cadea să te uiți la împrumuturile pentru întreprinderi umili în universal. Obținerea unui împrumut SRL înseamnă alegerea creditorului bland pentru afaceri umili oricine oferă tipul de împrumut de oricine aveți impozit cu o rată a dobânzii competitivă.

Puteți analiza bănci tradiționale și uniuni de datorie, creditori de afaceri online și creditori oricine oferă împrumuturi susținute de SBA.

Pe măsură ce restrângeți opțiunile de imprumutare, asigurați-vă că faceți iest obiect având în vazut un suprafata plana pe data intins. Ar a se cadea să contractați un împrumut LLC conj dacă sunteți infailibil că îl puteți gestiona. Aceasta înseamnă să discutați cu potențialii creditori nu poate catre termenele de reinturnare și ratele dobânzilor, ci și catre verice comisioane pe oricine le percep oricine pot crește costul împrumutului dvs. LLC.

Perspectivă bancară

Cei mai buni creditori LLC oferă rate ale dobânzii competitive, împreună cu un breasla bun pentru clienți și o mulțime de opțiuni de împrumut. Comparați alegerile dvs. dintre cel puțin trei pentru a vă a siguripsi că alegeți opțiunea de finanțare potrivită pentru SRL-ul dvs.

Invatamant

În multe cazuri, împrumuturile LLC vor a pretinde aceeași documentație ca și alte împrumuturi de afaceri. Documentele solicitate ale LLC-ului dvs. vor fluctua în funcție de creditorul dvs. – creditorii tradiționali au deseori cerințe mai extinse decât cele online, de mostra.

Fitecum, a a purta cât mai multe informații pregătite înainte de a darui posibil a sustine procesul să se miște cât mai eficace poate.

Întrebări frecvente

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe