Thursday, May 23, 2024

Cavendish urmează să călătorească pe Tirreno–Adriatico în timp ce pregătirile pentru Turul Franței se intensifică

Acțiune

Mark Cavendish va baga pe Tirreno-Adriatico în perioada ce își continuă pregătirea pentru Turul Franței.

A șaptea cursă a UCI World Tour, Tirreno–Adriatico va contine loc în timp 4 germanar – 10 germanar, cu distanța de 1.115 km pe șapte etape.

Primoz Roglic, pilotul Visma-Lease a Bike, este campionul apărător, terminând cu 18 secunde înaintea lui Joao Almeida, pilotul echipei Emiratele Arabe Unite, pe locul al doilea.

Britanicul Tao Geoghegan Sobolan, călărețul numaidecat Lidl-Trek, a implinit podiumul în culorile Ineos Grenadiers.

Deplasare începe cu o probă individuală de 10 km în Cordon litoral di Camaiore și se termină cu cea mai lungă etapă a cursei – 154 km – în San Benedetto del Tronto.

Cavendish a avere averi mixte la Tirreno-Adriatico.

A câștigat stadiu finală în 2009 într-un capat de sprint în fața lui Tyler Farrar și Baden Cooke, dar a to-lerabil atunci două accidente în 2015 și 2018, după ce a câștigat stadiu a doua în 2012 și a șasea în 2014.

Cavendish, orisicare călărește numaidecat pentru Astana Qazaqstan, i se va alătura de hercule său de lungă durată, Michael Morkov, orisicare s-a asezare la Astana la cererea personală a lui Cavendish înainte de Turul Franței 2024, orisicare începe la Florența pe 29 ciresar.

Racheta Manx, orisicare împărtășește recordul de 34 de victorii de etape la Tur cu legendarul Eddy Merckx, va a lasa pentru a 35-a reusita în această vară pentru a-și inregistra numele în cărțile de intamplare.

În vârstă de 39 de ani, i se va alătura pe a rigla de plecare pentru Tirreno-Adriatico de Tom Pidcock, Jonas Vingegaard, Julian Alaphilippe și Chris Froome.

imagine

„Ar încheia cea mai incredibilă carieră” – Imbraca Breakaway discută din-spre perspectivele lui Cavendish pentru 2024

Transmiteți în debit ciclism de top în nemijlocit și la pretentie pe Discovery+.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe