Wednesday, May 22, 2024

Care echipă NBA este favorită pentru a-l atrage pe Bronny James?

Acțiune

În miracol faptului că nu este careva dintre jucătorii de baschetbal de elită din posibilitate din sezonul beat, duium coasta din hype-ul extrasezonului din jurul perspectivelor NBA se va comasa pe Bronny James. Fiul incanta mai duium jucător din pozna, tânărul de 19 ani a luat decizia comună de a-și a se asterne numele pe portalul de transferuri și de a a comunica pentru Draft-ul din 2024, oferindu-i opțiuni pentru anul cine vine și pentru viitorul său.

Au existat multe speculații cu ochi la locul daca va disputa Bronny dacă va a sosi în NBA. S-a prezumtie de vartos că bătrânul James ar a ravni să facă echipă cu cântecul său apoi când juniorul a intrat în ligă, iar cotele reflectă aievea acesta.

Ce echipă NBA îl va adăuga pe Bronny James?

Oricare echipe, pe lângă cea pentru cine joacă LeBron, sunt cele mai probabile să-l selecteze pe Bronny în 2024? (Sau să-l ia ca agent de perceptie slobod neadunat?) Iată șansele de la una dintre cele mai importante case de pariuri sportive din SUA:

Los Angeles Lakers +350

Lakers sunt pe mult favoriți la predicament. LeBron are o opțiune de jucător cu LA pentru sezonul 2024, iar probabilitatea ca ista să opteze a atarna posibil de cât de vartos este capabilă să realizeze dota în următorul postsezon. Dacă Lakers se bucură de un pic de victorie și James a se considera că are șansa de a câștiga un final campionat cu dota, apoi posibil că va rămâne.

Los Angeles are tocmai o optiune la draft pe numele lor pentru 2024 și nu vine decât târziu în repriza a doua. Într-o clasă de draft slabă, s-ar a se cuveni ca Bronny să fie luat într-un fluturaș de către o echipă la sfârșitul primei runde sau la începutul incanta de-al doilea tur, așa că Lakers ar a se cuveni fi nevoiți să încerce să avanseze dacă vor să-l aducă.

Philadelphia 76ers +900

76ers ar a se cuveni fi o echipă cine urmărește gașca James. Philadelphia a fost întotdeauna o destinație de cal întunecat în timpul numeroaselor tombole ale lui LeBron James de-a lungul carierei mijloc, iar franciza ar a se cuveni fi într-o poziție mai bună pentru a câștiga acusi decât oricând.

Bătrânul James, cine a efectua echipă cu Joel Embiid și Tyrese Maxey, i-ar a efectua pe cei de la 76ers un favoriți masinal pentru a câștiga un campionat NBA în sezonul viitorime, iar recrutarea lui Bronny ar a se cuveni fi tot ce musai să facă (împreună cu golirea spațiului indispensabil pentru reducere). Philly are o optiune în orisicare rundă a viitoarei drafturi, deoarece dețin selecția generală a 16-a și a 41-a.

New York Knicks +900

Knicks sunt una dintre echipele pe cine le puteți a sobori cu „posibile destinații LeBron” la orisicare 8 ani și catva. Terminarea carierei mijloc în ritm ce disputa în „The Mecca” ar a se cuveni fi o prelegere interesantă pentru James, iar ei sunt listați cu aceleași cote ca și cei 76ers pentru locul al doilea cel mai mic de pe tablă.

New York a fost una dintre cele mai bune echipe din Conferința de Est în cest iarna, iar adăugarea lui LeBron și Bronny ar fi o regim bună de a încheia construcția actuală și de a candida pentru un campionat în sezonul viitorime.

Cleveland Cavaliers +1500

Cavaliers vor rămâne întotdeauna o eventualitate pentru ultimul an al lui LeBron și potențialul turneu de amin. Fostul patru NBA Paul Pierce i-a sugerat tocmai lui James să ceară un schimb in natura cu Cleveland în cazul în cine Lakers nu se găsesc în postsezonul din cest an.

Viitorul starului lui Cleveland este pus sub semnul întrebării, Donovan Mitchell încă nu a subsemnat o innoire pe hotar indelung cu dota. În scenariul lui Pierce, Los Angeles îl schimbă cu Mitchell și îl porni pe LeBron în schimb in natura, iar Bronny se alătură tatălui său pe ; lista de mancare Cavaliers.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe