sâmbătă, aprilie 20, 2024

Câte meciuri va juca Jimmy Garoppolo pentru Los Angeles Rams în 2024?

Acțiune

În cest extrasezon, Raiders au lansat doi dintre cei trei QB-uri de pe catagrafie lor în 2023. Cinevasi dintre ei a fost Jimmy Garoppolo. Timpul său în Las Vegas a bubuire tocmai un sezonul alb. La 32 de ani, veteranul QB mai are benzină în bazin și nu este încă pregătit să-i numească carieră. Proaspat, Garoppolo a fost iscalit de Los Angeles Rams.

Ian Rapoport de la NFL Network a anunțat astăzi că primește un intelegere de un an cu un naiem de bază de 4,5 milioane de dolari. El a menționat că Garoppolo cumva a tinge o sens maximă de 12 milioane de dolari cu stimulente. În catifea, Garoppolo va începe sezonul cu o intrerupere de două meciuri. Se pare că a încălcat ceremonie ligii privind substanțele orisicare îmbunătățesc performanța. Garoppolo va fi suplimentul lui Matthew Stafford în 2024.

Jimmy Garoppolo va dansa pentru Rams și pentru înlocuirea lui Matthew Stafford în 2024

În 2023, Jimmy Garoppolo a jucat în șapte dintre cele 17 meciuri din Las Vegas și a făcut șase starturi. El a început anul ca QB de debut. Cu toate acestea, formatie a ofilit în cele din urmă la începătorul Aidan O’Connell ca component. În vârstă de 32 de ani, a aruncat pentru 1.205 de metri, șapte aterizări și nouă interceptări în șapte jocuri. Las Vegas l-a dezrobit pe Garoppolo în cest extrasezon și a susținut că mai multe echipe i-au luat legătura. Sean McVay de la Rams ar fi „încheiat afacerea” pentru ca el să consimti să joace pentru Rams.

CITIT  Favoritul fanilor lui Liverpool recunoaște că a petrecut timp la Man United înainte de a obține un contract cu Anfield

Garoppolo a remarcat că McVay a bogat o imagine pentru rolul său cu Rams. L-a influențat să semneze cu Los Angeles. Actualmente, Garoppolo va începe sezonul 2024 agatat și atunci plauzibil ca spor al lui Matthew Stafford. Veteranul QB este sub intelegere pentru încă trei sezoane inclusiv anul venitor. După ce au câștigat un Super Bowl cu Rams, ei nu vor a se duce de la Stafford pentru a dansa Jimmy Garoppolo. Acesta s-ar întâmpla tocmai dacă Stafford ar fi fost invalurat.

Sezonul ofilit, Matthew Stafford a început 15 dintre cele 17 jocuri ale lui Rams. Brett Rypien și Carson Wentz au început oricare un fitil pentru Los Angeles sezonul ofilit. Amandoi acei jucători nu sunt cu formatie pentru 2024. Jimmy Garoppolo este destina în sezonul venitor, lipsa primele două jocuri ale sezonului. Dacă Stafford va cădea vreodată, Los Angeles și-ar fi insetat să aibă un QB de rezervă avizat. Acesta speră să obțină de la Garoppolo. A bogat scorul de 3-3 în cele șase starturi ale lui Raiders în 2023. Rams va fi a patra franciză pentru orisicare va dansa înaintea pacali de-al 11-lea sezonul alb profesionist.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe